Orijinalini görmek için tıklayınız : Goldmaster 4000-9000-10000-50000-70000-80000 Serisine pc den *** yükleme ?
zzafer039
23-12-2006, 14:37
Goldmaster 4000-9000-10000-50000-70000-80000 Serisi cihazlara elle tek tek *** girmekdense pc den *** güncelleme imkanı yokmu varsa nasıl yaparız tek tek keyleri kumandayla girmekdense pc den yüklesek bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse çok memnun olurum şimdiden çok teşekürler.
Ustalar pc'den cihaza *** yüklemek mümkün mü?
Ustalar pc'den cihaza *** yüklemek mümkün mü?
Bir arkadaş hypertermalle attıgını söylemişti bu forumdaki konulardan birince vardı. ama hangi konuda bilmiyorum:49:
İnşaLLah öyle bir imkanımız vardır.
arkadaşım öyle bir imkan var talimatı hazırlıyorum link verecem.
arkadaşım öyle bir imkan var talimatı hazırlıyorum link verecem.
Volkan ßey çok teşekkür ederiz...
Talimatı hazırladım aşağıdaki linten bakabilirsiniz.
Only the registered members can see the link
Talimatı hazırladım aşağıdaki linten bakabilirsiniz.
Volkan ßey sofcam dosyasını tex'e nasıl çevirecez.?
Ayrıca talimat için teşekkürler...
arkadaşım sotcamın üzerinde sağ tuş yap ad değiştirden sınuna .TXT yaz işlem tamam
Hocam yapamadım yaaa. Rica etsem hazır .text dosyası ekleyebilirmisin?
arkadaşım vaktim olsuğunda Goldmaster serileri için softcamları hazırlıyacam aşağıdaki softcamı denemdim ama uzantısını TXT yaptım. Bir dene.
volkan arkadaşım bu sofcam yenimi
volkan arkadaşım bu sofcam yenimi
21.12.2006 tarihli arkadaşım.
Volkan ßey. Softcamı yükledim. Sonuç: ßaşarılı ;)
Teşekkürler.
Volkan ßey. Softcamı yükledim. Sonuç: ßaşarılı ;)
Teşekkürler.
arkadaşım bende teşekkür ederim. artık bu konuda deneyimi aldınız bu konuda problemleri olan arkadaşlara gereken yardımıda bulunursunuz biz elimizden geldiği kadar burda yardımda bulunmaya çalışıyoruz ama olmadığımız zamanda oluyor sizlerinde desteğğniz ve yardımlarınız la bu işler daha kolay hale gelecek ve başarılı ilşlere imza atacağız
arkadaşım bende teşekkür ederim. artık bu konuda deneyimi aldınız bu konuda problemleri olan arkadaşlara gereken yardımıda bulunursunuz biz elimizden geldiği kadar burda yardımda bulunmaya çalışıyoruz ama olmadığımız zamanda oluyor sizlerinde desteğğniz ve yardımlarınız la bu işler daha kolay hale gelecek ve başarılı ilşlere imza atacağız
EywaLLah Hocam... ßilgi paylaşılmak içindir. :45:
yakupowersky
24-12-2006, 00:11
tskler
volkan arkadaşım her işlenleri yaptım fakat hyper terminalda göz atı ve gönderi bulamadım yardım edeseniz sevinirim
volkan ve sonuca ulaşan arkadaşlardan yardım bekliyorum
arkadaşım aşağıdaki resmi incele. kolay gelsin.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
zzafer039
24-12-2006, 01:11
çok teşekür ederim açıklamanız için ustalar ellerinize sağlık
zzafer039
24-12-2006, 01:15
bu txt dosyasını yükleyen arkadaş basarılı derken oldumu yani o softcam *** yazan yerdeki keyler komple eklendimi ve açdımı hangi paketlerde basarılı oldu bizi bi aydınlatırmısın bide o sotfcam dosyası txt olmamış ki yine regedit çeklinde o sadece adı txt olmuş adının txt olması yeterli oluyormu aydınlatırmısın bizi
volkan arkadaşım paylaşımın ilgin alakan için teşekkürler sonuç ok
zzafer039
24-12-2006, 01:31
hocam bu sonuç ok demek ne oluyo yani yükledim keyler oldu demek evet de simdi yüklenen keylerden izlenebilen bişeyler varmı onuda söylermisin
mehmet07
24-12-2006, 01:36
evet ustalar ne işe yarıyor onu anlamadım ben
hocam bu sonuç ok demek ne oluyo yani yükledim keyler oldu demek evet de simdi yüklenen keylerden izlenebilen bişeyler varmı onuda söylermisin
arkadaşım konuyu açan sensin elinde cihaz varsa bi yükleme yap sonucun ne olduğunu yaz.:nono:
zzafer039
24-12-2006, 01:50
hocam çok iyi diyosunda seninde dediğin gibi konuyu ben açdım bilsem zaten sormazdım nasıl yapayım
açtığın konuyu baştan aşağı incelersen yükleme talimatı ve softcamı verdiğimi görürsün.
