Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Habersizce Kredi Kartımı Kullanan Sanal Pos Firması TURKTELEKOM MOBİL WEBTEN

Editor
24-04-2017, 03:36
Akşam üzeri eve geldim gs-fb derbisini izleyecem telefonuma ardı ardına msj geldi su kadar harcama yaptınız diye bir baktım 4 kere cekmişler kartımdan haberim olmadan hemen yapı krediyi aradım dedim böyle böyle kartı kapattılar yarn itiraz dilekcesi verin dediler bankadan.

Googlede arattım sayısı magdur var konusuda burada (Only the registered members can see the link) nasıl 3d secure olmadan işlem yapılabiliyor anlamak mümkün değil işin garip tarafı 1 gun önce avea hattıma kontor yuklemiştim ondan sonra oldu turk telekom içinde acıklık mı vardır birileri paralel bilgileri kaydedip kredi kartımızımı kullanıyor anlamadım ekte verdim resmi

Turk telekom verdikleri cevaplarda bizle alakası yok diyor ama bu işin üzerine gitmesi gereken turk telekom işim gücüm yok dilekçe itiraz ile ugraş şimdi millet soygunlukta sınır tanımıyor

Only the registered members can see the link

seyfi505050
24-04-2017, 08:28
Geçmiş olsun kimselere güvenmemek lazım

aliharbiye
24-04-2017, 10:36
çok üzücü yaa... işte ben buna çok sinir oluyorum. bizleri koruyan ne bir madde nede herhangi bir yasa kanun vede şahıs var... kötü adamların yaptıkları yanlarına kar.. bizede zararı vebalı kalıyor. varmı böyle bir şey ya.. çok geçmiş olsun kardeşim inşallah sorununu mağdur olmadan çözersin.

Editor
24-04-2017, 10:42
çok üzücü yaa... işte ben buna çok sinir oluyorum. bizleri koruyan ne bir madde nede herhangi bir yasa kanun vede şahıs var... kötü adamların yaptıkları yanlarına kar.. bizede zararı vebalı kalıyor. varmı böyle bir şey ya.. çok geçmiş olsun kardeşim inşallah sorununu mağdur olmadan çözersin.

Saol ali hocam az önce gittim bankaya dilekçe verdik ya tamam da banka 3d secure olmadan nasıl işlem yapabiliyor anlamak mümkün değil acıkcası

Hikmet™
24-04-2017, 10:57
Geçmiş olsun bu ne ya dünyanın parasını çekmişler şu işe bak. En iyisi sanal kart kullanmak, ben güvendiğim 1-2 site haricinde sanal kart kullanırım hep. İnşallah paranı geri alırsın.

Editor
24-04-2017, 10:59
Geçmiş olsun bu ne ya dünyanın parasını çekmişler şu işe bak. En iyisi sanal kart kullanmak, ben güvendiğim 1-2 site haricinde sanal kart kullanırım hep. İnşallah paranı geri alırsın.

telekom millete bizle alakası yok diyor ben o gece turk telekomden kontor yukledim axess kartla ödeme yaptım halkbankası ile bagkur ödedim 2 karta birşey olmadı turk telekom ile yukledigim kartla bir dunya para cekmişler telekom diyo bizle alakası yok tesadüfmu bunlar anlamadım

aliharbiye
24-04-2017, 11:07
sevgili editör kardeşim peki telekom çekmedi kim çekti. kaldıki telekomun pos makinesinden çekim yapılmış, telekom çekmiş ama hangi şahıs çekti bellidemi değil olurmu ya öğle şey. peki para iadesindedemi bulunamıyorlar. hadi yanlışlıkla çekilmiş olan para bile yine pos makinesinden iptal işlemini yapabilirler onudamı yapmıyorlar. telekom çekmediyse kim çekti. onuda biz bulacak değiliz yanii.. onlar soruşturmalı onlar cezalandırmalı.ve özürdiliyerek paranın iadesi sağlanıp bir daha asla böyle bir şeyle karşı karşıya gelmeceklerini beyan etmeleri gerek. inşallah mağdur olmasın. bu ve bunu gibi zihniyeti kınıyorum yazıklar olsun.

uydu34
24-04-2017, 12:16
Hocam Yapıkredi kart kullanıcıları mobil cepten de kartlarının internete kullanımı kapatıp açma işlemi var bunu bilmiyormusunuz?
Ben worldcard ımı internetten alışveriş yapacağım zaman mobil şubeden açıyorum işim bitince kapatıyorum sizlerede tavsiye ederim alışverişe açıp kapamak gibi bir imkan var.

