PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hitech Premium HD hakkında

dede11
08-09-2016, 19:41
Bu gün pazarlamacı arkadaştan Korax hitech Premium HD mini cihazdan aldım. Korax ın sitesinde böyle bir cihaztanıtılmamış. o yüzden emusuna nasıl girilir? internet yapılandırmasını yaptım. korax kx 1001 wifi tanıdı.
Sattube basınca bir video arıyor ama ok ile sattube channel list çıkıyor herhalde buraya iptv adresi yazılacak. ikiz protokol ok deyince kapalı çıkıyor. açık yaptım değişen bişey yok.
Güncelleme usb disk yokken geçmiyor. mavi kaydet çıktığına göre bişeyler kaydedecek. 4 adet dosya kaydetmiş db vs.
sunplus 1506g gibi geldi bana ama kesin diyemem.

bu cihazın varsa freesharesi nasıln açılır?
bu cihazın emusuna nasıl girilir.

dede11
09-09-2016, 14:53
kendim buldum.
Korax hitech VipBox mini HD ile aynı sisteme sahip.

Biss girişi ; Menü + 8 8 8 8 basılır. Kod Düzenleme menüsü gelir.

Free Share ; Menü + 6 6 6 6 basılır. < inactive> < sssp > < Newc > < cccam > < GScam > görünür. GScam üzerinde ok basılırsa Freeshareye gelinir.

YARKIN
09-09-2016, 15:43
bu cıhazdab bende var freeserver desdeği yok dıye bılıyorum ilerki yazzılkmda 1 adet free +18 kanalı olacak

dede11
09-09-2016, 22:16
sayın YARKIN kardeş dediğiniz olmuş bile.
Donanım versiyonu; V-3
Yazılım versiyonu; V266 olan Hitech Premium HD mini cihazda SatTube menüsünde var. aşağıda detayları yazıyor.

SatTube TV;
Menüden Sattubetv okeyleyince (sadece Türksat bağlı iken) boş gelen listeye (Sadece hotbird bağlı olunca )5 kanal ismi gelmiş.
SatTube Channel List;
Sattube social - Akıllı tv deki gibi çeşitli videolar oynuyor.
Sattube Adventure – bu da çeşitli videolar dönüyor.
RAW X (+18) – yazmaya gerek yok.
X ExTERME (+18 ) - göstermedi.
Sattube TV Gadgets - göstermedi.
Altta Sattube tv stream yayınının sadece Sunplus 1506 ve Sunplus 1507 işlemcilerde olacağı yazıyor.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

İnternet olmadan video izleme ozelligi SattubeTV ozelligini eklenmiş. Uydu da kiralanmis bir frekans uzerinden internet alarak kota ve hiz sorunu olmadan bu videolari izleyebileceksiniz. (değiştirilmiş alıntı)

Sunplus işlemci kullanan tüm firmalara gerekli yazılım verildi. Bir sonraki nesil işlemcileri için gerekli alt yapı ve destekler için de çalışmalar var. Ancak mevcut da çoğu firma bu sisteme geçse bile Türkiye de şuan ilk ve tek firma Korax. Onlar da Premium HD modeli ile ürünü piyasaya sunacaklar.
Düzenleyen SattubeTV : 09-06-2016 at 13:53 (alıntı)

SattubeTV tamamı ile FG-Digital mühendisliği ve kendi imkanlarımız ile geliştirilmiş yeni nesil IP yayıncılık platformudur. Platform aşağıda açıklanan ana unsurları ile tümleşik olarak özellikle yeni nesil gelişmiş akıllı ev sistemleri ile entegre çalışan ve tüm gereksinimleri ihtiyaçlar doğrultusun da çeşitli akSes (Only the registered members can see the link)urlar ile sağlayacak komplike bir yayın sistemi sağlayıcı ve yardımcısıdır. Sistem tek olarak ele alınacak olursa ;

