Orijinalini görmek için tıklayınız : DM800 estarsim (sim3) Openpli 4.0 Gstream 1.9.1 Tandberg ok By Nasre
Dm800 sim3 klone içindir
Pli 4.0 gstream 1.9.1 tandberg ok
Backup yüklendikten sonra ssl 84 dosyasını yüklemeyi unutmayın
Hafıza yettiği kadar eklenti yüklenmiştir
Osemu 11279 yüklüdür
Burada
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı (Only the registered members can see the link)
Zippyshare.com - DM800 pli 4.0 estarsim.rar (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
hotbord_34
06-11-2016, 15:02
povervulu kanllarıda açıyormu tşk
povervulu kanllarıda açıyormu tşk
evet açılıyor
corsahaa
10-11-2016, 13:19
uzun süredir imaj bulamıyordum
öncelikle teşekkürler
umarım yeni imajlar da gelir:yahoo::yahoo::yahoo::common001:
gmcgezer
25-03-2017, 04:26
teşekkürler
hotbord_34
29-09-2018, 19:03
slm ustam sana 1.50 anten için kuşak ayarını nasıl yapabilirim 28.2 bu gun bulamadım antenin sıfır sehpaha aldım bu gun taktım ama 68.5 dogu ve amos uydusu dan başka uyduyu artık görmüyor önceden 75 derece 30 batı cok rahat önceden geliyor du hangi uydu bulup sehpahadan sıkmak gerekli anteni tşk
slm ustam sana 1.50 anten için kuşak ayarını nasıl yapabilirim 28.2 bu gun bulamadım antenin sıfır sehpaha aldım bu gun taktım ama 68.5 dogu ve amos uydusu dan başka uyduyu artık görmüyor önceden 75 derece 30 batı cok rahat önceden geliyor du hangi uydu bulup sehpahadan sıkmak gerekli anteni tşk
selam ustam bulunduğun ile göre değişir bulunduğun ilin enlem ve boylamıyla ilgili daha çok boylamıyla hangi ildeysen o ilin boylamını öğren o boylama en
yakın olan uydu senin sıfır noktan olacak
hotbord_34
29-09-2018, 22:27
onu nasıl bulucam peki ist bayrampaşa antenim
hotbord_34
29-09-2018, 22:33
ama önceden 28.2 sinyal geliyordu
ama önceden 28.2 sinyal geliyordu
istanbul için 28.2 uyduysu doğru uydudur bu uydudan güçlü bir tp bulup
çanağının ( 0 ) noktası yapmalısın çanağı taktığın boru dik olmalı biraz bile eğik olursa tüm uyduları bulmakta sıkıntı yaşarsın
hotbord_34
29-09-2018, 23:23
Su terazisinde şu an anten sehpası 26 dogu dan da sinyal geliyor şu an için
Dm800 sim3 klone içindir
Pli 4.0 gstream 1.9.1 tandberg ok
Backup yüklendikten sonra ssl 84 dosyasını yüklemeyi unutmayın
Hafıza yettiği kadar eklenti yüklenmiştir
Osemu 11279 yüklüdür
Burada
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı (Only the registered members can see the link)
Zippyshare.com - DM800 pli 4.0 estarsim.rar (Only the registered members can see the link)
DM800 pli 4.0 estarsim - 4shared - İndir (Only the registered members can see the link)
bunu dm 800 hd pvr sim 3 klon cihaza yükleyebilirrmiyim ip tv ve cccam stabil çalışıyormu deneyen arkadaşlardan bilgi istiyorum
iptv ve cccam hızları genelde kullandığın serverle ilgilidir sonuçta cihazın kapasitesi bellidir
ama bu cihazda kullanabileceğin en iyi yazılımlardan biridir