Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 metre fiber çanak anten aldım
hassan ustali
12-01-2017, 11:41
arkadaşlar 4 mt fiber anten aldım,bedavaya bi barcı arkadaştan,sadece nakliyeye 100 tl verdin birde inverto flanşlı lnb aldı 90 tl ye..astra 28 e ye sabitledim..uk beam kanalları (bbc,itv 1-2-3-4,channel 4 ve channel 5 ok..ayrıca bbc'leri hd olarak izliyorum)
arkadaşlar 4 mt fiber anten aldım,bedavaya bi barcı arkadaştan,sadece nakliyeye 100 tl verdin birde inverto flanşlı lnb aldı 90 tl ye..astra 28 e ye sabitledim..uk beam kanalları (bbc,itv 1-2-3-4,channel 4 ve channel 5 ok..ayrıca bbc'leri hd olarak izliyorum)
hocam super foto cekme sansın varmı meraklandım
hassan ustali
12-01-2017, 18:02
hocam super foto cekme sansın varmı meraklandım
üstadım en kısa zamanda koyayım fotoğraf
hassan ustali
13-01-2017, 11:22
Only the registered members can see the link
bu nakliye esnasında,antenin yanına gidince daha resimler yüklerim..saygılar:wave:
Mesajı konu yapyım hasan usta diğer konudan bağımsız resimler super gerçekten yerine koyunca alınan kanallarıda cekersin super olur
bu anten bende olsaydı Thor Nordic ayarlardım server ile izlenecek çok kaliteli HD kanallar var.
Hayırlı olsun hep hayalimdeydi küçükken böyle bir çanak anten
Hayırlı olsun hep hayalimdeydi küçükken böyle bir çanak anten
Büyüdün artık al bir tane 5 mt lik anten :D
micromaxx52
13-01-2017, 17:11
günümüZ teknolojisinde küçük çaplı canaklar olacakken arkadaş neyapsin almış hayirli olsun kardeş
hassan ustali
13-01-2017, 17:53
hepinize teşekkürler,buralarda zamanında bu antenlerden 10 larca vardı,şimdi çoğu atıl vaziyette duruyor..ama çoğunun feedhornu,çubuğu falan yok..bunlar elde yapma antenler,marmariste imal edildi..şimdi mekanlar iptv ile yayınları izlemeye çalışıyor..ama benim için uydu sevdası başka...ben thor lara çeviremedim çünkü önü kapalı.zaten istediğim bbc hdler olsun,itv ler olsun,sky sportlar olsun sorunsuz izledim..anten işyerinde kurulu..yani şuan restoranım kapalı,ama bir gün sizin için foto çekip koyarım..uk beam kanallarından
hassan ustali
13-01-2017, 18:43
bazı fotoğraflar yazın çektim,ilk önce hiremcofx turbo hd,daha sonra hiremco zapper kullandım
hayırlı olsun cihazmı çözüyor kanaları
hassan ustali
14-01-2017, 10:11
hayırlı olsun cihazmı çözüyor kanaları
benim özellikle istediğim kanallar ,yani ulaşılması zor bbc-itv gibi kanallar şifresiz..ayrıca paylaşımla bu uyduda yayın yapan sky paketi ve birçok asya kanalı açık
hayırlı olsun güle güle kullan
hassan ustali
14-01-2017, 12:28
hayırlı olsun güle güle kullan
teşekkürler,bu anteni kuralı 8 ay oluyor..üstünde çok çalıştım..yani öyle kur çevir izle olmuyor..çeşit çeşit lnb denedim,çok hassas ayarla bu sonuçlara ulaştım.
memoli1478
14-01-2017, 14:15
h.olsun kardeşim ah keşke bendede böyle bir çanak olsa neler yapardım neler :D
lnb ekleme vs çevirmenden daha iyi güzel bir aparat yap birkaç lnb sabitle süper olur
doktorwhoo
14-01-2017, 14:30
hayırlı olsun bende aynı şeyi söyleyeceğim.Ah o anten bizde olsa keşke..
soner_35
14-01-2017, 23:30
10714,10729,10758 frekanslarından sinyal alıyormusun, bir de thor nordik uydunu deneme şansın var mı
hassan ustali
15-01-2017, 11:20
10714,10729,10758 frekanslarından sinyal alıyormusun, bir de thor nordik uydunu deneme şansın var mı
evet sn soner,bu frekanslarda sıkıntısız izliyorum..yalnız şuan anten işyerimde olduğu için izleyemiyorum ama bu frekanslar sorunsuz geliyor..ama thor nordicler antenin bakış açısının kısıtlı olması nedeniyle şuan zor..belki astra 4,8 nordicleri deneyebilirim..zaten oluncada buradan yazarım..saygılar..:459956:
ındependent
15-01-2017, 13:22
@hassan ustali (Only the registered members can see the link)
Öncelikle hayırlı olsun..
Hocam hiremco zapper da %65 üzerinde sinyal gördünüzmü?
28A da değil diğer uydularda mesela turksatta.
Bende aynı cihazı kullanıyorum turksatta bile 150 lik parabol ve ince ayarla 62 nin üzerinde sinyal alamadım.