zzafer039
24-12-2006, 02:13
bende verilmedi demiyorum zaten arkadasım şimdi nöbette olmamış olsam yapardım ben sonuçta ne işe yaradığını sordum bukadar uzatcak ne var bunda bu konuda bi malumatın var ki bukadar bilgi vermişsin bize çok tşekür ederiz ettikde zaten yüklendikden sonra bişeyleri izliyebiliyormuyuz şimdi yeni yazılımların olmadığı bi ortamda onu sorduk sadece yinede çok sağol ellerine sağlık
arkadaşım şu an için pek bir avantajı yok. ayrıca her sıftcam olmuo özel olarak yapmaya çalışacam ve verecem.
zzafer039
24-12-2006, 02:19
çok teşekür ederim emeğine ellerinesağlık
volkan arkadaşım aşağıdaki adresler belki işine yarayabilir
buarada sofcam lara düzenlemekeri nasıl apıyorsun bikgi veirsen şimdide tşk
buda benim adresim konu ile ilişkisi yok Only the registered members can see the link
selam arkadaşım gm 55000 cı serisine olurmu teşekürler
Softcamı yükledim. Yeni güncel keyler cihaza eklendi.
ugurkisa
24-12-2006, 13:00
Bu çalışma için çok teşekkürler.
ugurkisa
24-12-2006, 13:08
Bunu nerden yüklüyoruz?
ugurkisa
24-12-2006, 13:11
Buldum tamam. :49:
ugurkisa
24-12-2006, 13:14
Programlar elimde mevcut bunuda belirteyim...
zzafer039
24-12-2006, 13:45
arkadaşım tşk ederis elinde varda madem biyere ekle bize bi link falan ver elimde var demenin bize bi faydası yok ki ekle biyere dizlerde indirelim görelim
Programlar elimde mevcut bunuda belirteyim...
Only the registered members can see the link depo adresine uye olun oradan dosyaları verebilirsiniz
Saygılar
ugurkisa
24-12-2006, 13:56
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) depo adresine uye olun oradan dosyaları verebilirsiniz
Saygılar
Güzel forum teşekkürler...:45:
ugurkisa
24-12-2006, 13:57
Az önce volkan1065 arkadaşla msn den görüştüm. Yardımcı oluyor.
Programları Super Moderatörünüze verdim kullanmasını da öğretiyorum.
