Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Son dakika! İbrahim Erkal hayatını kaybetti!

uydu34
09-05-2017, 18:35
Only the registered members can see the link

12 Nisan’da gece saatlerinde Maltepe'deki evinin otoparkında güvenlik görevlileri tarafından bilinci kapalı halde bulunarak, hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal, 49 yaşında hayatını kaybetti.

Yaklaşık bir saat boyunca otoparkta kalan Erkal’a, kaldırıldığı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk müdahale yapılmıştı. Sonrasında ambulansla Beşiktaş'ta bulunan özel bir hastaneye sevk edilen Erkal hakkında yapılan ilk açıklamada, ciddi beyin kanamasının olduğu ve derin koma durumunda bulunduğu açıklanmıştı.

Ameliyat sonrası bugün hayatını kaybeden Erkal, günlerdir yoğun bakımda uyutuluyordu. Ünlü sanatçı, beyin kanaması geçirmeden 15 gün önce 3. kez baba olmuştu.

Editor
09-05-2017, 18:59
Allah rahmet eylesin cep.teline forumdan msj gelincr baktim uzuldum gercekten

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

harkan
09-05-2017, 19:12
Erkal ile ilgili yeni açıklama

İhlas Haber Ajansı, 'İbrahim Erkal'ın hayatını kaybettiği' bilgisini vermişti. Erkal'ın doktorları ise CNN TÜRK'e konuştu. Erkal'ın ölmediğini söyleyen doktorlar, stabil durumunun devam ettiğini açıkladılar. Şarkıcı İbrahim Erkal, 12 Nisan’da beyin kanaması geçirip hastaneye kaldırılmıştı. Erkal, 12 Nisan’dan beri yoğun bakımda tutuluyordu. Sanatçının resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Değerli sanatçımız İbrahim Erkal tüm çabalarına rağmen Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Dualarımız birlikte olsun, dileğimiz tek olsun, mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun" denildi.

Hastaneden "ölmedi" açıklaması

CNN TÜRK'ün sorularını yanıtlayan doktorlar ise Erkal'ın stabil durumun devam ettiğini söylediler.

Editor
09-05-2017, 19:55
Erkal ile ilgili yeni açıklama

İhlas Haber Ajansı, 'İbrahim Erkal'ın hayatını kaybettiği' bilgisini vermişti. Erkal'ın doktorları ise CNN TÜRK'e konuştu. Erkal'ın ölmediğini söyleyen doktorlar, stabil durumunun devam ettiğini açıkladılar. Şarkıcı İbrahim Erkal, 12 Nisan’da beyin kanaması geçirip hastaneye kaldırılmıştı. Erkal, 12 Nisan’dan beri yoğun bakımda tutuluyordu. Sanatçının resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Değerli sanatçımız İbrahim Erkal tüm çabalarına rağmen Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Dualarımız birlikte olsun, dileğimiz tek olsun, mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun" denildi.

Hastaneden "ölmedi" açıklaması

CNN TÜRK'ün sorularını yanıtlayan doktorlar ise Erkal'ın stabil durumun devam ettiğini söylediler.

:praying::praying:

Editor
09-05-2017, 20:16
Malesef beyin ölümü gerçekleşmiş :( ve onun sesinden DE GET YALAN DÜNYA demek geldi :(

dfqEPSkS1JE

mehmetkarahanl
10-05-2017, 17:59
Allah rahmet eylesin

mete55
10-05-2017, 19:15
Mekanın cennet olsun güzel insan..:emoji27:

Admin
11-05-2017, 00:40
Allah rahmet eylesin cocuklugumuzun genclik yılları onun sarkılar ile geçti dizileri olsun sarkıları cok bambaska biriydi bir mucize olur kurtulur inşallah

Volkan
12-05-2017, 09:47
Allah rahmet eylesin. Gönlünüze talibim albümünü ezberlemiştim.

EbPiLCfeVHE

Editor
12-05-2017, 10:36
Malesef tum cabalara ragmen dün gece fişi cekilmiş sanırım tekrardan allah rahmet eylesin

selim789
12-05-2017, 10:40
Allah rahmet eylesin

Rizam
12-05-2017, 13:38
Merhaba arkadaşlar,
Konu ile ilgili yardım edebilirmi siniz ?
Manual frekans giriyorum olmuyor otomatik tarama
Yapıyorum olmuyor yardım lütfen :emoji36:

Rizam
12-05-2017, 13:39
Allah rahmet eylesin

unalarman
12-05-2017, 19:56
Allah'ın rahmeti bol olsun inşallah,yakınlarına sabırlar dilerim.

beaverss
12-05-2017, 20:57
Allah rahmet eylesin

uşaklı64
13-05-2017, 01:34
değerli sanatçımız İbrahim erkala ALLAH,tan rahmet acılı yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı dilerim.Mekanın cennet olsun gönlünüze talibim ve canısı diye feryat eden güzel insan ALLAH,rahmet eylesin.