Acaba cihazdamı hata var diyorum,sizde durum nedir?
soner_35
15-01-2017, 19:02
şanslısın, bende izlemek isterdim bu kanalları, ilerde nasip
hassan ustali
15-01-2017, 20:09
@hassan ustali (Only the registered members can see the link)
Öncelikle hayırlı olsun..
Hocam hiremco zapper da %65 üzerinde sinyal gördünüzmü?
28A da değil diğer uydularda mesela turksatta.
Bende aynı cihazı kullanıyorum turksatta bile 150 lik parabol ve ince ayarla 62 nin üzerinde sinyal alamadım.
Acaba cihazdamı hata var diyorum,sizde durum nedir?
sanırım sizin cihazda yazılımsal bi sorun var,sizdeki sinyal durumu normal değil.
hassan ustali
15-01-2017, 20:10
şanslısın, bende izlemek isterdim bu kanalları, ilerde nasip
evet,çok iyi kanallar..dediğim gibi,anten büyük olmalı.siz izmirden kaliteli bir 3mt anten ile bazı tp leri uk beamden alabilirsiniz sanırım
omergurcu
23-09-2017, 16:33
hayırlı olsun
evet sn soner,bu frekanslarda sıkıntısız izliyorum..yalnız şuan anten işyerimde olduğu için izleyemiyorum ama bu frekanslar sorunsuz geliyor..ama thor nordicler antenin bakış açısının kısıtlı olması nedeniyle şuan zor..belki astra 4,8 nordicleri deneyebilirim..zaten oluncada buradan yazarım..saygılar..:459956:
ustad yeni uydular buldunmu uzun suredir yazmamışsın konuyu hortlayım :) :wink:
hassan ustali
17-01-2018, 12:55
ustad yeni uydular buldunmu uzun suredir yazmamışsın konuyu hortlayım :) :wink:
üstadım selamlar,anteni sabitledim öyle kaldı..dediğim gibi antenin önü thor için kapalı,astra 5 nordicler için denenebilir ama önünde ağaçlar falan var..birde uk beam i harika bi yayr yaptım kıyamıyorum bozmaya..:459956:
şimşek59
18-01-2018, 23:13
üstadım selamlar,anteni sabitledim öyle kaldı..dediğim gibi antenin önü thor için kapalı,astra 5 nordicler için denenebilir ama önünde ağaçlar falan var..birde uk beam i harika bi yayr yaptım kıyamıyorum bozmaya..:459956:
çok güzel şifresiz kanalları alabilmeniz birde HD lerini kaliteli kanallar dır artık mtv pakedi hariç diğer şifreliler paylaşımda gitti kötü oldu sanırım size şifresizler yetiyor ben olsam imkanınız olduğunu söylemşiniz 4 e nordic için deneme imaknınız varsa deneyin Marmaris gibi İngiliz turisterlin olduğu gerçi artık eskisi kadar gelmiyor sanırım türkiye ye sizin bahsettiğiniz gibi eskiden sky uk yi paylaşımla izletiyorardı bu antenlerle sanırım ama paylaşım gidince ıptv ye dönünce büyük antenlerin pek önemi kalmadı o bölge için
çok güzel şifresiz kanalları alabilmeniz birde HD lerini kaliteli kanallar dır artık mtv pakedi hariç diğer şifreliler paylaşımda gitti kötü oldu sanırım size şifresizler yetiyor ben olsam imkanınız olduğunu söylemşiniz 4 e nordic için deneme imaknınız varsa deneyin Marmaris gibi İngiliz turisterlin olduğu gerçi artık eskisi kadar gelmiyor sanırım türkiye ye sizin bahsettiğiniz gibi eskiden sky uk yi paylaşımla izletiyorardı bu antenlerle sanırım ama paylaşım gidince ıptv ye dönünce büyük antenlerin pek önemi kalmadı o bölge için
Bilgi icin tesekkurler usta:thumbsup:
hassan ustali
21-01-2018, 22:41
evet ustam..evet yetiyor bana ingiliz kamu kanalları,zaten paylaşım işi burada bitti..:wave:
hassan ustali
21-01-2018, 22:42
Bilgi icin tesekkurler usta:thumbsup:
rica ederim ustad,herhangi bir gelişme olursa paylaşırım:thumbsup:
sanıyorum arkadaş sabit kurmuş bende daha önce parabol 1.5mt kullanmıştım HISPASAT 30 derece batıdan ABS-2/2A uydusu 75 derece doğu boylamı arasında ne kadar uydu varsa tarayıp sevdiğim kanallar ve paketleri avlıyordum ama aradan 20 yıl geçti çoğu sevilen kanallara artık erişilmez oldu... şimdi sadece ıptv sistemi ile kayıt et oynat sistemine geçtiler olsun canlı olmasada banttan bu gibi kanalları izlemek güzel oluyor... anteniniz süper 5mt bir çok uyducunun hayal edip alamadığı bir ekipman iyi seyirler diyoruz... :sunglasses2:
rica ederim ustad,herhangi bir gelişme olursa paylaşırım:thumbsup:
@hassan ustali (Only the registered members can see the link) gelişme oldumu abi ne yaptın canak anteni