Sanırım volkana ögretiyorsunuz.Çok istiyordu bunu:) Bendede vardı programlar ugrasmamış silmiştim tekrar teşekkurler:45:
zzafer039
24-12-2006, 14:09
hocam verdiğin adreste hangi başlığın altında hangi isimle geçiyo bi yardımcı olsan
uğur arkadaşım daha doğrusu hemşehrim diyeyim
bu anlattığın konular 9400vcı ilemi ilgili yoksa 9400 cı da kullanma imkanımız varmı
uğur arkadaşım daha doğrusu hemşehrim diyeyim
bu anlattığın konular 9400vcı ilemi ilgili yoksa 9400 cı da kullanma imkanımız varmı
Tüm GoldMaster Model(4000, 9000, 10000, 50000, 60000, 70000, 80000, 80800 kapsamaktadır arkadaşım:45:
hocam verdiğin adreste hangi başlığın altında hangi isimle geçiyo bi yardımcı olsan
Verdigim adres dosya yukleme yeri:) orada daha dosyalar yok
uğur arkadaşım hemşehrim
bu editleme konusunda bende bilgilenmek isterim yardım ederseniz sevinirim saygılar
msn :
[email protected]
e-mail:
[email protected]
sitem:Only the registered members can see the link
ipekelektronik
24-12-2006, 15:17
sn,volkan ustacığım çok teşekkürler,bizleri bir sıkıntıdan kurtardınız sağolunuz..
DeMoStaR
24-12-2006, 15:51
teşekkürler
zzafer039
24-12-2006, 19:28
volkan1065 kardesim sen bi zahmet pc den cihaza *** yükleyebilicemiz şekilde softcam *** dosyası verirmisin elinde varsa dün her softcam dosyası yüklenmiyor demişdim düzenliyorum falan demişdim örmek olması adına yüklenebilir bi softcam dosyası verirmisin şimdiden tşkler iyi akşamlar
mehmet21
24-12-2006, 20:09
yükleme loaderi nerde acaba softcam ı yüklemek için
teşekkürler
zzafer039
24-12-2006, 20:38
dostum pc de başlat>donatılar>iletişim>HyperTerminal o prg ile yükleniyo ayrıca bi prg gerek yok muş
SupersatForum İnfo
24-12-2006, 22:11
Selam, baya bir ugrastiktan sonra 1. sayfada verilen softcami yukledim ama bir degisme yok tps ler yine calismiyor.$imdi ben mi bir hata yaptim acaba yoksa softcammi calismiyor ???
Cihazim 9400 fta
şimdi arkadaşlar şu an için softcam yüklemenin bir faydası yok. birinici sayfada verdiğim softcamı yükledikten sonra *** bölümüne bakarsanız keyler değişio.
yakupowersky
24-12-2006, 22:36
arkadaslar zatern tpsler acılsa softcam dosyası verılır burdan takjıp edınız merak etmeyın
SupersatForum İnfo
24-12-2006, 22:52
şimdi arkadaşlar şu an için softcam yüklemenin bir faydası yok. birinici sayfada verdiğim softcamı yükledikten sonra *** bölümüne bakarsanız keyler değişio.
arkadaslar zatern tpsler acılsa softcam dosyası verılır burdan takjıp edınız merak etmeyın
Cevaplar icin tesekkurler, bekleyecegiz mecburen zaten ba$ka $ansimizda yok...
zzafer039
25-12-2006, 14:08
arkadaşlar bişey merak ediyorum rs232 kalomu arkadaş götürdü getirmiyo yükleyip deneyemiyorrumda yükleyen arkadaşlar cevaplarsa çok memnun olurum şimdi softcam dosyasındaki keyler yüklenmiş oluyor ya yükleme yapınca o softcam dosyasının içinde bazı kanal keyleri var atıyorum örnek olsun gm9400cı da mesela freex2 *** gircek yeri yok o softcam *** listesinde bunların hepsi mevcut bu softcam listesini ekleyince onlardamı *** bölümüne eklenmiş oluyor yoksa sadece cihazla bulunan keylermi güncellenmiş oluyo o yeni keyler eklenmiyor yükleme yapan arkadaşlar bi bilgi verirse çok memnun olucam şimdiden teşekürleer.
