Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Askeri Darbe Girişimi

Volkan
16-07-2016, 00:35
Ülkemizi kaosa sürüklemek için herşey yapılıyor. Hangi darbeyle devlet başarıya ulaşmıştır. Yazıklar olsun buna ön ayak olnalara .

cayna
16-07-2016, 00:36
Ortalık karıştı kardeşim polis acil göreve çağırdılar

Baldemir
16-07-2016, 00:38
TSK: Ülke Yönetimine Bütünüyle El Konulmuştur
15 Temmuz 2016 Cuma 23:25

Only the registered members can see the link

Türk Silahlı Kuvvetleri, yaşanan olağanüstü durumla ilgili açıklama yaptı; "Ülke yönetimine bütünüyle el konulmuştur" denildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yaşanan olağanüstü durumla ilgili açıklama yapıldı. TSK, "Ülke yönetimine bütünüyle el konulmuştur" dedi.

Volkan
16-07-2016, 00:49
Genel kurmay başkanı rehin alınmış. FETO gurubunun işi oldupğunu bütün tv ler banır bANGIR yayın yapıyorlar. TSK cevresınde tsk ile polis catışıyor.

Editor
16-07-2016, 01:03
80 darbesini yaşatacaklar sanırım ülkeye gerçekten iyi olmadı kim yapııyorsa bu durumu fetö mudur bilmem ne midir yada ülkeyi kaosa kim sürüklüyorsa allah bin türlü belasınıı versin

Volkan
16-07-2016, 01:05
MİT -Polis Özel hareket eğitim mekezine holikopterden ateş açılıyor bu nasıl iş ya bunu bizim askerimizmi yapıyor övündüğümüz türk askeri kendi polsine kendi istihbarat teşkilatına silah sıkıyor. Bu nasıl iştir ya...

cayna
16-07-2016, 01:07
trt haber açın arkadaşlar

xfles7837
16-07-2016, 01:20
Bu hainlerin elinde patlar darbe girişimi, bunların ve bu grubu yıllarca besleyenlerin Allah belasını versin.

Editor
16-07-2016, 01:20
valla onu bunu bilmem darbeyi yaşadık ülkemiz adına gerçekten acı bir durum sokağa çıkma yasagıda geldi

Volkan
16-07-2016, 01:22
Sözcü haberin sitesinde yorumlarda millet göbek atıyorlar. Dibimizdeki Mısırı -suriyeyı görmüyorlar.

Editor
16-07-2016, 01:33
Cumhurbaşkanın halka sokağa dökmesi gerçekten yanlış iç savaş mıı çıkaracak Efkan ala falan yanlış açıklama yapılıyor bence

cayna
16-07-2016, 01:39
TRT nin yayınları kapandı

Hilmi
16-07-2016, 01:42
Cumhurbaşkanın halka sokağa dökmesi gerçekten yanlış iç savaş mıı çıkaracak Efkan ala falan yanlış açıklama yapılıyor bence

Devlet büyükleri tv lerde halkı.... sokağa çıkın askere karşı gelin diye sesleniyor vay halimize birbirimizi öldüreceğiz Allahım sen sonumuzu hayır eyle.

DARBE GİRİŞİMİ NE KADAR YANLIŞ İSE HALKI SOKAĞA ÇAĞIRMAK O KADAR YANLIŞTIR.

Volkan
16-07-2016, 01:47
Eğer halk sokağa cıkmazsa Asker ile polis birbirine girecek. Bu olay ancak halkın iradesi ile düzelir yoksa iki silahlı cepheden sadece kan cıkar. Halk ne derse o olur.

xfles7837
16-07-2016, 01:51
Tankın üzerinde havaya ateş açan asker halk tarafından linç ediliyor, Ankara da bombalama var, ve birileri halkı sokağa çağırıp ortalıkta görünmüyorlar. Tvlerde halkı sokağa dacet edenler önce kendiniz halkın önüne geçinde sizleri görelim kefenlerinizle birlikte.

