Orijinalini görmek için tıklayınız : pc kapanmiyor
gezginemlak
19-12-2006, 18:42
selam benim sorunum pc normal olarak kapanmiyor. yani, başlat +oturumu kapat + kapat ,yaptıgımda yeniden başlatıyor. güç ayarlarına girdim oturumu kapat aktif .pc yi kapatmak için üzerindeki power tuşunu kullanıyorum.bu sorunuma çozum bulursanız çok sevinecegim . iyi çalişmalar.
arkadaşım denemedim ama belki bu program işine yarar
Only the registered members can see the link
ayrıca bilgisayarını ad aware ile taratmanı öneririm
hallederiz
19-12-2006, 21:38
selam benim sorunum pc normal olarak kapanmiyor. yani, başlat +oturumu kapat + kapat ,yaptıgımda yeniden başlatıyor. güç ayarlarına girdim oturumu kapat aktif .pc yi kapatmak için üzerindeki power tuşunu kullanıyorum.bu sorunuma çozum bulursanız çok sevinecegim . iyi çalişmalar.
arkadaşım bilgisayarında deep freeze programı kurulu ise ondan dolayı kapanmayabilir
gezginemlak
20-12-2006, 11:42
Smart PC Professional 4.2 .yükledim çaliştirdim . olmadı. ad-awara sürekli olarak çaliştiriyorum yine olmadı. hallederiz kardeşin soyledigi deep freeze programi nedir bilemedim aydınlatırsa çok sevinirim . emekleriniz için şimdiden çok tşk. ederim .
®adakoglu
20-12-2006, 13:24
Smart PC Professional 4.2 .yükledim çaliştirdim . olmadı. ad-awara sürekli olarak çaliştiriyorum yine olmadı. hallederiz kardeşin soyledigi deep freeze programi nedir bilemedim aydınlatırsa çok sevinirim . emekleriniz için şimdiden çok tşk. ederim .
Windows XP’den çıkarken bazen bilgisayarın otomatik kapanmadığı olur. Bu sorunu
halletmek için başlat + çalıştıra + regedit yazınız “HKEY_CURRENT_USER\Contro l Panel\Desktop” anahtarına
ulaşın ve “PowerOffActive” DWORD değerini bulup değerini “1” olarak değiştirin.
gezginemlak
20-12-2006, 20:41
Windows XP’den çıkarken bazen bilgisayarın otomatik kapanmadığı olur. Bu sorunu
halletmek için başlat + çalıştıra + regedit yazınız “HKEY_CURRENT_USER\Contro l Panel\Desktop” anahtarına
ulaşın ve “PowerOffActive” DWORD değerini bulup değerini “1” olarak değiştirin.
bunuda denedim olmadı degerleri 1 yaptım.yinede kapanmadı .yeniden başlat yapıyor .kapatmiyor .
gezginemlak
26-12-2006, 10:27
pc yi güvenli mod da açarsam . başlat +oturumu kapat + kapat yaparsam pc kapanıyor . normal olarak açarsam ,başlat +oturumu kapat + kapat yaparsam yeniden başlatıyor .şimdiden yardımlarınız için tşk. ederim .saglıcakla.
gezginemlak
08-01-2007, 13:23
yeniden format atinca düzeldi . şimdi sorunsuz olarak kapaniyor. herkese çok tşk. ederim .saglicakla.
mertcan25
20-04-2007, 21:16
sorunlar çozlmek için vardır :)