zzafer039
26-12-2006, 18:02
Bu program sıkıştırılmış olan yazılımı açıyor ve size editleme imkanı suınuyor ancak esitledikten sonra yazılımı tekrar sıkıştrmanız gerekiyor bunuda aynı programla yapıyorsunuz. Editleme yaptıktan sonra eğer asm ye çevirdiğiniz yazılıma hex workshopta eklenti yapmak istiyorsanız ve yazılımın çalışmasını istiyorsanız iş bitiminde crc hesaplatmanızda fayda var. Daha sonrada geri tekrar tfd uzantısına dönüşecek şekilde ilk bahsettiğim programla sıkıştırıyorsunuz ve yazılımı cihazınıza yüklüyorsunuz.
arkadasım bu dediklerini hangi prgla yapıcaz prg izimleri neler sırasıyla bi yazarmısın çok zor evet biliyorumda merak ediyorum o yüklediğimiz emu dosylarının içi nasıl nelerden oluyo bi aydınlatırmısın bizi
zzafer039
26-12-2006, 23:56
arkadasım hiçbir prg kimsenin tekeli altında değil sen burda söylemedin diye o prg bulunmucak demek değil sen çok doğru düşünüyorsun abuk subuk bi oynamalar yapıp piyasaya yeni yazılım diye verirler miletin cihazları bozulur diye ama böyle oluncada biraz tuaf oluyo sen kendini koruyucu ilan etmişsin kendini bilen insanlar abuk sabuk yazılımlar yapıp kimseinin felaketine sebep olmak istemez bu konuda nasıl senin bişeyleri öğrenmeye denemye hakkın olduğu gibi herkesin bişeylere hakkı var ama yinede düşünceli davranışın için t
Bu softcam proğramını yükleyince ne gibi avantajlarım olacak bilgi verirmisiniz.
Bu softcam proğramını yükleyince ne gibi avantajlarım olacak bilgi verirmisiniz.
Şu an için bir avantajı yok dostum. eğer bazı kanlaar için keyler verilio o zaman softcamı bu şekilde yükleyerek keyleri elle girmekten kurtulacaksınız.
gungor35x2
28-12-2006, 17:36
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER volkan bladerim peki bu hyper termal yoluyla softcam ı makinamıza yükleyince hangi kanalları açıyor bilgilendirirsen sevinirim ayrıca resimli anlatımını koyarsan daha memnun oluruz çalışmalarında başarılar herşey gönlünce olsun...
polatnaci
29-12-2006, 14:23
Ben HerŞeyİ Yaptim YÜklerken Yarida Kesİlİyor Yardiminizi Beklİyorum
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER volkan bladerim peki bu hyper termal yoluyla softcam ı makinamıza yükleyince hangi kanalları açıyor bilgilendirirsen sevinirim ayrıca resimli anlatımını koyarsan daha memnun oluruz çalışmalarında başarılar herşey gönlünce olsun...
Sofcamda olan kanalları acar.Tabi birde yazılım kanalları desteklemesi lazım..
SupersatForum İnfo
30-12-2006, 23:11
Anla$ilan bizim guncel softcam i$i yatti, kimseden tik çikmadigina göre...
* * * * * * * * * * * ** * * * * *
Gelecegi olusturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel,
isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dilegiyle...
Herkesin bayramini ve yeni yilini kutluyorum.
zzafer039
02-01-2007, 21:14
emularda bitti herhalde baya bi zamandır ondan da olduk bayram geçdi yılbası geçdi bundan sonra neyliyim ne zaman tatil bulcazda izlicez
emularda bitti herhalde baya bi zamandır ondan da olduk bayram geçdi yılbası geçdi bundan sonra neyliyim ne zaman tatil bulcazda izlicez
yatan bişi yok sadece işlerimin yoğunluğu ve bayram nedeni ile bakamıyorum zaten softcam yapsamda şu an fazla bir artısı yok. birde softcam hakkında öşöle bir bilgi veriyim 1mb lık cihazların soft camlarını inmcelerseniz kendinizde bazı şeyler yapabilirsiniz.