Editor
16-07-2016, 02:01
Tankın üzerinde havaya ateş açan asker halk tarafından linç ediliyor, Ankara da bombalama var, ve birileri halkı sokağa çağırıp ortalıkta görünmüyorlar. Tvlerde halkı sokağa dacet edenler önce kendiniz halkın önüne geçinde sizleri görelim kefenlerinizle birlikte.

Cumhurbaşkanıı-efkan ala- başbakan ve bu halkı cagıranlar ilk saffada yer alması gerekiyor bence paralel yapılanma türküsünü buradada söylüyorlar başka bir açıklama yok paralel valla billa bıktım paralelden falan ya başka bir şey varda bizimi yiyorlar anlamadım

Volkan
16-07-2016, 02:28
F16 ile ankaraya bomba atılıyor siz halen feto değil diyin. Paralel değil deyip durun eğer bizim silahlı kuvvet askerlerimiz bunu yaparmı.

Editor
16-07-2016, 02:34
F16 ile ankaraya bomba atılıyor siz halen feto değil diyin. Paralel değil deyip durun eğer bizim silahlı kuvvet askerlerimiz bunu yaparmı.

iyide volkan fetö yaptı diyelim 3 senedir herşeyi fetö yaptı diyorlar valla bıktırdılar ya kim ne yapıyorsa allah belasını versin ister fetö ister başka biri ister x kişiler 80 milyon kişi çıkar uğruna mahvedilemez

Volkan
16-07-2016, 02:39
iyide volkan fetö yaptı diyelim 3 senedir herşeyi fetö yaptı diyorlar valla bıktırdılar ya kim ne yapıyorsa allah belasını versin ister fetö ister başka biri ister x kişiler 80 milyon kişi çıkar uğruna mahvedilemez

O grup hakkında devletin bir şey demesıne gerek yok. Herekz biliyor onları ne olduğunu. Çıkar dediğiniz türkiyenın kendi çıakrı.

Editor
16-07-2016, 02:41
O grup hakkında devletin bir şey demesıne gerek yok. Herekz biliyor onları ne olduğunu. Çıkar dediğiniz türkiyenın kendi çıakrı.

Valla bu darbe girişimini kim yapıyorsa allah belasını versin

Hilmi
16-07-2016, 03:00
Ben 1964 doğumluyum. Siyasetin ,kardeş kardeşin birbirini öldürmesini ;orta okula giderken yolumun çevrilip ,sen sağcımısın solcumusun diye sorulduğunu yaşadım.Benzinin, gazın (tüp gaz) yağın.vs kuyruklara girip alındığını yaşadım,ama hiç bu kadar karamsarlığa kapılmadım.Bu nasıl bir yönetimdir,bu nasıl bir devlettir benim aklım mantığım almıyor ya bu kadarmı rezillik olur.Arkadaşlar ben o parti şu parti mensubu olarak konuşmuyorum sadece evlatlarımızın ve Türkiyemizin huzurunu istiyorum.Her kim bu ülkenin çıkarlarını kendi menfaatlari üzerine kullanıyorsa Allahın gazabı üstünde olsun.

Volkan
16-07-2016, 03:08
17 polisimiz şehit olmuş. Bumu bizim askerimiz. Helipkopterde ucaktan at mermiyi bombayı. Terör içimize sızmış alın niye çözülemiyor diyoruz. Pkk nın vurmasına gerek kalmadı :(:(:(

rselturk
16-07-2016, 03:09
Bu olayın demokrasi ile yakından uzaktan bağdaşır durumu yoktur...
Bu denli plansız,proğramsız bir darbe girişimi sadece demokratik gelişmeye zarar verir.
Yurtta barış,dünyada barış anlayışı yerine içerde:etnik,mezhepsel ve siyasi ayrımcılığın,dışarda ise uzak yakın tüm komşularla sorunlu ülke olmanın basiretsizliğini gösteren bu siyasi yapının belkide son oyunudur.Bu da olur mu,demeyin.Unutmayın ki,Hitler de kendi parlamento binasını yaktırmıştı..Ne adına? Almanyaya demokrasi getirme adına.Sonucu hepimiz biliyoruz:Hitler faşizmi sadece Almanyayı değil,tüm Avrupayı yıkıma uğrattı...
Ve darbe başladığı gibi bitti!...

