PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : En iyi ücretsiz antivirüs programların listesi ve ücretsiz indirme

Editor
31-03-2016, 13:31
En iyi ücretsiz antivirüs programların listesi ve ücretsiz indirme

Avast Avast | PC, Mac ve Android için Ücretsiz Antivirüs İndirin (Only the registered members can see the link)
Avira Compare Avira Products 2016 (Only the registered members can see the link)
Microsoft Security Essentials Only the registered members can see the link
AVG AVG AntiVirus FREE | Ücretsiz Virüslerden ve Zararlı Yazılımlardan Koruma (Only the registered members can see the link)
BitDefender Free Antivirus Software - Download Bitdefender Antivirus Free (Only the registered members can see the link)
Comodo Internet Security Free Internet Security | Why Comodo Internet Security Suite for PC? (Only the registered members can see the link)

tokersari
31-03-2016, 23:49
Birde en iyi ücretli antivirüs programları hangileri onlarıda öğrensek.Ben eset nod32 kullanıyorum tavsiye edermisiniz yada hangisini kullanmalıyız.
Teşekkür ederim

Editor
01-04-2016, 00:06
Birde en iyi ücretli antivirüs programları hangileri onlarıda öğrensek.Ben eset nod32 kullanıyorum tavsiye edermisiniz yada hangisini kullanmalıyız.
Teşekkür ederim

ESED nod32 de iyidir pc yi cok kasmaz bendede mevcut memnunum

tayf_mustafa
01-04-2016, 11:48
Üstad,teşekkürler...

sancaktar78
01-04-2016, 14:37
bende avg kullanırım .gg adam 3 pc 2 yıl 15 tl satıyordu.aldım.kullanıyorum.. gecen bi güncelleme filan yaptım pc de 2016 versiyonu kurdum. süreyi uzattı yine 2 yıl.2018 bulduk son tarih olarak....öneririm.

guvenay1966
16-04-2016, 01:02
arkadaşlar avast premiyer kullanıyorum cok süper vürüs prg kasma yok güvenlik süper araştırın bakın tam korumalı bankacılık işlemleri icinde ayrıca tarayıcısı var güvenli tarayıcıyı kullanırsanz klavyede yaptıgınz tuş hareketlerini, kayıt yapamıyorlar klavye casusları deneyin bakın tavsiye ederim saygılar beyenecegineze eminim tabi ücretli ama araştırırsanız ücretsizide vardır avast feer deyil premiyer sürümü iyi akşamlar

yakup.bey
29-07-2016, 17:07
İnternette en büyük, limitsiz ve ücretsiz depolama alanı!

KutucuÄŸum (Only the registered members can see the link)

LİMİTSİZ ve BEDAVA