Orijinalini görmek için tıklayınız : Eutelsat 36 NTV+ kanallari bedava
Fehradli
08-03-2016, 03:37
Öncelikle konu yalnış bölümdeyse özür dilerim.Yetkili arkadaşlar bi zahmet taşır.
Arkadaşlar bildigimiz gibi NTV+ Rus kanallari parali bide bunu serverle falan izleyenler var. Bazı arkadaşlarımız bu tip işlerden anlamıyor.Bende çok ugraşdım sonunda bedava daimi bi link buldum.Arkadaşlarımız burdan NTV+ kanallarını izleye bilirler.
Only the registered members can see the link :459956:
iyikosan
08-03-2016, 12:44
Öncelikle konu yalnış bölümdeyse özür dilerim.Yetkili arkadaşlar bi zahmet taşır.
Arkadaşlar bildigimiz gibi NTV+ Rus kanallari parali bide bunu serverle falan izleyenler var. Bazı arkadaşlarımız bu tip işlerden anlamıyor.Bende çok ugraşdım sonunda bedava daimi bi link buldum.Arkadaşlarımız burdan NTV+ kanallarını izleye bilirler.
Only the registered members can see the link :459956:
Herhangi bir kanalı tıkladığınızda günde 1 ruble ile ücretlendirilir yazısı çıkıyor.
DİKKAT??????
Fehradli
08-03-2016, 13:39
Herhangi bir kanalı tıkladığınızda günde 1 ruble ile ücretlendirilir yazısı çıkıyor.
DİKKAT??????
Valla bende hic bir yazi falan gelmiyor. Direk izliyorum. hic bir kayit falan yapmadan. siteye girib kanali secib izliyorum
DİKKAT??????
yanlış anlamışın arkadaşım..siteye kaydolup 1 rubleye reklamsız ve tüm eklentileri devre dışı bırakıp izleyebilirsiniz diyor..
Only the registered members can see the link
Fehradli
08-03-2016, 16:06
yanlış anlamışın arkadaşım..siteye kaydolup 1 rubleye reklamsız ve tüm eklentileri devre dışı bırakıp izleyebilirsiniz diyor..
Only the registered members can see the link
Dedigim gibi abi sorunsuz izliyorum. dogru ara sira donmalar zayiflamalar oluyor ama bunada sukur. birde bilen biriniz varsa bir yardim edin ben normal lnbni forumdan bakdim arkasina kart taktim citrus lnb yapdim. turksatin sol tarafina monte etdim ama bi turlu sinyal alamiyorum. amma turksatin sag tarafina baska bi lnble azerspaceni sorunsuz 91% sinyalle izliyorum. bu 36 derece olani supermax9999 alicida nasil izlerim? ntv+ serverle kuruluyor.,diye biliyorum bunu tam olarak bilen biri varsa ALLAH askina yardim etsin
Dedigim gibi abi sorunsuz izliyorum. dogru ara sira donmalar zayiflamalar oluyor ama bunada sukur. birde bilen biriniz varsa bir yardim edin ben normal lnbni forumdan bakdim arkasina kart taktim citrus lnb yapdim. turksatin sol tarafina monte etdim ama bi turlu sinyal alamiyorum. amma turksatin sag tarafina baska bi lnble azerspaceni sorunsuz 91% sinyalle izliyorum. bu 36 derece olani supermax9999 alicida nasil izlerim? ntv+ serverle kuruluyor.,diye biliyorum bunu tam olarak bilen biri varsa ALLAH askina yardim etsin
aşağıdaki link yardımcı olur sanırım..
Eutelsat 36A/36B uydusu hakkında - SupersatForum (Only the registered members can see the link)
Fehradli
08-03-2016, 21:56
Kardes bu verdiyin linkde nasil kruldugu falan yazilmiyor bana lazim olan tam olarak lnb turksat olan canakda hangi derecede kurucagim kanallarin frekanslari bide serverlemi neylemi izleniyormus onu nasil yapicagim. tek kelmeyle ben bu uyduyu nasil izlerim. bide masraf az ciksin oldukca. Azerbaycandan yaziyorum.
adkumikli
09-03-2016, 01:55
çok güzel olmuş eline sağlık
adkumikli
09-03-2016, 01:55
selam dedem nasılsın