PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DM 500 s internete bağlanma sorunu

kayserli
25-12-2016, 23:05
arkadaşlar dm 500 de internete bağlanmama sorunum var 2 adet aynı tip cihaz var biri aynı kabloya sorunsuz bağlanıyor diyeri bağlanmıyor diyerine orjinal imaj attım .dhcp yi işaretledim -işaretsiz ayarladım yine aynı cihazda 2 internet ışığı yanıyor 3.ışıkda pırpırlı yanıyor .modeme mac adresinide kaydettim yine aynı adres alıp ftp ve flash wizard proğramına bağlanamıyorum .başka yapılacak işlem varmı teşekkür ederim.

Volkan
25-12-2016, 23:56
arkadaşlar dm 500 de internete bağlanmama sorunum var 2 adet aynı tip cihaz var biri aynı kabloya sorunsuz bağlanıyor diyeri bağlanmıyor diyerine orjinal imaj attım .dhcp yi işaretledim -işaretsiz ayarladım yine aynı cihazda 2 internet ışığı yanıyor 3.ışıkda pırpırlı yanıyor .modeme mac adresinide kaydettim yine aynı adres alıp ftp ve flash wizard proğramına bağlanamıyorum .başka yapılacak işlem varmı teşekkür ederim.

diğerinin adaptörünü dene. bazen adaptörde sorun yaratabiliyor.

kayserli
26-12-2016, 01:14
diğerinin adaptörünü dene. bazen adaptörde sorun yaratabiliyor.

ustam iki adaptörüde denedim flash wizard programına bağlanma yada backup yüklemek için internetsiz başka bir yol varmı

kayserli
27-12-2016, 15:37

kartı söktüm alt kısımda kılcal yol yanmış konu kapanmıştır