PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Next 10000 UHD 4K Uydu Alıcı Karşılaşılan Sorunlar

cayna
08-12-2016, 09:53
Next UHD 4K cihazını diğer 4k cihazlara göre fiyatı uygun olduğu için almış bulunmaktayım.Buradan karşılaştığım sorunları yazarak cihazı kullanan ve bu cihazı almayı düşünenlere fikir vermesi açısından bu konuyu açtım.

Cihazın daha çok uydu kısmıyla ilgileniyorum. IP kısmını kullanmadım henüz.

Cihaz supersat server ile gayet güzel çalışıyor.
THOR uydusunda TR yayın yapan 2 kanalda sorun yaşıyorum.BBC EARTH HD kanalında TR dil seçeneği çalışmıyor.diğer dillerde ses var
Hıstory HD kanalında ise kanal açılmıyor.açılsa tr dil seçeneği çalışırmı bilmiyorum.

Cihazı tam olarak kurup başka sorunlar olursa buradan paylaşıcam.şimdilik bu sorun var.

redrobin
16-06-2022, 13:08
NEXT 10000 UHD PLUS cihazı fabrika ayarlarına dönderdim.tekrar açmak için son yazılım gerekli oldu internet bulduğum yazılım hatalı pakat mesajı veriyor doğru güncellemeyi nereden alabilirim. saygılar.

Editor
16-06-2022, 18:01
NEXT 10000 UHD PLUS cihazı fabrika ayarlarına dönderdim.tekrar açmak için son yazılım gerekli oldu internet bulduğum yazılım hatalı pakat mesajı veriyor doğru güncellemeyi nereden alabilirim. saygılar.

Bu sitede var guncel olarak Only the registered members can see the link