Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trident CG-5822 Kanallar Silindi Yardım Pls.

selimeliye
30-05-2017, 16:44
Arkadaslar öncelikle hayırlı Ramazanlar forumda yeniyim sırf bu sorun için geldim fakat beğendim forumumuzu inşallah devam ederim :)...

Şimdi konumza gelelim arkadaşlar cihaz şu an fabrika ayarlarında duruyor içerisinde kanal isimleri var fakat sinyal yok açılmıyor malumunuz yeni uydumuz var 4A inanın hiç anlamiyorum bu alıcının kapağının olduğunu yeni farkettim daha :emoji1: şimdi ben bu cihaza yeni kanallari tekrardan nasil eklerim öncelikle onu öğrenmek istiyorum yardımcı olursaniz çok sevinirim :) .bir kac fotograf cektim nasil yükleniyor bilmiyorim özellikle yardımcı ölebilecek varsa facebok linkimi bırakıyorum ulaşsın lütfen ...

Only the registered members can see the link

Şimdiden Teşekkürler.

Editor
30-05-2017, 20:16

Bu son resimdeki frekansda Frekans 12380 poleraszasyon ver sembol oranı 27500 girin nit aramayı acık konuma getirin tum kanalları arayın butun kanallar cıkacaktır

selimeliye
31-05-2017, 18:14
Editor bey dediklerinizi yaptim ver-hor degistirdim birkac kez denedim olmadi fabrika ayarlari yapip denedim ama tarama basladigi gibi bitiyor ve kanal bulunamadi diyor.

selimeliye
31-05-2017, 18:18
İlginiz için teşekkür ederim sizin için de uygunsa faceboktan yardimci olabilirmisiniz bana.

Editor
31-05-2017, 18:34
İlginiz için teşekkür ederim sizin için de uygunsa faceboktan yardimci olabilirmisiniz bana.

Canakta problem var sizin kalite gelmiyor ki canakı ayarlamanız lazım

selimeliye
01-06-2017, 12:12
daha evvel calisiyordu kanallar icerde baska bi tv var lg 42la aynı canaga bağlı onda çalışıyor tüm kanallar .

Editor
01-06-2017, 12:38
daha evvel calisiyordu kanallar icerde baska bi tv var lg 42la aynı canaga bağlı onda çalışıyor tüm kanallar .

Uydu cihazıda bozulmuş olabilir başka bir eve deneyin sinyal sayet yoksa uydu cihazı arızalnmıştır siz fabrika ayarlarına geri dönün tekrar hiç bir yeri ellemeden son resimdeki frekansları tekrar deneyin

selimeliye
01-06-2017, 13:59
Uydu cihazıda bozulmuş olabilir başka bir eve deneyin sinyal sayet yoksa uydu cihazı arızalnmıştır siz fabrika ayarlarına geri dönün tekrar hiç bir yeri ellemeden son resimdeki frekansları tekrar deneyin
Sinyal var ama kalite yok kalitemi demek istediniz?

Editor
01-06-2017, 14:00
Sinyal var ama kalite yok kalitemi demek istediniz?

Kalite olması lazım ustad