selim789
16-07-2016, 03:10
bu guzelim ulkemize bu girisimi yapanların ALLAH belasını versin.

Hilmi
16-07-2016, 03:22
CAMİLER'den, Allah -ADINA Cumhurbaşkanımız adına meydanlara çıkın anonsu yapılıyor.Allahım sen benim akıl sağlığımı koru Ya Rabbim...

sensi
16-07-2016, 03:43
vallahi türkiye için iyi olmadı akıllı olmak lazım polis bizim asker bizim bu iki kanadı karşı karşıya getirenlerin allah belasını versin

cayna
16-07-2016, 03:46
Fox resmen savaşı veriyor

sensi
16-07-2016, 03:47
Milleti akıllı olmaya davet etmek lazım kurt dumanlı günü sever iç savaşa sürüklenmek çok tehlikeli bir durumdur HERKESİ SAĞDUYUYA DAVET EDİLMELİDİR

Editor
16-07-2016, 03:49
TBMM vuruldu asker ateş acıyor halkıına böyle şeye ilk kez duyuyorum görüyorum yazıklar olsun bu darbeyi yapanlara

sensi
16-07-2016, 03:58
türkiye için en tehlikelisi ASKER ve POLİSİ kartşı karşıya getirmek bu zamana kadar olan darbelerde halk ve polis asker ile karşı karşıya gelmemeştir ben çok darbe duydum ama meclise uçak ve helikopter ile bomba atılmasına ilk defa tanık oldum MİLLETCE UYANIK OLMAMAMIZ LAZIM paniğe gerek yok

Editor
16-07-2016, 04:00
Gün birlik günüdür fıırsatcılara prim vermemek lazım

sensi
16-07-2016, 04:15
:49857458::49857458:Bir kaos ortamı oluşmuş durumunda GENEL KURMAY ve JANDARMA darbe işimiz yok derken ortalıkta gezen uçak ve heliopter ve zırhlılara komuta eden kimler???? başbakan fantom uçakları ile karşılık verilecek diyor bu çok tehlikeli bir durumdur anlamış değilim ayaklanmaya katılan askeri gurup kimin komutasında bunu bilen yok:(

leventates58
16-07-2016, 05:02
Hayırlısı

Editor
16-07-2016, 05:14
:49857458::49857458:Bir kaos ortamı oluşmuş durumunda GENEL KURMAY ve JANDARMA darbe işimiz yok derken ortalıkta gezen uçak ve heliopter ve zırhlılara komuta eden kimler???? başbakan fantom uçakları ile karşılık verilecek diyor bu çok tehlikeli bir durumdur anlamış değilim ayaklanmaya katılan askeri gurup kimin komutasında bunu bilen yok:(

Hava kuvvetleri komutanlığından ses yok kim emir veriyorde bunca asker TBMM vuruyor trt el koyuyor turksata el koyuyor cnne giriyor anlamadım