Editor
24-04-2017, 13:31
sevgili editör kardeşim peki telekom çekmedi kim çekti. kaldıki telekomun pos makinesinden çekim yapılmış, telekom çekmiş ama hangi şahıs çekti bellidemi değil olurmu ya öğle şey. peki para iadesindedemi bulunamıyorlar. hadi yanlışlıkla çekilmiş olan para bile yine pos makinesinden iptal işlemini yapabilirler onudamı yapmıyorlar. telekom çekmediyse kim çekti. onuda biz bulacak değiliz yanii.. onlar soruşturmalı onlar cezalandırmalı.ve özürdiliyerek paranın iadesi sağlanıp bir daha asla böyle bir şeyle karşı karşıya gelmeceklerini beyan etmeleri gerek. inşallah mağdur olmasın. bu ve bunu gibi zihniyeti kınıyorum yazıklar olsun.

Hocam bunlar turk telekomun adını kullanan sebekede olabilir yapı kredi iade edecektir herkes sorun yasamış

cayna
24-04-2017, 14:19
Çok geçmiş olsun hocam bir an önce iade olur inşallah.

Buna benzer olay bende yaşadım ülkenin çok güvenilir dediğimiz kurumları bile sahtekarlık yapıyor."Sepaş" Elektrik dağıtım kurumu benim adıma sahte imzayla sözleşme düzenleyip elektrik tarifemi değiştirmiş.Dilekçeydi,yazışmaydı 3 ay sonra eski tarifeme dönebildim.
Sonuçta Sepaş kendi sunduğu "serbest tüketici" tarifesini 4 ay satamama cezası aldı.

selim789
24-04-2017, 15:03
geçmiş olsun ustad inşallah sıkıntısız alırsın paranı geri.

kayserli
24-04-2017, 18:33
editör arkadaşım öncelikle geçmiş olsun, inşallah uğradığın haksızlığı düz eltirler, bundan 2 yıl evvel yapı kredi gold kartımla lcwaiki mazasından alışveriş yaptımye kasiyere kartı uzattım bir müddet sonra kartı ve fişimi verdi işlem tamam dedi bende şifre almadan nasıl oldu dedim aldıgım cevap normal oluyor dediler yapı krediye şikayette bulundum fakat cevap alamayınca birmüddet sonra kartı iptal ettim .tekrar geçmiş olsun

arkadaşlar yeri gelmişken şu notuda bildireyim bimex market.com diye facebokta reklam veren site var burda piyasadan çok ucuz tv veriyorlar sakın kanmıyalım sahtekarlar.

uydu34
24-04-2017, 23:02
editör arkadaşım öncelikle geçmiş olsun, inşallah uğradığın haksızlığı düz eltirler, bundan 2 yıl evvel yapı kredi gold kartımla lcwaiki mazasından alışveriş yaptımye kasiyere kartı uzattım bir müddet sonra kartı ve fişimi verdi işlem tamam dedi bende şifre almadan nasıl oldu dedim aldıgım cevap normal oluyor dediler yapı krediye şikayette bulundum fakat cevap alamayınca birmüddet sonra kartı iptal ettim .tekrar geçmiş olsun

arkadaşlar yeri gelmişken şu notuda bildireyim bimex market.com diye facebokta reklam veren site var burda piyasadan çok ucuz tv veriyorlar sakın kanmıyalım sahtekarlar.

Arkadaşım firmada yaşadığınız olay hakkında şöyle bir bilgide ben vereyim çalıştığım işyerinde genelde bazen şifreleri unutan kullanıcılar oluyor kimliğine bakılıp doğruluk tespiti yapıldıktan sonra pos cihazına şifre sorduğunda geç tuşuna bastığımızda şifre istenmeden direkt geçip çekiyor yani sistem şifresiz çekmeye onay veriyordu.

gokbel
25-04-2017, 00:11
geçmiş olsun inşaallah parayı kurtarırsınız,ilginç olan 1 dakikada dört alışveriş hayret,demekki otomatiğe bağlamışlar,tekrar geçmiş olsun

drecco
25-04-2017, 00:27
Çok geçmiş olsun kardeşim
Size naçizane tavsiyem; Daha önce buna benzer bir olay başıma geldiğinden dolayı kredi kartımı internet üzerinden her türlü alışverişe kapattım.Onun yerine Asıl karta bağlı kendine has sanal kredi kartı açtım.Ne zaman internet üzerinden alışveriş yapmak istesem sanal karta alışveriş tutarı kadar meblağ yüklüyorum asıl karttan.Sonra alışverişimi yapıyorum.Bitiyor olay.Sanal kartta limit daima 0 kalıyor.Alışveriş öncesi aktarıyorum limiti hatta en güzeli bu limitin ne kadar süre ile kalması gerektiğini bile seçebiliyorsun.Mesela yarım saat limit kalsın diyorum.Eğer süre içinde alışverişi yapmazsam limit ana karta geri aktarılıyor sanal kartın limiti gene 0 oluyor.
Bir düşünün derim.Çok pratik zahmetsiz ve de sıkıntısız.
Ki kredi kartı numarasını ve şifreyi bilseler dahi limiti hep 0 olduğundan alışveriş yapılamıyor.Zaten prosedür de aynı onay sms gelmesi vb.
Tekrar geçmiş olsun

