Orijinalini görmek için tıklayınız : Ssport ve Nba Tv Tivibu'da
cilginizmirli
09-12-2017, 10:40
S Sport 74,Nba Tv 75.kanalda.Tüm Tivibu kullanıcılarına hayırlı olsun.Kanallar otomatik olarak yüklenmediyse ayarlar Tivibu kurulum yaparak kanalları izleyebilirsiniz.
spor paketi olanlara açık galiba
Film paketi var bende nba tv ve ssport acik degil tivibuda sampiyonlar ligi gidince boyle hamle yapmis demekkiOnly the registered members can see the link
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
spor paketi olanlara açık galiba
Tivibu da 2 paket var diye biliyorum sinema paketi ve süper paket olarak siz Spor paketi derken Süper paketi kast ettiniz herhalde.
cilginizmirli
09-12-2017, 18:00
Kanallar Süper paket üyelerine açıktır.7.5 TL ye iyi bence.Galiba D-Smartı 8 ay sonra iptal ettireceğim.
Kanallar Süper paket üyelerine açıktır.7.5 TL ye iyi bence.Galiba D-Smartı 8 ay sonra iptal ettireceğim.Benim tahattut subat 2018 de doluyo adsl ttnet ile beraber almistim sen ne kadar oduyosun ustad
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cilginizmirli
10-12-2017, 00:00
Beni Eylül ayında aradılar 5 TL ye süper paket dediler.Türk telekom mobil(Avea) 2,5 TL aktivasyon ve kurulum ücreti 24 ay tahattüt.Toplam 7,5 TL ye süper paket.
A.Bozoğlu
10-12-2017, 12:57
Banada tt online işlemlere 5tl 24 ay tahahütlü teklif geldi kabul etmedim.