sensi
16-07-2016, 05:27
DOSTLAR bu işte bir acaiplik var?? ben 12 eylül darbesini asker olarak yaşayanlardanım izmir bornovada askerlik yapıyordum gece 2.55 yarısı bir emirle kışladaki tüm askerin şehirlere inmesini tüm şehirlerin giriş çıkışlarına hakim olup sokağa çıkma yasağı konması emri verildi bunun üzerine apar topar reolarla göreve başlamıştık tüm devlet binalarına el koymamız emredildi ve bu emri yerine getirdik tüm emniyet birimlerinin komutası asker komutası altınma alnıdı türkiye büyük millet meclisi ve millet vekilleri göz altına alınıp kışlara dolduruldu bunu bizzat yaşayanlardanım ama bu gece yapılan askeri darbe değil bir KAOS ortamına benziyor üç be uçak ve asker ile darbe olmaz böyle tuaf bir darbe olmaz tüm illerde asker kışlallarda yatıyorken üç beş kişi ile darbe yapnmak acemiliğin daniskasıdır ülkeyi kaos ortamına sürüklemektir kim tarafından yapılırsa yapılsın bu durumu kınıyorum yazık ülke demograsi ile yönetmeye çaballarken tamda BAŞKANLIK sistemi tartışmaları ve suriyelilere vatandaşlık verilsin verilmersin refarandumu düşünürken bu durum bir kaostur ASKERİ DARBE OLAMAZ

aliharbiye
16-07-2016, 10:29
ben konuyla ilgisi sadece bir cümle yazmak istiyorum. ülkemizi ve ülkemizin insanının güzel geleceyini düşünmeyen vatan hainlerinin allah bin belasını versin. kim olursa olsun.

Volkan
16-07-2016, 10:32
60 tan fazla kayıbımız var. Nasıl bir insanlık bu ya. Silah zoru ile alıkoyup 1 gecede ülkemizi 10 yıl geriye götürdüler. İnsanı kaybımız Türk milletinin dünya gözündeki parlayan yıldızı bir gecede hiç edildi. Bakın bakalım bunun arkasından neler gelecek.

Volkan
16-07-2016, 10:43
Doğruysa Kara Kuvvetleri komutunu şehit olmuş.

Editor
16-07-2016, 11:31
Genelkurmay'ın resmi sitesinde saat 06.50'de bir bildiri daha yayınlandı. Bildiride "Yurtta Sulh Harekatına kararlı şekilde devam edilmektedir" denildi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"TSK Yurtta Sulh Harekatına kararlı şekilde devam etmektedir.

Yurtta Sulh Harekatına karşı koyan tüm unsurlara müdahale edilmektedir. Halkımızın emniyet ve can sağlığı gereğinde evlerinde kalmaları ve sokağa çıkmamaları önemlidirb.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Bu nedir ya ortalık toz duman kim ne yapıyor 90dan fazla şehit var ne olduk bir gunde kara cuma dedikleri bu olsa gerek

lulyak
16-07-2016, 12:25
DOSTLAR bu işte bir acaiplik var?? ben 12 eylül darbesini asker olarak yaşayanlardanım izmir bornovada askerlik yapıyordum gece 2.55 yarısı bir emirle kışladaki tüm askerin şehirlere inmesini tüm şehirlerin giriş çıkışlarına hakim olup sokağa çıkma yasağı konması emri verildi bunun üzerine apar topar reolarla göreve başlamıştık tüm devlet binalarına el koymamız emredildi ve bu emri yerine getirdik tüm emniyet birimlerinin komutası asker komutası altınma alnıdı türkiye büyük millet meclisi ve millet vekilleri göz altına alınıp kışlara dolduruldu bunu bizzat yaşayanlardanım ama bu gece yapılan askeri darbe değil bir KAOS ortamına benziyor üç be uçak ve asker ile darbe olmaz böyle tuaf bir darbe olmaz tüm illerde asker kışlallarda yatıyorken üç beş kişi ile darbe yapnmak acemiliğin daniskasıdır ülkeyi kaos ortamına sürüklemektir kim tarafından yapılırsa yapılsın bu durumu kınıyorum yazık ülke demograsi ile yönetmeye çaballarken tamda BAŞKANLIK sistemi tartışmaları ve suriyelilere vatandaşlık verilsin verilmersin refarandumu düşünürken bu durum bir kaostur ASKERİ DARBE OLAMAZ
Çok güzel açıklamışsınız, Bence tüm bu yapılanlar birilerinin türk halkının canları pağsına olsa bile yapılan bir senaryodur.