easypump
02-01-2007, 21:25
bayram - yılbaşı derken herhangi bi ses yok tüm ümitler boşa çıktı ama ustalardan hala bi ses yok emu devri bitti herhalde
zzafer039
02-01-2007, 22:10
yatan bişi yok sadece işlerimin yoğunluğu ve bayram nedeni ile bakamıyorum zaten softcam yapsamda şu an fazla bir artısı yok. birde softcam hakkında öşöle bir bilgi veriyim 1mb lık cihazların soft camlarını inmcelerseniz kendinizde bazı şeyler yapabilirsiniz.
ne yapabiliriz dostum kendimiz yeni yazılım olmadan softcamla tpslerimi açacaz polsatı mı hiçbirini yeni yazılım çıkmadan anlık *** değişikliklerine sürekli *** giricek değiliz ya beklicez bildiğim kadarıyla tr de de yazılamıyo bu yazılımlar dünyanın bi kösesinden birileri yazarsa bizlerde 3-5 gün daha izleriz ama emu olayı eskisi gibi değil eskiden aylarca seyrederdik bi yazılım yüklemeyle şimdi nerdeyse günde gidiyo yeni yazılım çıkmış diye duyana kadar gitti diye duyoruz ilerleyen günlerde hepden gitcek gibi istikbali parlak
gm 9400 cı için güncel *** veya softcam-*** bilen varsa foruma gönderiversin...lütfeeen
gm 9400 cı için güncel *** veya softcam-*** bilen varsa foruma gönderiversin...lütfeeen
Arama yaparsanız bulursunuz..
yaaaa ya ben yanlış yerdeyim veya goldmaster next olmuşşşşşşşşşşşş
yaaaa ya ben yanlış yerdeyim veya goldmaster next olmuşşşşşşşşşşşş
arkadaşım eğer forum başlıklarını okursan aradığın bölümü bulursun.
zzafer039
08-01-2007, 17:19
bu ab satın günlük keylerinide bu çekilde pc den çoklu şek,lde girme sansımız varmı acaba
®adakoglu
08-01-2007, 17:35
bu ab satın günlük keylerinide bu çekilde pc den çoklu şek,lde girme sansımız varmı acaba
Absat keylerinin goldmaster 9000 serisi cihazlarda yazılıma fixlenmesi gerekiyor.Çihaz softçamları desteklemiyor.
mertelektronik
08-01-2007, 18:25
burada indire bilirsiniz (Only the registered members can see the link)
hala volkan arkadasımız sözde tfd programını inceleyıp burada paylaşacaktı...ama goruyorumkı kendı incelemış...ve yazılımları edıtleyıp duruyor....nerde kaldı paylaşma azmi....havan bol olsun volkan kardeş...
ANLADIN SEN ONU :)
yalcinticaret
13-01-2007, 11:40
hala volkan arkadasımız sözde tfd programını inceleyıp burada paylaşacaktı...ama goruyorumkı kendı incelemış...ve yazılımları edıtleyıp duruyor....nerde kaldı paylaşma azmi....havan bol olsun volkan kardeş...
abi sana katılmamak içten bile değil evet paylaşım adına buradaysak niçin paylaşılmıyor böle önemli konu
bilip bilmeden insanları suçlamayın, evet hepimiz burda paylaşım için bulunuyoruz ama unutulmamalı ki paylaşımda sınırsız değildir..! Volkan vermediyse eğer geçerli bir nedeni vardır..
saygılar
zzafer039
13-01-2007, 13:24
ben bu konuda günler önce yazdım arkadaşım bizleri korumak adına vermiyormuz aşşalara bakarsanız öyle dedi bende aynı konudan muzdaribim arkadaş kendi çözdü olayı biz programların adını bile öğrenedik bilgiler paylaşıldıkca çoğaları lafı eskidenmişşşşş
ama bunada şükür en azından hazırladıklarını bizlerle paylaşıyorlar onada şükür sağolsunlar ellerine sağlık.
