Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : openmips-5.3-gbquadplus-asepsus78-back_up

asepsus78
02-08-2016, 00:51
openmips-5.3-gbquadplus-asepsus78-back_up

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

DOWNLOAD (Only the registered members can see the link)

picoN-13E-19E-42E-7E-23.5E-30W-0.8W-HDD,ipk

picoN-13E-19E-42E-7E-23.5E-30W-0.8W-Flash,ipk

rselturk
03-08-2016, 23:46
Dost önce zahmetiniz,verdiğiniz emek ve paylaşım için teşekkürlerimi sunarım.Bu imaje için verdiğiniz 4.3 bacupunuz benim UNO cihazın multibootunda kurulu ve sağlıklı çalışıyor.
Yeni bacupu kurmadan online güncelleme yapsam olur mu?..Çünkü multibootta kurulu çoğu imaje online güncelleme yapıldığında flashtaki imajeyi bile bozuyor.Daha önce iki kez aynı sorunu yaşadım ve multibootu sil baştan kurmak zorunda kaldım..Sevgiler,saygılar!...:wave::wave:

rselturk
04-08-2016, 14:53
Asepsus dost merhaba!..
Merakımı yenemedim ve bacupu online güncelledim.Sonuç mu?..Tıkır tıkır çalışan imaje şimdi multibootun media>hdd şeklinde maunt edilmiş ve an itibariyle üzerinde 18 imaje /bacup olan flash diskimin maunt edilmiş şeklini beğenmedi ve ille de media>multiboot şeklinde maunt edilmesini istiyor.Böyle yaparsam bu kez de diğer bacupları göremiyeceğim.Dahası,media>hdd olarak maunt edilmiş ve üzerinde tam 60 bacup bulunuan ilk flash diskimi de görmeyecek..:D
Şimdi sizin yeni bacupu indirdim:Sorun çıkmazsa bunu yükleyip kullanacağım.Olmazsa eski versiyonu yeniden yükleyeceğim..Orjinal cihazda olsa bu sorun yaşanmazdı.Sorunun farklı cihazda olmasından kaynaklandığını biliyorum.Aslında böyle olabileceğini de biliyordum.İyi tarafı cihaz kilitlenmedi.Bacup çalışıyor,ama ekrana onu aldığımda multiboot menüsü gözükmüyor.
Geri dönüşüm sizi bilgilendirme amaçlıdır.Benim durumumda olanların da sonuçtan haberdar olmasını istedim.Sevgiler,saygılar..:wave::wave:

asepsus78
05-08-2016, 20:21
sağolun çok teşekkür ederim

aslında multibotta farklı cihazların imajlarını kullandım fakat hiç güncelleme yapmadım
güncelleme cihazın flash yapısı kernel gstreamer ile farklı olmasından kaynaklı sorun olabılır

öncelikle cihazın flash imajını herzaman güncel olmasına dikkat edin

OpenSPA Downloads (Only the registered members can see the link%20de%20Im%C3%A1genes%2FVuplus%2Fvuuno)

hdd sorunu düzeltilebilir daha önce bendede aynı sorun olmustu su an hatırlamıyorum nasıl düzelttigimi hatırladıgımda size yazarim

rselturk
06-08-2016, 12:12
Asepsus78 dost ilginiz için teşekkürler.OpenSPA imajlarda multiboot yönüden yaşadığımız bazı sorunlar var.Bu nedenle flashtaki imajeyi güncellemek olası değil;zira multibootu hepten çökertiyor.Sadece 2 versiyonunu kullanabiliyorum:1-OpenSPA-4.0.004 2-OpenSPA-5.0.005. Yeni sürüm versiyon 6.0 multiboot kullanımında kullanışlı değil.Ya da UNO için olanı sorun yaratıyor.Tabii dil bilmediğimiz için yaşanan sorunları ilgili Team e aktaramadığımız için de sorun varlığını sürdürüyor..Versiyon 6.0 daki multiboot sorunu çözümlense,belkide GB Quad Plus imajedeki hdd nizi media>multiboot şeklindeki maunt talebi de ortadan kalkar.
Dost ben yine de media>hdd şeklide maunt edilmiş flash belleğimi nasıl kabul ettirebileceğimi sayenizde çözebilirsem mutlu olacağım.Sevgiler,saygılar!...:wave::wave:

darkheat
17-08-2016, 12:02
teşekkür ederim emeğine sağlık