Orijinalini görmek için tıklayınız : cccamlerde donma sorunu
katran75
06-12-2017, 20:04
merhaba bende minix hd pembe var anladığım kadarıyla bundan sonra bazı cihazlarda ne program desteği ne de herhangi bir gelişme yapılmayacak. günlük cccamlerle seyredebilirsiniz denmiş ama son dönemde girmiş olduğum günlük cccamler de de 2-3 sn sonra donma sorunu yaşamaya başladım. bu sorunu nasıl giderebilirim. bu sorunu giderebilecek başka program atabilir miyim önerebileceğiniz program var mı? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Free Cccam larda bu sorunlari yasamaniz normal
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
katran75
06-12-2017, 20:46
Free Cccam larda bu sorunlari yasamaniz normal
kusura bakmayın biraz bu işlerde yeniyim. ne demek istediniz tam anlayamadım. ayrıca cevabınız için teşekkürler...
kusura bakmayın biraz bu işlerde yeniyim. ne demek istediniz tam anlayamadım. ayrıca cevabınız için teşekkürler...Gunluk cccam.girip.izliyorum.diyorsunuz ya o cccam.serverlarda donma.sorunu.makinadan yapmaz.cccam.serverdan yapar
katran75
06-12-2017, 20:57
Gunluk cccam.girip.izliyorum.diyorsunuz ya o cccam.serverlarda donma.sorunu.makinadan yapmaz.cccam.serverdan yapar
cevabın için öncelikle teşekkürler. daha önce böyle bir sorun yoktu. takılma vs. son zamanda sıkıntıyı yaşamaya başladığım için ondan yazdım. sizin bu konuyla ilgili bir öneriniz var mı?
cevabın için öncelikle teşekkürler. daha önce böyle bir sorun yoktu. takılma vs. son zamanda sıkıntıyı yaşamaya başladığım için ondan yazdım. sizin bu konuyla ilgili bir öneriniz var mı?
on günlük server satın al....donma olmuyorsa 6 ay veya 1 yıllık alarak sorunun halolmuş olur....bu forumda server satıyor...istersen alabilirsin...