Orijinalini görmek için tıklayınız : CEP TELEFONUYLA UYUDU AYARLAMA
EFE-1975
01-03-2018, 20:54
Satellite Pointer PRQ diye bir program var cep telefonundan uydu yönü buluyorsunuz cep telefonunu çanak antenle paralel tutarak istenilen uyduyuyu buluyormuşsunuz seside var canakğı cevirdikce uydu Yaklaştığında ses artıyor deneyen varmı ne kadar verimli
EFE-1975
01-03-2018, 20:54
Satellite Pointer PRQ diye bir program var cep telefonundan uydu yönü buluyorsunuz cep telefonunu çanak antenle paralel tutarak istenilen uyduyuyu buluyormuşsunuz seside var canakğı cevirdikce uydu Yaklaştığında ses artıyor deneyen varmı ne kadar verimli
EFE-1975 Çevrimiçi Mesajı Rapor Et Mesajı Düzenle / Sil Alıntı Yaparak Cevapla Bu Mesajdan Çoklu Alıntı Bu mesajı cevapla
Cevap
Etiketleri Düzenle Etiketler
ayarlama, cep, telefonuyla, uyudu
korfez41
01-03-2018, 22:59
benzerı dish align bir program var kayıtlı cep telefonuma daha hiç kulanmadım
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
EFE-1975
10-03-2018, 09:10
benzerı dish align bir program var kayıtlı cep telefonuma daha hiç kulanmadım
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
denemek lazım
Alper1163
19-08-2018, 17:49
ben randıman alamadım bu programlarla ama yakın yere odaklıyor.
Satellite director vardı. Daha önce birkaç kez kullandım işime yaramıştı bu hafta lazım oldu 4 telefona yükledim hiçbirinde düzgün çalışmadı.