Orijinalini görmek için tıklayınız : Domatesin Fiyatı Sizin Oralarda Kaç Para?
Arkadaşlar 2-3 haftadır bizim buralarda domatesin kilosu 5 tl salkım domates 7.50 falan bu seneye kadar böyle yuksek görmemiştim kısın bile ucuzdu :) sizin oralarda ne kadar yoksa bizim buradakiler kazıklıyormu nedir :8[1]:
seyfi505050
03-05-2017, 07:28
Akşam çeri domates aldım kilosu 9 TL yer Kayseri
5tl ile 10 tl arası değişiyor fiyatlar türkiye geneli
aliharbiye
03-05-2017, 08:51
yer hatay samandağ domatesi iyisi pazar ve bakkal fiatı 7-8 tl. samandağ domatesi samandağda 5-6 tl'ye satılıyor. normal domates fiatı 5 tl. samandağ dışındada şimdilik malesef diğer domates türleri 5 para etmez. samandağ biberi 20 tl. selametle.
Bu sene ne olduda domates fiyatlaru böyle oldu anlamadım
Birazdan çarşıya çıkacam resim atarım.
Dün aldık Kilosu 8 TL :mad2:
Simdi cektim [emoji3] Only the registered members can see the link
LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 tl zam.gelmis bugun
LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ibrahim iz
03-05-2017, 13:53
izmirde.gecen sene 50kr.1.lirayken.bugün.6.lira
durmak yok yola devam domates salçasına elveda artık ekmek üstü salça sürme sevdasından vazgeçiyoruz yavaş yavaş çocuklugumuzun en güzel alışkanlıgı idi onuda elimizden aldılar
aliharbiye
03-05-2017, 15:33
üreticinin önü kesilirse. tembel. hımbıl az gelişmiş duyarsız bir toplum yetiştirilmek isteniyorsa olacağı bu. fakir fukarayı kim düşünüyor. tok açın halinden anlamaz. benim için en güzel yemeklerden biri salçalı ekmek. onuda bize çok gördüler. biz bunu ararken onlar kahvaltı yapacak başka ülkeler arıyorlar. bizi bu duruma getiren utansın. bizi bu durumda görmekten memnun olan herhangi bir kimseden. ben şahsen ne ülkemizi nede insanımızı sevmiyordur. ONU ŞİDDETLE KINIYORUM.
canko123
03-05-2017, 19:00
arkadaşlar tarım ülkesinde tarım bitmiş
adıyaman'da salkım domates 6 tl
Sivas salkım 7 tl diğer domates 5 tl.
Antalya Domatesin Kilosu 5 tl ile 10 tl arasında değişiyor pazarda genelde 5-7 tl marketlerde Lüx niyetine 8-10 arası :)
Yav ! Domates günümüzün konusu ! Açiklayayim (Kendimce) .. israile ihraç ediyoruz .. onlarin ihtiyacı olduğndan degil .. Rusyaya lazim bu domates .. onlarda ustune koyup rusyaya ihrac ediyorlar .. hazırliksiz olan seracilar ancak dolayli yoldan rusyayi doyururduklari lcin sizler domatesi 7-10 Tl ye alabiliyorsunuz. Bekleyin yenileri olgunlaşinca ucuzlar !
muslum-baba
05-05-2017, 00:12
5 tl kilo
uşaklı64
05-05-2017, 00:19
iyiki rusya bizden domates almaktan vazgeçmiş ya alsaydı ne olacaktı herhalde 2-3 misli olacaktı bundan sonra manava markete gittiğimizde domatesi ya 500gr. yada 250gr.almak lazım piyasa uçmuş gardaş yakalayana aşk olsun.
Arkadaşlar 2-3 haftadır bizim buralarda domatesin kilosu 5 tl salkım domates 7.50 falan bu seneye kadar böyle yuksek görmemiştim kısın bile ucuzdu :) sizin oralarda ne kadar yoksa bizim buradakiler kazıklıyormu nedir :8[1]:
Bence satis fiyati arastirilincaya kadar.Bu satilan domatesin üreticisinin kaca sattigi,baska bir deyisle o domatesi ilk alan,toptanci yada her kim ise kac paraya aldiginin arastirilmasi gerek.
Baki domates yada baska üreticiler tearlada calisanlar,bu yetisdiklerine verdiklri emek,acaba onlari oralardan alip hic bir emek vermede ,o ciftcinin kazandigindan kat be kat kazaniyorsa ,yazik o üreticie,
El degisiminden kar eden hicbir damla ter dökmeden sirf parasi oldugundan,o üreticiden daha fazla kazaniyorsa iste asil bunu arastirmak lazim.