PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sadece Belgesel İzlemek İstiyorum

SchekiLL
06-01-2017, 10:38
Arkadaşlar merhaba.Uydu konusunda çok bir bilgim yok ondan dolayı ilk önce yönlendrilmek istedim.Şimdi benim binada 1 çanak var ve herkese 1 er adet santralden kablo verilmiş Turksat izliyoruz.Televizyonum sony uydu alıcısı dahil olanlardan.Ben sadece turksattaki national geographic ve discovery channel kanalarını açmak istiyorum.bunu nasıl başarabilirm ? iyi çalışmalar dilerim herkese.

Editor
06-01-2017, 10:41
Arkadaşlar merhaba.Uydu konusunda çok bir bilgim yok ondan dolayı ilk önce yönlendrilmek istedim.Şimdi benim binada 1 çanak var ve herkese 1 er adet santralden kablo verilmiş Turksat izliyoruz.Televizyonum sony uydu alıcısı dahil olanlardan.Ben sadece turksattaki national geographic ve discovery channel kanalarını açmak istiyorum.bunu nasıl başarabilirm ? iyi çalışmalar dilerim herkese.

O kanalları izleyemezsin malesef

SchekiLL
06-01-2017, 10:57
peki cihaz alsam?gene ayrı çanak kurmam mı gerekir?

Editor
06-01-2017, 11:11
peki cihaz alsam?gene ayrı çanak kurmam mı gerekir?

ayrı canak kurmaya gerek yok next cihaz alın veya tandberg uyumlu nat geoyu izlersin su an acıyor ama ileride surekli acacak anlamına gelmez

SchekiLL
06-01-2017, 11:24
Teşekkür ederim ilgin için iyi çalışmalar.

seyfi505050
06-01-2017, 15:50
Sizin bulunduğunuz yerde uydunet varsa aylık 43TL gibi hem belgesel kanallarını izlersin hemde internet kullanırsın bir düşün istersen ben 7 yıldır kullanıyorum çok menmunum