Orijinalini görmek için tıklayınız : Digitürkte Tüm Kanallar İsim değiştiriyor.BEİN Serisi Kanallar Geliyor
Bein media satış süreci tamamlandı lig tv kanallarından sonra diğer digiturk kanallarıda komple değişiyori. moviemax kanalları ,dizi kanallarının isimleri değişiyor yeni kanallarıın logoları ve isimleri bu şekilde.
Resimler için yasamx teşekkurler
Only the registered members can see the link
Bana kalırsa digiturk isimide tarih olacak
Bana kalırsa digiturk isimide tarih olacak
Durum onu gösteriyor.
Hayırlı olsun.
Herhangi bi degisiklik olacakmi acaba isimlerden baska. Ah şu digiturkeuro kisitlama sacmaligindan kurtarsalar bizi.
micromaxx52
03-01-2017, 07:14
elin adamı okadar paranveripde daha digiturk olurmu?
seyfi505050
03-01-2017, 08:55
Birazda fiyatı düşürseler daha iyi olacak
Mutlaka platform ismi de değişecektir. Anlaşmada vardır. Bende olsam kendi şirketimin ismini koyarım.
mavişehirli
03-01-2017, 12:33
arkadaşlar...dijitürk ismi kesin değişir bence üstelik yeni beinmovies kanallarıda platfroma yakışır fakat benim merak ettiğim şey şöyle araplar cinselliğe izin verirmi yani mevcut blue hustler p l a y b o y penthouse gibi yetişkin kanalları platformdan kovarlarmı?...:49857458:
arkadaşlar...dijitürk ismi kesin değişir bence üstelik yeni beinmovies kanallarıda platfroma yakışır fakat benim merak ettiğim şey şöyle araplar cinselliğe izin verirmi yani mevcut blue hustler p l a y b o y penthouse gibi yetişkin kanalları platformdan kovarlarmı?...:49857458:
severler onlar o tür şeyleri :)
hakkierd
03-01-2017, 16:27
Birde elden çıkan ''Altın yumurtlayan tavuklar'' açısından bakarsak,bankalardan sonra Telecom la başlayan iletişim ağıda yabancılarda.Hayırlısı olsun diyelim.
BEIN Kanalları geldi tum kanallar değişti
DİGİTURK TÜM KANALLAR 13 Ocak -16 Ocak Arası FULL Açık - SupersatForum (Only the registered members can see the link)
Mevcut konudan devam edelim.