Hakan Gül
13-01-2007, 13:34
Arkadaşlar volkan arkadaşımızın programı vermeme nedenini herkes anlayabilir tabii eğer farklı bir durum yoksa.. Volkan programı verse ipini koparan birşeyler yapacak, forumlara verecek ve insanların cihazlarının elinde kalmasını sağlayacak... Vermemesi her açıdan iyi.. Zaten güncel birşeyler olduğu zaman hemen paylaşılıyor... Gözünüz Süpersatforum'da olsun...
zzafer039
13-01-2007, 17:08
Mod arkadaşım insanlardan bişeyler saklanarak bişeylerden korunmaya kalkmakla çok iyi yapıyorsunuz ama o zaman demek oluyo ki siz vermiş olduğunuz yazılımlardan doğacak herhangi bi sorumluluğuda kabulleniyosunuz yanılıyormuyum sizin düşüncenize hak veriyorum dediğin gibi programlar deşifre olursa herkes bişeyler yapıp forumlara verir ama işde bu noktada siz modların site yöneticilerinin görevi başlamıyomu siteye kaynağı belli olmayan programların girişine mani olursunuz böyle şimdi yapmaya çalışdığınız bizleri koruma işi fevkalade yapılmış olur siz böyle yaparak pek çok yaratıcı arkadasın yazılım hakkında çalışmalar yapmasına engel olmuyormusunuz belki aramızda çok kabiliyetli arkadaşlar var harikalar yaratcaklar gelişmelere açık olalım kimse doğuşdan yazılım hakkında bilgi sahibi olarak doğmuyor çalışmalar yaparak öğreniliyor herşey.Yazılım hazırlayan arkadaş da kendine güveniyorsa kendi cihazında denesin herkes kendineden sorumlu sizde sitede verilecek olan emuların mensehi hakkında bilgi sahibi olarak verdiğinizde büyük problemlerin olcanı zanetmiyorum herkese iyi günler dilerim
Mod arkadaşım insanlardan bişeyler saklanarak bişeylerden korunmaya kalkmakla çok iyi yapıyorsunuz ama o zaman demek oluyo ki siz vermiş olduğunuz yazılımlardan doğacak herhangi bi sorumluluğuda kabulleniyosunuz yanılıyormuyum sizin düşüncenize hak veriyorum dediğin gibi programlar deşifre olursa herkes bişeyler yapıp forumlara verir ama işde bu noktada siz modların site yöneticilerinin görevi başlamıyomu siteye kaynağı belli olmayan programların girişine mani olursunuz böyle şimdi yapmaya çalışdığınız bizleri koruma işi fevkalade yapılmış olur siz böyle yaparak pek çok yaratıcı arkadasın yazılım hakkında çalışmalar yapmasına engel olmuyormusunuz belki aramızda çok kabiliyetli arkadaşlar var harikalar yaratcaklar gelişmelere açık olalım kimse doğuşdan yazılım hakkında bilgi sahibi olarak doğmuyor çalışmalar yaparak öğreniliyor herşey.Yazılım hazırlayan arkadaş da kendine güveniyorsa kendi cihazında denesin herkes kendineden sorumlu sizde sitede verilecek olan emuların mensehi hakkında bilgi sahibi olarak verdiğinizde büyük problemlerin olcanı zanetmiyorum herkese iyi günler dilerim
bilgi paylaşıldıkca güzel diyorsunuz ama olayı bir şöyle düşünün arkadaş tfd programını bizimle paylaştı ve herkes birşeyler yapmaya başladı yeni bir bilgi elimize geldi (*** gibi) bu keyi tfd programı ile yazılımı editleyip 10 kişi yazılım verdi hangi yazılımı atacaksınız ve neye güvenerek atacaksınız. ya birileri bilerek veya bilmeyerek hata yaptıysa foruma güvenip yazılımı makinasına attıktan sonra cihazı elinde kalırsa ne olacak
zzafer039
13-01-2007, 18:02
