PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sony Channel Türkiye Yayında

Editor
27-03-2017, 20:44
Only the registered members can see the link

Satış Ofisi gruna bağlı Planet TV ve Uydu Platform AŞ'ye olan Planet Türk, Planet Çocuk, Planet Pembe ve Planet Mutfak kanallarına ortaklık için Sevim Ergun Sefada ile anlaşan Sony Pictures Entertainment, Planet kanallarının %50 ortağı oldu.

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen bu ortaklığın ardından Sony Channel Türkiye, 28 Mart 2017 Salı gecesi Türkiye'de resmen yayına başlıyor.

Saat 21.00'de Sony Channel logosuyla yayına başlayacak olan yeni kanalın tanıtımı için de Les Ottomans Otel'de bir gece düzenleniyor.

İş, reklam ve medya dünyasından seçkin isimlerin davetli olduğu gecede, After Party'de Kenan Doğulu sahne alacak.

Kaynak:Medyaradar

Sony Channel Türkiye Türksat Uydusu Frekansı

11558 V 30000 FEC:2/3

Editor
27-03-2017, 20:45
Büyük ihtimal planet kanallarından birini SONY CHANNEL yapacaklar sanırım

habib_723
27-03-2017, 21:16
Çok güzel bir haber

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uydu34
27-03-2017, 21:32
Büyük ihtimal planet kanallarından birini SONY CHANNEL yapacaklar sanırım

Planet Pembe kanalı isim değiştirecek.

Editor
28-03-2017, 23:46
Only the registered members can see the link yayina basladi

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mavişehirli
29-03-2017, 00:30
:smiles22:arkadaşlar...sony channel türkiye versiyonu sansürlü yayın yapıyormuş yazıklar olsun...süpersat aboneleri bilgilerinize sunarım...

Editor
29-03-2017, 00:39
Bu ulkede digital sifreli.platformlar bile sansursuz yayin yapamiyorki sony tv nasil yapacak

mavişehirli
29-03-2017, 01:27
Bu ulkede digital sifreli.platformlar bile sansursuz yayin yapamiyorki sony tv nasil yapacak

arkadaşım...ülkemizde şaşırtıcı şekilde şifreli filmbox live paketi sansürsüz yayın yapıyor...dijital kablo tv aboneliğimizin üzerinden yayın yapan paketi sürekli izlerim dikkatimi çektiğine göre yapımların cinsellik,dehşet,gizli reklam,tütün,alkol ve hakaret sahnelerini asla sansürlemiyor paket ofcom lisanslı olabilir tahmin ederim...:warn:

Editor
29-03-2017, 02:24
arkadaşım...ülkemizde şaşırtıcı şekilde şifreli filmbox live paketi sansürsüz yayın yapıyor...dijital kablo tv aboneliğimizin üzerinden yayın yapan paketi sürekli izlerim dikkatimi çektiğine göre yapımların cinsellik,dehşet,gizli reklam,tütün,alkol ve hakaret sahnelerini asla sansürlemiyor paket ofcom lisanslı olabilir tahmin ederim...:warn:

Ona bakarsak kaçak kanallar full sansursuz yayın yapıyor :)

erenlerli
29-03-2017, 11:29
Kanal sd olarka yayın yapıyor. Görüntü iyi değil hd olsaydı seyredilirdi.

Editor
29-03-2017, 17:01
SONY CHANNEL’DA HANGİ DİZİLER YAYINLANACAK?

Sony Channel Türkiye’de yayınlanacak olan diziler arasında Türkiye’de de birçok takipçisi olan yapımlar bulunuyor. Dün ilk yayınına Leonardo Di Caprio'nun filmi Muhteşem Gatsby ile başlayan kanalda; Vikings, The Mentalist, Gotham, Arrow, Fargo, Flash, Rizzoli & İsles, Crossing Lines, Damages, Blacklist, Pretty Little Liars, The Last Ship, Justified, Unforgettable, The Night Shift, Brazil Avenue, Helix, Outsiders, Fringe, The Art of More, Person of İnterest dizileri yayınlanacak.

Netflix+
29-03-2017, 18:35
Hadi Hayır'lısı olsun bakem, tv'de ilk yapımlarıyla bodoslama daldı. Türkiye yayıncılığına, umarım böyle devam ederler ve umarım biran önce HD yayına geçerler. :459956:

Netflix+
29-03-2017, 18:50
:smiles22:arkadaşlar...sony channel türkiye versiyonu sansürlü yayın yapıyormuş yazıklar olsun...süpersat aboneleri bilgilerinize sunarım...

Ah be ustammm tam can damarımdan vurdular beni öyle şampanyayı sigarayı sansürlerlerken yediler güzelim muhteşem gatsby filmini izledikçe ağladım valla güzelim kanal'ın değeri birden düşmüş almanya'da ki amcamı arayıp kanalın açılacağını söyledimde o da takip etmeye başlamış dün yayına geçişini bile kaydetmiş teee o sansürlü şampanyaya gelene kadar adam tv'nin ekranında sorun var diye bezle silmiş bana öyle diyo bezle sildim baktım yok o bulanıklık meyer videodaymış diyo bende dedim amca o sansür sansür bizim kanallarda sansürsüz yayın yok dedim amcam bi dakka yeğen bekle dedi bekledim sonra hah tamam oldu dedi bende hayırdır amca ne oldu dedim kanalı sildim yeğen dedi şimdi çok daha iyi simsiyah bir kare var bence sende öyle yap diyerek benle alay bile etti sonra üstüne bastı kahkahayı sonra bizim kanallarda bir tek sansür bile yok dedi
görüşme bittikten sonra kanalı silip silmemek arasında gidip geldim sonra boşver be nasılsa Netflix var ona bakarım arada canım sıkılırsa bu kanalı açarım dedim sonuçta bu sony bizim için açtı bu kanalı izlememek olmaz. :yahoo:

digix21
29-03-2017, 19:48
bu devirde,4k yayınların konuşulduğu bir zamanda,sony ismiyle yayın yapan bir kanal sd yayın yapsın..! ilginç bir durum..!:49857458:

Editor
29-03-2017, 21:15
Yakın zamanda HD yayın bekliyoruz SONY CHANNEL den

MUTAF
25-04-2017, 23:46
kocaman 58 inç tv var. çamur güreşimi izlicez?
sırf bu yuzden kanalı taratmadım. izlemiyorum.

sazan15
26-04-2017, 14:00
cok guzel

Editor
27-04-2017, 23:43
kocaman 58 inç tv var. çamur güreşimi izlicez?
sırf bu yuzden kanalı taratmadım. izlemiyorum.

Goruntu kalitesini biraz arttırmışlar hd yayına geçince kanal daha iyi olacak mutaf hoca