PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şifre Kıran Recevierlar halen iş görüyor mu?

behram
07-11-2017, 18:25
Merhaba,

Son 1-2 aydır hobi amaçlı olarak uydulara merak sarmış durumdayım. Bu forum sayesinde de uydularla ilgili yeni özellikler öğreniyorum.Son olarak Powervu ile ilgili bişeyler duydum. Bir şifreleme türüymüş ve bir de bu ve benzer şifreleri kıran bazı recevierlar varmış. Next, Red Line, Dreambox, Atalanta vs.. uydu recevierları kırmaya uygun cihazlarmış. Ben de bunlardan bir tane almak için araştırmaya koyuldum. bir sitede taze bir konu gördüm. Üyenin biri iddaalı bir şekilde artık şifre kıran cihazların artık iş görmediğini, şifreleri krımadığını söylüyor.

Bu cihazlarda son durum nedir? Böyle bir durumda bu cihazları halen önerir misiniz?

nasre
08-11-2017, 13:29
Merhaba,

Son 1-2 aydır hobi amaçlı olarak uydulara merak sarmış durumdayım. Bu forum sayesinde de uydularla ilgili yeni özellikler öğreniyorum.Son olarak Powervu ile ilgili bişeyler duydum. Bir şifreleme türüymüş ve bir de bu ve benzer şifreleri kıran bazı recevierlar varmış. Next, Red Line, Dreambox, Atalanta vs.. uydu recevierları kırmaya uygun cihazlarmış. Ben de bunlardan bir tane almak için araştırmaya koyuldum. bir sitede taze bir konu gördüm. Üyenin biri iddaalı bir şekilde artık şifre kıran cihazların artık iş görmediğini, şifreleri krımadığını söylüyor.

Bu cihazlarda son durum nedir? Böyle bir durumda bu cihazları halen önerir misiniz?

bahsettiğiniz bu uydu alıcıları daha önce puplic olmuş şifreleri alıcının uygun bölümlerine girerek bahse konu kanalları izlemek mümkündür ancak public olmamış bir kanalın şifresini bulmak gibi bir özellikleri yoktur
ancak bazı cihazların biss şifreli kanalları internete bağlı olmak kaydı ile bir server aracılığı ile public edebilmektedir bu cihazlar ali3611 ve üzeri işlemcili cihazlardır ancak ülkemizde resmi satışı yoktur daha çok orta doğu ülkelerinde satılmaktadır

ALI3511
ALI3516
ALI3521
ALI3526
GX6605
GX6605S
GX6606
GX3200
HI3796M
HI3798M
IS OK BISS AU

bilgekaan
09-11-2017, 16:01
next machıne 3d tüm şifre işlerinde çok başarılı.bu cihaz geçen yıllarda yüksek fiyatlıydı.şu anda çok hesaplı satıyorlar sıfırını

emre7878
24-12-2017, 02:31
next machıne 3d tüm şifre işlerinde çok başarılı.bu cihaz geçen yıllarda yüksek fiyatlıydı.şu anda çok hesaplı satıyorlar sıfırını
Şifre işlerinde başarılı derken elle *** girmeye gerek kalmadan uydu üzerindenmi internet üzerindenmi şifreleri indiriyor tüm şifreli yayınların şifresini bulabilşyormu peki

bilgekaan
24-12-2017, 10:54
internet üzerinde

emre7878
25-12-2017, 00:59
internet üzerinde

Tüm şifreli kanalların şiftelerini indiriyormu

bilgekaan
25-12-2017, 09:24
power vu tandberg biss gibi..tabiki tüm derken neyi kastediyorsunuz bilemiyorum...........:)

EFE-1975
25-12-2017, 19:02
power vu tandberg biss şifreleme sistemlerinin hepsini birden açabiliyormu bu cihaz

cilginizmirli
25-12-2017, 21:58
power vu tandberg biss şifreleme sistemlerinin hepsini birden açabiliyormu bu cihaz

Bahsettiğiniz şifrelerin yanında cihazın içinde ücretsiz server hizmeti de bulunmaktadır.Eğer internet sağlayabilirseniz cihaza tabi ki.

ilhanaktan
25-12-2017, 22:24
bıs sıfre açma ozellıgı olanalar hala ıse yarıyo sadece ıdman tvde

mavişehirli
26-12-2017, 23:17
arkadaşlar...next machina güncel fiyatı ne şuan peki ikinci elini bulmak mümkünmü yani ucuz yollu cihaz imkanı varmı piyasa üzerinden almak için şifreleri internet üzerinden indirmekte başarılı makinaymış...:emoji4:

emre7878
02-01-2018, 05:34
Şifre işlerinde başarılı derken elle *** girmeye gerek kalmadan uydu üzerindenmi internet üzerindenmi şifreleri indiriyor tüm şifreli yayınların şifresini bulabilşyormu peki
peki bu cihazlar
tüm şifreli kanalların şifrelerini indiriyomu biss irdeto nagravision conax
Cryptoworks Tandberg PowerVu

Constant CW bunların hepsini indirebiliyormu