Volkan
25-04-2017, 12:46
Benimde başıma geldi aynı olay. 2 adet superonline 1 adet ttnet faturası ödenmiş. Bunu yapanlar kredi kartı bilgilerini bir şekilde bulup Fatura ödeme merkezlerinden yapıyorlar. Bende ttnet ve superonline başvurdum kendiliernin bu konuda yapabilecekleri bişi olmadıklarını söylediler. Şu an artık internet üzerinden yaptığım işlemleri sanal kredi kartından yapıyorum. Sanal kredi kartımdan işlem yapacağım zaman limiti yapacağım alış verişe göre açıyorum sonrasında sıfırlıyorum.

Büyük firmaların hiç biri bu şekilde bir şeye tenezzül etmez ve içlerinde barındırmaz. Senin o ana denk gelmesi tamamen şans işi.

Örnek vermesi gerekişrse alış veriş yaparken kredi kartınızı kesinlikle kasadaki kişiye hemen vermeyin pos cihazına rtakamları yazsın hemen geçip isteyin. bazıları kasa içine telefonları koyup kamerasını acıyorlar kasa fişini beklerken yada fatura keserken kartınızı elleride cevirirler o an kayıtta olan telefon yada kamera kart bilgileriniz alıyor.

Editor
25-04-2017, 16:43
Zaten en buyuk suc ve acık yapı kredide 3d secure diye birşey var bu sms şifresi gelmeden karttan geçilmemesi gerekiyor banka kesinlikle suclu bu konuda bakalıım iade edeceklermiş dun msj geldi itiranız incelenmek üzere kayıt altına alınmıştır diye bakalım neler olacak

KralHuko48
25-04-2017, 20:19
Geçmiş Olsun Editor Ustam

Volkan
25-04-2017, 21:50
Zaten en buyuk suc ve acık yapı kredide 3d secure diye birşey var bu sms şifresi gelmeden karttan geçilmemesi gerekiyor banka kesinlikle suclu bu konuda bakalıım iade edeceklermiş dun msj geldi itiranız incelenmek üzere kayıt altına alınmıştır diye bakalım neler olacak

Bir hafta sonra iade olur dert etme. En kısa zamanda sanal kartını tanımlt. Ayrıca savcılığa verderim ben verdim bir haber gelemdi ama yinede vatandaşlık görevimizi yapmamız lazım.

memoli1478
26-04-2017, 00:59
geçmiş olsun dostum bunlar dolandırıcı bugün beni aradılar
dikkatimi çeken şey beni arayan numara normal 0546 lı numara
daha öncve şirket numaraları 444 le başlardı bunmda farklı bir numaraydı
bence herkes dikkatli olsun

admo
26-04-2017, 17:01
Geçmiş Olsun Editor Ustam.

Editor
27-04-2017, 00:04
Yapi kredi iade etti arkadaslar bundan da kurtulduk hayret birsey adamlar.neler dusunup.neler yapiyo ve bu parayi bogazlarindan nasil geciriyorlar anlamadimOnly the registered members can see the link

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

drecco
27-04-2017, 01:28
Yapi kredi iade etti arkadaslar bundan da kurtulduk hayret birsey adamlar.neler dusunup.neler yapiyo ve bu parayi bogazlarindan nasil geciriyorlar anlamadimOnly the registered members can see the link

Gözün aydın kardeşim
Tekrar kimsenin başına gelmemesi dileği ile.

uydu34
27-04-2017, 12:47

Hocam aklında olsun cep uygulamasında kredi kartını alışverişe açıp kapama özelliği var nette anlık alışveriş yapacağın zaman aç rahat rahat yap alışverişini sonra kapat sıkıntı olmaz.

Editor
27-04-2017, 13:52
Hocam aklında olsun cep uygulamasında kredi kartını alışverişe açıp kapama özelliği var nette anlık alışveriş yapacağın zaman aç rahat rahat yap alışverişini sonra kapat sıkıntı olmaz.
Onu yaptim artik tum.kartlarini internet alisverisine kapadim 3d secure bile ise yaramiyo sms olmadan gecebiliyormus