bilgi paylaşıldıkca güzel diyorsunuz ama olayı bir şöyle düşünün arkadaş tfd programını bizimle paylaştı ve herkes birşeyler yapmaya başladı yeni bir bilgi elimize geldi (*** gibi) bu keyi tfd programı ile yazılımı editleyip 10 kişi yazılım verdi hangi yazılımı atacaksınız ve neye güvenerek atacaksınız. ya birileri bilerek veya bilmeyerek hata yaptıysa foruma güvenip yazılımı makinasına attıktan sonra cihazı elinde kalırsa ne olacak
arkadaşım işde orda site yöneticisi arkadaşlar mod arkadaşlar devreye giricek siteye herkesin yazılım eklemesini engellemek yada bi denetim mekanizması geliştirmek okadar zor olmasa gerek nasıl şimdi sitede isimlerinizin basında mod tekniker gibi yazılar varsa o zamanda yazılım eklicek olan vatandaşda da bazı kriterler konur demokrasilerde çareler tükemez ama böyle olmaz deyip kesip atmakla hep aynı kişilerin bişeyler yapmasını bekleriz çok fazla ilerleyebilicemizi zanetmiyorum aşalım biraz tabuları arkadaşım ya aynı yerlerde durarark nereye kadar gideriz olmaz deyip kesip atmak kolay belki çok becerikli bu konu hakkında zaman ayırarak araştırmalar yapıp faydalı olabilcek arkadaşalar var aramızda açalım önlerini olmaz demek kolay
Volkan yazılımı yaptım sonra 121 tuşlarından *** menüsüne girdim ama setDefault yapamadım heryer karanlık SetDefult nasıl yapılır bilmediğim için beni hor görmeyin ..........bilgili ar kadaşların bizim için verdiği çabaya teşekkürler...
Volkan yazılımı yaptım sonra 121 tuşlarından *** menüsüne girdim ama setDefault yapamadım heryer karanlık SetDefult nasıl yapılır bilmediğim için beni hor görmeyin ..........bilgili ar kadaşların bizim için verdiği çabaya teşekkürler...
konuyu tam olarak anlamadım nasıl *** menüsüne girdiniz ve her yer karanlık birde kaç tarihli yazılımı yüklediniz.
:( :( :(
:( :( :(
arkadaşım kafamı geçiyorsun napıyorsun anlamadım. sorunun tam olarak yazarmısın *** menüsüne girdim diyorsun her yer karanlık diyorsun. Ben böle bir yazı yazsam sen ne dersin.
zzafer039
19-01-2007, 16:13
Usta cw de yeni keyler çıkmış şimdi bunları tek tek girmekdense pc den atsak bi softcam dosyası versen onu yüklsek varmı böyle bi dosya
Usta cw de yeni keyler çıkmış şimdi bunları tek tek girmekdense pc den atsak bi softcam dosyası versen onu yüklsek varmı böyle bi dosya
arkadaşım cw conts bölümüne bildiğin gibi *** ekleme yapılamıo sadece düzeltme olduğu için Nagra2-ContsCW bölümlerine softcamla *** yüklenemio zaten *** wiewlerin keyleri şu an fake durumda .
zzafer039
19-01-2007, 16:22
forumda denedi falan yazmışlarda o yüzden sordum
mehmet21
22-01-2007, 21:34
msn niz var mı volkan bey
msn niz var mı volkan bey
Msn den teknik destek verilmiyor arkadaşım
Elİne SaĞlik Daha Denemedim Ama Bundan Sonra Kolay Olcak *** Girmesi Insallah.
zzafer039
28-01-2007, 12:17
Dostum öyle eskisi gibi *** gircek bir durum mu var eskidenmiş o aylar oldu nerdeyse hala tık yok arkadaş editleyip veriyo işde bizde izliyoruz öyle yani keyler açılan kanallar nerde geçti o devirler
zzafer039
10-02-2007, 11:08
eskiden srg falan *** girer izlerdik simdi onlarda durum nedir onlara *** girsek izlemiyiz acaba bi bilgisi olan varmı benim cihaz tam takır doğru dürüst bi kanal yok
eskiden srg falan *** girer izlerdik simdi onlarda durum nedir onlara *** girsek izlemiyiz acaba bi bilgisi olan varmı benim cihaz tam takır doğru dürüst bi kanal yok
İzlersiniz.
