Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : SATILIK NEXT 18500 HD CIS PLUS

cilginizmirli
28-06-2016, 23:29
Cihazın hiçbir problemi yoktur.Sadece başka bir uydu alıcısı modeli alacağımdan satıyorum.Cihazın özelliklerine gelirsek çift tuner,full media oynatıcı,1 adet modül girişi,power vu desteği ve içinde ücretsiz server bulunmaktadır.Garantisi devam etmektedir.İstediğim fiyatt 200 TL dir.İzmir içinden alıcılar olursa telefonla haberleşebiliriz.Dilerseniz istediğiniz bir kargo şirketiyle gönderebilirim.Kargo alıcıya ait olmak üzere.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

cilginizmirli
06-08-2016, 16:51
Satış güncel.

oguzllar
31-12-2016, 19:53
[QUOTE=cilginizmirli;832390]Cihazın hiçbir problemi yoktur.Sadece başka bir uydu alıcısı modeli alacağımdan satıyorum.Cihazın özelliklerine gelirsek çift tuner,full media oynatıcı,1 adet modül girişi,power vu desteği ve içinde ücretsiz server bulunmaktadır.Garantisi devam etmektedir.İstediğim fiyatt 200 TL dir.İzmir içinden alıcılar olursa telefonla haberleşebiliriz.Dilerseniz istediğiniz bir kargo şirketiyle gönderebilirim.Kargo alıcıya ait olmak üzere.

cıhaz duruyormu konu baya eski

cilginizmirli
31-12-2016, 21:00
[QUOTE=cilginizmirli;832390]Cihazın hiçbir problemi yoktur.Sadece başka bir uydu alıcısı modeli alacağımdan satıyorum.Cihazın özelliklerine gelirsek çift tuner,full media oynatıcı,1 adet modül girişi,power vu desteği ve içinde ücretsiz server bulunmaktadır.Garantisi devam etmektedir.İstediğim fiyatt 200 TL dir.İzmir içinden alıcılar olursa telefonla haberleşebiliriz.Dilerseniz istediğiniz bir kargo şirketiyle gönderebilirim.Kargo alıcıya ait olmak üzere.
Cihazı satmaktan vazgeçtim dostum.
cıhaz duruyormu konu baya eski

cilginizmirli
31-12-2016, 21:02
Cihazı satmaktan vazgeçtim.Konu kapatılabilir.Herkese mutlu yıllar dilerim.