tron45
16-07-2016, 12:35
halk gereken cevabı verdi. şehitlerimize allah rahmet
Dilerim yaralilara sifalar dilerim

muslum-baba
16-07-2016, 12:57
'PKK-PYD- DAEŞ-İŞİT yetmez gibi birde bu vatan hainleri çıktı allah topunun belasını versin ne cesaret kendi vatandaşına sılah sıkmak :smiles22:

muslum-baba
16-07-2016, 13:00
darbe girişimi vatan hainleri

_ujfNa0kegI

cayna
16-07-2016, 14:07
Türkiye'ye geçmiş olsun.Zamanında asker darbe planı yapıyor cami bombalıcaklar deyip bu ülkenin vatansever rütbeli askerlerini hapse attılar.Hapise girenlerin yerine gelenler attıkları iftirayı kendileri yaptı..

aydın33
16-07-2016, 16:01
şüphesiz ki allah herşeyi görüyor onun adeletine sığının zaman herşeyin ilacıdır bekleyinizki olanlar olsun

sensi
17-07-2016, 00:02
Ya bu darbe girişimini yapanlarda zerre kadar türk kanı olduğunu sanmıyorum bu sözüm emir altındaki erler ve erbaş için geçerli değildir bu çocuklar emir kulu biliyorsunuz bu askerlerden üçü komutanları sivilllere ateş açmaları söylenmiş emre karşı gelince komutanları tarafından şehit düşürülmüştür ..
Bu hükümeti ve icraatlarını sevmeye bilirsiniz buna sözüm yok dört tarafaımız düşman kaynadığı birgünde güneydoğuda hergün asker ve polisimiz şehit düştüğü bir günde darbe girişiminde bulunmak kime hizmet eder ???? Tabiki düşmanlarımıza bu iç karışıklıkta güneydoğuda ayaklanma başlasa veya daeş terör örgütü sınırlarımıza girip karakollarımıza saldırsa bunun hesabını nasıl ödersiniz ne akla böyle bir günde bu girişimi yapıyorsunuz anlamış değilim televizyon izlerken bir askere polisimiz linç girişimine karşı kendini siper etmesine GÖZLERİM DOLARAK AĞLADIM kanında bir damla türk kanı taşıyan askerimizi plosimizi karşı karşıya getirmez... hele hele sivil halka ateş açmaz... meclise uçaklardan bombalar yağdırmaz ben AKP hükümetine oy vermedim vermeyi düşünmüyorum ama bu yapılanların karşısında sivil hükümetin yanında gövdemi siper ederim herşeyi demogratik yollar ile halldeceğiz demorasiden dönüş yok bu böyle biline saygılarımla....

draculu45
17-07-2016, 01:23
Allah bu millete bir daha asla bir acı yaşatmasın bunu yapan kim olduğunu bakmak sızın topunu lav etsin 80 darbesini yasadım birdaba o günler geri gelmesin allahcc bunları yapanın belasını versin o

Volkan
19-07-2016, 12:51
Ülkemiz çok zorlu bir dönemden geçiyor. Yalnız bu zorlu dönemde bile halen bizi sırtımızdan vurmaya çalışacak kadar hainler halen nelerin peşinde. Aşağıda verilen haberde askeri linç ettiler diye lanse edilen sakallı kişilerin taşıdığı askeri linç edenlerin elinden aldıkları hatta birinin üzerine kapanarak diğerininde linç edenlere bizim dinimizde boyle bir şey yokj diyerek o askeri onların elinden alıyor ve bir araca bindiriyor. Bunu şahidi olan bir oyuncuda gerecekleri anlatıyor. Sözcü gzetesi bu haberi ilk askeri linç ettiler diye verdi şimdide çark etti. Bunun dışında kafasında forması olan kafası kesildi diye belirtilen askeride bir tanıdığımız olayı resmen görmüş kendi aracıda taranmış Askeri araç o anda kaza yapmış. O askeride halkımız dışarıya cıkarmış..

