Orijinalini görmek için tıklayınız : Anneler günü kutlu olsun
tüm annelerin anneler günü kutlu olsun anneniz yaşıyorsa kıymetini bilin gönlünü alıcak ufak bir hediye yeterilidir almasanızda olur sarılın ve elini öpüp anneler gününü kutlayın bu onlar için en büyük hediyedir maalesef bir çoğumuz kaybettikten sonra kıymetini biliyoruz
Only the registered members can see the link
beaverss
08-05-2016, 08:52
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Tüm herkesin anneler günü kutlu olsun
rselturk
08-05-2016, 11:27
Dünyamızın en çilekeş,aynı zamanda eli öpülesi tek varlığımız olan annelerin Anneler Gününü kutlar,onların evlat acısıyla ve vefasız koca dayağı ile tanış olmamasını yürekten dilerim...:present::present:
uşaklı64
08-05-2016, 13:36
maalesef annem yok artık 21 nisan 2016 perşembe annemi kaybettiğim gün yıkıldım annemi telefonla arar anneler günün kutlu olsun ellerinden öperim diyordum gerçekten annelerin yeri dolmuyor içimde bir burukluk var kime anne diyeyim anneler günün kutlu olsun diyeyim ilk defa böyle bir acı yaşadım ne yapacağımı bilemiyorum çok zor be arkadaşlar ALLAH,kimseyi annesiz bırakmasın tüm annelerin anneler gününü kutlar o pamuk ellerinden doya doya öperim.
moshttnet
08-05-2016, 13:52
bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun arkadaşlar...
korfez41
08-05-2016, 19:53
Beni benden çok sevdiğine inandığım tek insan, ANNEM Ellerinden öperim
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
rselturk
08-05-2016, 23:02
Uşaklı64 dost'a,
Sevgili dost,annenizi yakın zamanda kaybetmişsiniz.Ben ilk kez duyuyorum.Üzüntüm böyle bir günde size başsağlığı dilemektir.Sizlere sabır,annenize rahmet diliyorum...
Ama tüm yaratılanlar için kaçınılmaz bir son.Allah hiç kimseyi acılarla terbiye etmesin.Hiç bir anneye de evlat acısı göstermesin.Sevgisizlik,"Kutup soğuğu" gibi toplumsal benliğimizi sarmış.Bir birimize girmeye ramak kalmışken hala işlediği günahları başkalarının sırtına yükleme sevdasında olan siyasilere artık katlanamadığım için,haber saatlerinde tv yi kapatıyorum..
Cennet,annelerin ayakları altındaysa,bu dünya da öküzün boynuzunda değil.eli öpülesi tüm dünya annelerinin elleri üstündedir..:wave::459956::present: