Orijinalini görmek için tıklayınız : çok şükür çok şükür ALLAH bize bağışladı
değerli dostlar sıkıntılı günler geçirdim
eşim bu ayın 3 ünde kalp kirizi geçirdi ilk müdahalede kirize neden olan damara iki stent taklıldı fakat diher iki damarda sorunlu
olduğu için ayın 17 sinde ikinci bir anjiyo yapıldı iki damara ikişer stent takıldı şimdi taburcu oldu durumu iyi ALLAH ,a çok şükür
bize bağışladı
Geçmiş olsun değerli dostum çok üzüldüm Allah şifa versin inşallah gün geçdikce dahada iyi olur,temennim bir daha böyle birşey yaşamamanız.Tekrar,tekrar büyük geçmiş olsun.Selamlar.
Hocam geçmiş olsun allah şifa versin
eşim bu ayın 3 ünde kalp kirizi geçirdi ilk müdahalede kirize neden olan damara iki stent taklıldı fakat diher iki damarda sorunlu
olduğu için ayın 17 sinde ikinci bir anjiyo yapıldı iki damara ikişer stent takıldı şimdi taburcu oldu durumu iyi ALLAH ,a çok şükür
bize bağışladı
Geçmiş olsun @cafi hocam yengeyede acil şifalar dilerim cok dikkat etmesi gerekiyor bundan sonra:praying:
Geçmiş olsun, ALLAH sağlık ve sıhhat versin. umarım en kısa zamanda sağlığı yerine gelir
karizmatik339
19-06-2016, 15:26
geçmiş olsun allah şifa versin
cafi usta şu mubarek günler yüzü suyu hürmetine yenge hn ALLAH şifalar versin
Baldemir
19-06-2016, 16:47
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin
ahmethamit
19-06-2016, 18:10
Geçmiş olsun ALLAH şifa versin .
Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.
allah sifa versin geçmis olsun
tüm dostlara çok teşekkürler ALLAH ,ın izni ve dostların iyi dilekleri ve duaları ile eski sahlığına kavuşacak inşalah
draculu45
20-06-2016, 00:13
geçmiş olsun kardes
korfez41
20-06-2016, 00:29
hanım kızımıza ve sana geçmiş olsun dileklerimle acil şifalar diliyorum.
Cevabverilecek
20-06-2016, 00:43
Geçmiş olsun ALLAH şifa versin .
xfles7837
20-06-2016, 01:20
Aynı sıkıntıları yaşamakta olan birisi olarak canı gönülden geçmiş olsun, ablamıza iyi bak, dualarım sizinle geçmiş olsun.
gladyator
20-06-2016, 01:26
bize bağışladı
gelmiş geçmiş oldun bende anjio olmuş birisi olarak iyi bilirim kalp rahatsızlığını acil şifalar olsun selamlar
Ustam geçmiş olsun allahtan acil şifalar dilerim,birde naçizane tavsiyem margarin kullanıyorsanız hayatınızdan çıkarın,mümkünse yalnız sızma zeytinyağı kullanmaya özen gösteriniz, dualarımız sizinle allaha emanet olunuz..
kanberoğlu
20-06-2016, 01:49
Geçmiş olsun hocam. Allah acil şifa versin. Umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşur.
Geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin hocam.
aliharbiye
20-06-2016, 09:14
ne güzel allah size birbirinze bağışlamış. çok geçmiş olsun.
Cafi kardes cok gecmis olsun ALLAH sevenlerine bagislamis,
Bacimizi nice saglikli uzun yillara insallah.
Saygilar
tüm dostlara sonsuz teşekkürler ALLAH razı olsun
geçmiş olsun allah şifa versin
atmaca1949
20-06-2016, 16:24
@Cafi ustan çok geçmiş olsun şu mübarek günler hürmetine cümlesine saglık sıhhat şifalar versin saygılar..
geçmiş olsun.Allah cc. acil şifa versin.
karayelxx35
20-06-2016, 23:38
çok geçmiş olsun kardeş allah başka acılar göstermesin cümlemize
sahin_42
21-06-2016, 00:31
geçmiş olsun kardeşim, ALLAH yardımcınız olsun.
bize bağışladı
Cafi baba geçmiş olsun allah tez zamanda dahada iyi yapar yengemizin sağlıgını inş :praying:
Geçmiş olsun abi. Allah acil şifa versin.
selçuk1988
21-06-2016, 14:18
Usta geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
okutucukemal
21-06-2016, 15:46
hocam geçmiş olsun allah şifa versin
allah yar ve yardımcınız olsun acil şifalar
kayserli
22-06-2016, 11:55
bize bağışladı
arkadaşım birbirimizi tanımasakta bu değerli form sayesinde paylaşımdayız öncelikle eşinize geçmiş olsun ALLAH acil şifa versin ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı sıhatli günler dilerim.
cabbar64
22-06-2016, 12:05
bize bağışladı
ALLAH şifa versin.bundan sonra ilk 6 ay ve 12 ay çok önemli .stentlerin tekrar tıkanıp tıkanmadığını kontrol ettirmeyi ihmal etmeyin.beslenme alışkanlıklarınızı değiştin.yemeklerinizi az yağlı ve fırında yapın.sitresten uzak durmaya dikkat edin.bu dönemde sıkca görülen karamsarlık ölüm hissi hayatın sonu gibi duygulara kapılmasına izin vermeyin .bunun sadece kendisinin başına gelen değil başkarınında başına da geldiğini söyleyin destek olmaya bakın.selamlar.
çok teşekkürler arkadaşlar bundan sonra yediğimize içtiğimize çok daha fazla özen göstericeğiz +ilaçlarını aksatmadan kulanıcak hepinizden ALLAH razı olsun
Geçmiş olsun .Allah acil şifalar versin
GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ŞİFA VERSİN
geçmiş olsun,Allah(c.c.) sevdiklerinizden ayırmasın...
ilhanaktan
23-06-2016, 21:19
gecmıs olsun allah sıfa versın ınsallah