O karedeki isim oyuncu Ali Nuri Türkoğlu çıktı – Sözcü Gazetesi (Only the registered members can see the link)

Ülkemizde hükümet karşıtı olanlar bu olaylardan bu kadarmı zevk aldılar bu kadarmı belden aşağı vuruyorlar. Sosyal medyada gördüğünüz herşeye inanmayın. Sosyal medyada yayınlanan bir resimde askerin boğazına bıcak dayaınılmış bir resim var altındaki yorumlara bakarsanız hepsi okumuş insanlar ama askerin ünmiformasına bakamayacak kadar gözleri kin bürümüş. Üniforma bizim üniformamız değil ya suriye ya ırak üniforması.

Askerin başında bozkurt işareti yapan türk değil kemerle linç etmeye çalınsanlar türk değil araya karışan provakatörler.

Ülkimizin geçtiği bu zor dönemde her türlü desteği vermemiz gerekir.

Gezi eylemlerinde ortalığı yıkanlar darbe girişiminde tatil beldelerinde rahatlarını bile bozmadılar. Bu öyle tomadan sıkılan suya karsı durmak yada polsimiz tarafından atılan gaza karşı durmak değil. Koskoca tankın onune yatan gaz yerine su yerine hiç acımadan atılan kurşuna bombaya karşı duran bir milletiz. Ayrıca eylem deyip ortalık yakılıp yıkılmadı ülkeyi bölmek üçün sloganlar atılmadı.

Hükümetin çok yanlışı olmuştur ama gün birlik olma zamanı dır.

cayna
19-07-2016, 13:08
Hocam güzel yazmışın fakat benim itirazım var,14 yıldır halk oy vererek bu hükümete destek verdi.SONUÇ: Türk askeri,Türk polisiyle çatıştı bu hale geldik..

Volkan
19-07-2016, 13:20
Hocam güzel yazmışın fakat benim itirazım var,14 yıldır halk oy vererek bu hükümete destek verdi.SONUÇ: Türk askeri,Türk polisiyle çatıştı bu hale geldik..

Hükümetin yanlışı olmuştur bunda hemfikirim. Ancak Hangi Türk askerinden bahsediyorsunuz. Malum cemaatin emrini alanlar asker değil sapla samanı karıştırmayalım. Bunların askeriyeye yerleşmesi 80 darbesi ve öncesidir. Polisimiz ile catışanlar kesinlikle asker değil. Türk askerimiz o akşam polisimizle dayanışma içinde olanlardır.

Lütfen bunu iyi ayırt edelim. benım askerim er de olsa türk vatandaşına emirde gelse kurşun sıkmaz. Benım vatandaşımda asla suçsuz askerini linç etmeye kalkmaz. Halk içindeki provakatörlerle TSk içine sızmış hainleri lütfen Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak görmeyin.

cayna
19-07-2016, 13:33
Hükümetin yanlışı olmuştur bunda hemfikirim. Ancak Hangi Türk askerinden bahsediyorsunuz. Malum cemaatin emrini alanlar asker değil sapla samanı karıştırmayalım. Bunların askeriyeye yerleşmesi 80 darbesi ve öncesidir. Polisimiz ile catışanlar kesinlikle asker değil. Türk askerimiz o akşam polisimizle dayanışma içinde olanlardır.