1.Sattube TV bir IP tabanlı Uydu Yayıncılık Platformudur.
2.Webtv veya ben (Only the registered members can see the link)zeri kişisel yayınları uydu yayıncılığına çıkaran bir sağlayıcıdır.
3.Kişisel veri güvenliği için (Only the registered members can see the link) özel şifreleme sağlayan bir yapıdır.
4.Periyotları tarafınızca belirlenecek zama (Only the registered members can see the link)n çizelgelerinde sizi uydu üzerinden tüm dünya da yayın yapmanıza imkan sağlayacak bir teknolojik yapıdır.
5.Çok çeşitli katma değer servisleri ile (Only the registered members can see the link) eski ve yenilenemeyen yayıncılık anlayışını komple değiştirecek olan tek uydu yayın hizmetidir.
6.Bilindik anlayışdan uzak duran ve kendini en yeni akıllı (Only the registered members can see the link) ev teknolojileri ile entegre edilebilecek esnek bir yapıdaki yegane servisdir.
7.Anlık olarak uydu üzerinden kendi ekipmanlarınız ile yayıncılığa imkan tanıyarak cep (Only the registered members can see the link) telefonu ile dahi yayın yapmanıza olanak sağlayacaktır.
8.Konferans, reklam, tanıtım ve eğitim yayınlarınızı belirlenen zaman dilimlerinde istediğiniz gruplara yayın yapma imkanı sağlayan bir akıllı servis sistemidir.
9.Tam ve gerçek zamanlı izlenme oranı ölçümü ile her türlü gerçek bilgiye ulaşılabilirlik sağlayan bir kaynaktır.
10.Yayınlar H.264 ve HEVC standartında olacak ve en kısa zaman içerisinde mevcut teknolojik altyapımız ile 4K yayıncılığıda destekleyecektir.

Ürünümüz bulunduğumuz lokasyonlar ve geniş bir kitleye hitap edebilmesi açısından popüler 2 uydu da yayına başlamış olup şuanki mevcut alıcılar veya (Only the registered members can see the link) cihazlar ile seyredilebilmesi mümkün değildir. Ancak yeni yayın teknolojilerini destekleyen ve en son teknoloji cihazlarda bulunan ve yüksek ücretli modeller baz alınarak herkezin kullanabileceği bir fiyat da dünya pazarına sunulacaktır.

Bu bağlamda sattube kendi referansları doğrultusunda tam ve nitelikli bir cihaz üreterek bunu tüm kitlelerin de kullanımına sunacaktır. Mevcut uydu bağlantısına sahip evlerimiz de kullandığımız platformalara ait olan veyahut kişisel kutularımızın yerini alacak bir ürün ile entegre olarak gelecektir.

Yeni bir ürün kullanımı veya satın alınması ile ilgili tereddüt veya maaliyet gibi unusurlar hesaplandığında elinizde bulunan ve evde kullanılan her cihaz ile haberleşip ortak çalışan, hatta bilgisayar veyahut akıllı cep telefonlarınızde genel de kullandığınız bütün hizmetleri tek bir cihazdan halletmenize imkan sağlayacaktır.

FG-Digital ve Availink (Only the registered members can see the link) ortaklığı ile tüm Sunplus ve AVL işlemcilerde imalatçı firmalaraın güncellemesinden sonra otomatik olarak çalışacaktır.3 adet tanıtım kanalı güncelleme ile menülere eklenecek SattubeTV menüsü altında erişiminize sunulacaktır.
SattubeTV - Customize Your Channel (Only the registered members can see the link) (alıntı)
SattubeTV Channels
SattubeTV offers a new and unique content platform for all compatible STBs with the help of SattubeTV Channels. These exclusive channels are only available via the SattubeTV Platform.
Social Channels work in conjunction with sattubetv.org, an online video sharing service for all Internet users.
SattubeTV also has support for FTA and paid content. Premium and PPV channels can be protected by FGCrypt or Conax Encryption, depending on the operator’s choice.

Social Channels
FTA Channels
Premium Channels
PPV Channels
(alıntı)