PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 250 TL'ye Kadar Uydu Alıcısı Önerisi

candemir2005
19-09-2016, 20:34
250 TL'ye kadar uydu alıcısı önerir misiniz? Daha önce 3 adet mini HD cihaz denedim hepsinde de SD yayınlar sorunsuz, HD yayınlarda bir süre çalıştıktan sonra cihaz kapanıp açılıyor veya donmalar oluyordu. Acaba mini cihazların tamamı bu şekilde kronik sorunlu mu? Alacağım cihazda youtube ve web browser daki film izleme sitelerindeki videoları sorunsuz açması aradığım en önemli özellik. Bir de türkçe olarak izleyebileceğim Discovery channel, national geo. gibi kanalları ücretsiz izleyebilmenin bir yolu var mı iptv vs şeklinde? Bu forumdakilerin görüşleri çok değerli şimdiden teşekkür ederim

Editor
19-09-2016, 21:16
Bazı sitelerde 350 tl next machina 3d satıyorlar o cihaz bana göre alınacak en baba cihaz youtıube izlersin nat geo-discovery kanalları ömür boyu ücretsiz seyretme sansınız yok

candemir2005
19-09-2016, 21:51
Bazı sitelerde 350 tl next machina 3d satıyorlar o cihaz bana göre alınacak en baba cihaz youtıube izlersin nat geo-discovery kanalları ömür boyu ücretsiz seyretme sansınız yok

Cevabınız için teşekkürler üstad. Türkçe ve HD olarak izleyebilir miyim belgesel kanallarını Turksat uydusu üzerinden? Animal planet vs

Editor
20-09-2016, 00:11
Cevabınız için teşekkürler üstad. Türkçe ve HD olarak izleyebilir miyim belgesel kanallarını Turksat uydusu üzerinden? Animal planet vs

İzleyemezsiniz

umutbakirtas
12-11-2016, 23:56
Freesat vs.. markaların arayüzü çok karışık.