Lütfen bunu iyi ayırt edelim. benım askerim er de olsa türk vatandaşına emirde gelse kurşun sıkmaz. Benım vatandaşımda asla suçsuz askerini linç etmeye kalkmaz. Halk içindeki provakatörlerle TSk içine sızmış hainleri lütfen Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak görmeyin.
Hocam Cumhurbaşkanının yaveri,Genelkurmay başkanının emir subayı Fetö'cü çıktı bu nasıl iş nasıl bunun farkına varılamaz.Ayrıca 2014 yaş atamalarında ki 19 rütbelinin 14 ve 2015 yaş atamalarında 25 rütbelinin 19 u 15 temmuzdaki darbe girişiminde bulunanlar çıktı.

Bu ülkede vatandaş canıyla asker,polis şehit olarak bedel hep ödüyor.Muhalefet seçim kaybeder o koltuğu gene bırakmaz pişkin,pişkin otururlar bedelini ödemezler.İktidarı yazmıyorum bile..

Editor
19-07-2016, 13:40
Ülkemiz çok zorlu bir dönemden geçiyor. Yalnız bu zorlu dönemde bile halen bizi sırtımızdan vurmaya çalışacak kadar hainler halen nelerin peşinde. Aşağıda verilen haberde askeri linç ettiler diye lanse edilen sakallı kişilerin taşıdığı askeri linç edenlerin elinden aldıkları hatta birinin üzerine kapanarak diğerininde linç edenlere bizim dinimizde boyle bir şey yokj diyerek o askeri onların elinden alıyor ve bir araca bindiriyor. Bunu şahidi olan bir oyuncuda gerecekleri anlatıyor. Sözcü gzetesi bu haberi ilk askeri linç ettiler diye verdi şimdide çark etti. Bunun dışında kafasında forması olan kafası kesildi diye belirtilen askeride bir tanıdığımız olayı resmen görmüş kendi aracıda taranmış Askeri araç o anda kaza yapmış. O askeride halkımız dışarıya cıkarmış..

O karedeki isim oyuncu Ali Nuri Türkoğlu çıktı – Sözcü Gazetesi (Only the registered members can see the link)

Ülkemizde hükümet karşıtı olanlar bu olaylardan bu kadarmı zevk aldılar bu kadarmı belden aşağı vuruyorlar. Sosyal medyada gördüğünüz herşeye inanmayın. Sosyal medyada yayınlanan bir resimde askerin boğazına bıcak dayaınılmış bir resim var altındaki yorumlara bakarsanız hepsi okumuş insanlar ama askerin ünmiformasına bakamayacak kadar gözleri kin bürümüş. Üniforma bizim üniformamız değil ya suriye ya ırak üniforması.

Askerin başında bozkurt işareti yapan türk değil kemerle linç etmeye çalınsanlar türk değil araya karışan provakatörler.

Ülkimizin geçtiği bu zor dönemde her türlü desteği vermemiz gerekir.

Gezi eylemlerinde ortalığı yıkanlar darbe girişiminde tatil beldelerinde rahatlarını bile bozmadılar. Bu öyle tomadan sıkılan suya karsı durmak yada polsimiz tarafından atılan gaza karşı durmak değil. Koskoca tankın onune yatan gaz yerine su yerine hiç acımadan atılan kurşuna bombaya karşı duran bir milletiz. Ayrıca eylem deyip ortalık yakılıp yıkılmadı ülkeyi bölmek üçün sloganlar atılmadı.

Hükümetin çok yanlışı olmuştur ama gün birlik olma zamanı dır.

Sözcü gazetesi kime hizmet ediyor anlamış değilim zaten lafa gelince ataturk cumhuriyetçilikten bahsediyor bir bakıyoruz darbenin yanında gibiydi mesela o akşam darbe zamanı sadece cemaat değil ulkeyi kim karıştırmak isterse hepsinin ayıtlanması lazım

Editor
19-07-2016, 14:05
Darbe girişimini en iyi anlatan fotoğraf!
15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminde, Cumhurbaşkanı’nın yaverleri ile üst düzey komutanların emir subaylarının önemli bir bölümünün rol alması dikkat çekti.

Only the registered members can see the link