zzafer039
10-02-2007, 21:32
eskiisi gibi kumadadan mı gircez yoksa pc den cihaza da atabilirmiyiz atabilir iste dosyayı nerden bulabilirz
zzafer039
12-02-2007, 02:08
yokmu cevap vercek kimse
eskiisi gibi kumadadan mı gircez yoksa pc den cihaza da atabilirmiyiz atabilir iste dosyayı nerden bulabilirz
Arkadaşım konuyu acan sensin ? 6 sayfa konu olmuş hiç mi birşey anlamadın :49: guncel keyleri girerekte izleyebilirsin hala ne yardımı istiyorsun anlamadım sordugun sorunun actıgın konuyla alakasına bak bakalım lütfen dikkat
yokmu cevap vercek kimse
konuyu açmışsın arkadaşım konun içindeki sayfaları okusaydın açıklama yapılmış bak burada
konuyu açmışsın arkadaşım konun içindeki sayfaları okusaydın açıklama yapılmış bak burada
Çok haklısın kralleo .Kimseye laf anlatamıyoruz. Burası chat ortamı ya herkes soru soracak alacak cvpı yok öyle birşey 100 tane msj yazılmış konuda kimse bakmıyor bir türlü oturturamadım su forumda düzeni başka forum adminleri gibi cekilip kenarda oturup sadece banlamak lazım herhalde
Çok haklısın kralleo .Kimseye laf anlatamıyoruz. Burası chat ortamı ya herkes soru soracak alacak cvpı yok öyle birşey 100 tane msj yazılmış konuda kimse bakmıyor bir türlü oturturamadım su forumda düzeni başka forum adminleri gibi cekilip kenarda oturup sadece banlamak lazım herhalde
çok haklısınız.bu arayıp sonra soru sorma kültürünü yerleştireceğiz inşallah insanların kafasına.
konu hakkında gereksiz polemiklere giriyorsunuz. Goldmasterin Topfiled tabanlı cihazlarında *** bölümlerinde elle *** satır eklenmeyen CW-NAGRA2 gibi kısımlara soft cam yüklesenizde kabul etmiyor. Nedeni ise *** eklenememe ve yazılımdan kaynaklanıyor. Diğer bölümler olan SECA ve Viacces gibi bölümlerdeki satırlar softcam yüklendiği zaman değişiyor yalnız kullancağınız softcam 1 mb lık cihazlara ait oolması gerekir. Bu ayın içinde softcam yüklenebilecek yazılımlarını verilmesi bekleniyor. Biraz bu konuda sabırlı ve mesajlarrda dikkatli olalım.
timurgenc
12-02-2007, 13:18
volkan mrb. önce çalışmaların ve yapacağın çalışmalar için tşklerimi iletirim. hustler tv elle girmek için şifre varmı. gönderirsen sevinirim. teşekkürler
elleriniaee sağlık akadaşlar..........
arkadaşlar gm 9400 cı için elle girilen ve açan bir kanal keyi verin yeter... günlük absat vardı oda suya düştü hayaller gibi... her şey cim-bom gibi fake oldu... elbette biri sevinecekti o da antep oldu... fıstık zannettiler her halde... buna fırsat tepme denmez de ne denir... fb lilerin sevinçleri bol olsun... gülme komşuna gelir başına...
volkan kardeş (usta) şu pazar akşamı birilerini sevindir. herkes benim gibi açan keylere hasret kalmış... geçenlerde 2,3 gün açan view keyleri verilmişti... gidiş o gidiş bir daha rastlayamadık... onlarda absat gibi fake oldu
Bu konu hakkında detaylı araştırma yapalımmı arkadaşlar madem softcam txt seklinde oluyor herhangi bir softcamı ben text halinde verebilirim eger oluyorsa