Orijinalini görmek için tıklayınız : SATFİNDER AS01 HD (YENİ)
AS01HD (DVB-S2 UYDU BULUCU).zip
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
ALPSAT – AS01HD (DVB-S2 UYDU BULUCU)
• DVB S2 HD Ölçüm
• Receiverdan Besleme
• 13/18V Adaptörden Besleme
• Hassas ve Hızlı Uydu Bulma
• Yazılım Güncelleme
• Uydu Frekans Güncelleme
• 16 Uydu Hafızası
• 30 Lnb Tipi
• Hobi Meraklıları ve
Karavan Kullnıcıları için ideal
Uydu işiyle uğraşanlara hayırlı olsun
Saygılar
hotbord_34
03-03-2016, 19:13
bende safınder 5 silim kullanıyorum
Dijitalci
04-03-2016, 00:34
Benim gibi profesyonellere göre değil bu cihaz...Çünkü bende SATFİNDER-3HD var süper bir cihaz.Söz konusu cihaz resmen recivere bağımlı çalışıyor bu böyle olmazki farzı misal kablo arızalı yukarı voltaj nasıl gidecek bu durumda.?
Benim gibi profesyonellere göre değil bu cihaz...Çünkü bende SATFİNDER-3HD var süper bir cihaz.Söz konusu cihaz resmen recivere bağımlı çalışıyor bu böyle olmazki farzı misal kablo arızalı yukarı voltaj nasıl gidecek bu durumda.?
arkadaşım zaten profosyoneller için degil yazıyor
Hobi Meraklıları ve
Karavan Kullnıcıları için ideal ifade edilmişdir
saygılar
erenlerli
07-11-2017, 14:06
Bunlar amatör işi almanızı tavsiye etmem. Biraz daha bütçe ayırın. 250-300 tl arası cihazlar var çok güzel.
bende alcam bügün
almanı tavsiye ederim arkadaşım satfinder uydu bulucular
1-yerli malı
2-servis garantisi
3-her gün test edilen cihazlardır
4-internet sitesiyle her türlü yazılım desteği
Saygılar
Hobi amaçlı olarak bu marka değil de elektormer marka almıştım hiçbir halta yaramamıştı. Bir ara cihazın arızalı olduğunu düşündüm, çalışan sabit çanağa tatktım yine sinyal yoktu. Bazen de sinyal patlaması yaşıyordu, sinyal gücü %99a çıkıyordu :emoji1: Uydudan anlayan birisine gösterdim, bunlarda parazit sıkıntısı var. Parazitler yanlış bilgi veriyor cihaza.
sonradan ekleme: cihazın hiçbir halta yaramadığını yazmışım ama pardon. cihaz üzerindeki pusulayı söküp telefon arkasına yapıştırmıştım. iyi iş görmüştü :emoji1:
Only the registered members can see the link
adaptörle çalışıyor istersen
aliharbiye
08-11-2017, 13:43
bende satfinder 5 slim hd kullanıyorum. harika bir alet, iyiki almışım.