Orijinalini görmek için tıklayınız : uyduda tp puroblemi
guvenay1966
19-06-2017, 02:22
arkadaşlar gittigim merkezi sistemde satfinder 3 hd uydu bulucuda uydu aramada sinyal güzel paket tp lerde 2 ci sıradaki 11958 17500 vh sinyal yoktu oysa eve dönüp kendi merkezi sistemimde sinyallerin gayet güzel oldugunu gördüm neden sinyal yok der resimde ki yerdekiOnly the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
11958 27500 vh bu tp saglam ama gittigim evde sinyal yoktu
Merkezi ana hatta sorun yok sizin eve gelip bakıyorsunuz o tpde sinyal yok değilmi? kabloda sorun olmuş olabilir kabloyu yenileyn bence
aliharbiye
19-06-2017, 10:47
oturduğunuz evdeki merkezi sitemle ne alakası var. evinizde kurulmuş merkezi sistemde sorun yok. onu söylemeniz gereksiz. ve yanlış. tamir için gittiyiniz merkezi sistemde sorun varsa kablolar yanlış bağlanmış olabilir. saygı değer editör kardeşiminde dediği gibi kablolarda sorun var olabilir bakmak lazım. siz oraya sorunu çözmek için gitmedinizmi? öncelikle LNB bağlantılarını kontrol edin. sonra santraldan çıkış alıp kontrol edin. son oarak dairelere inen kablolarda sorun yoksa işlem tamamdır demekki. kullandığınız satfinder santral Lnb kablo yerlerini tespit etmezmi.
guvenay1966
20-06-2017, 00:41
teşekkür ederim cevap icin ben eve getirdim derken uydu bulucudamı sorun oluştu diye ev getirip sinyal testi yaptım gittigim evde 5 tp de 4 dünde sinyal vardı 1 rinde yoktu
2 ci sıradakinde neden sinyali alamadım paket tp onu cözmeye calışıyorum yardımcı olmaya calışan arkadaşlara cok teşekkür ederim zaten piriz ve uydu alıcısı arasındaki kabloda sorunluydu deyişince düzeldi saygılarımla saglıkla kalın