Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte CABBARİ ve Muzo ne denir bu adamlara
Arakadaşlar bu arkadaşımız Cabbari tanımayanlar için!:wave:
Only the registered members can see the link
evet şimdi Muzo'yu görüyoruz!:wave:
yakupowersky
23-12-2006, 23:09
abı bunlardan emınmısınız yanııııııııııııııııııııııııııııııııııı:8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]:
:8[1]: yav cabbari ve muzo yu bu hale ne getirdiki acaba. :puah: yoksa senmi coemar:00000003:
abı bunlardan emınmısınız yanııııııııııııııııııııııııııııııııııı:8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]:
Eminim ya bunlar yakinen tanıyorum bu iki arkadaşı yakışıklılar değilmi :8[1]:
:8[1]: yav cabbari ve muzo yu bu hale ne getirdiki acaba. :puah: yoksa senmi coemar:00000003:
yok ya neişim olur bunlarla ya baksana ben nasıl getiririm bu hale ya :00000004:
güldükce gözlerinizin içi gülüyor böylede yakışıklısınız 1 kilo altnla dişleri halledersiniz allah başka yere zeval vermesin.
alperyılmaz
25-12-2006, 11:33
cabbari ne kadar da neşeli yahu heheheh
muzoyu bilmem ama ben tam dişçiye gidiyordum o zaman çekilmiş görüntüler
güldükce gözlerinizin içi gülüyor böylede yakışıklısınız 1 kilo altnla dişleri halledersiniz allah başka yere zeval vermesin.
:puah: :00000004: :) :624ok: :8[1]: :8[1]: :8[1]: :) :sunglasses2: :Smiletabar
caner1960
25-12-2006, 12:34
muzo'yu yakından tanıyan biri olarak diyebilirimki aynen muzo
okadarda dedim şu coemar'a gurcalama bilgi sayarımı diye oradan almış eh sorarım sana coemar
muzo'yu yakından tanıyan biri olarak diyebilirimki aynen muzo
yok yaw nereden tanıyorsunuz?
Arakadaşlar bu arkadaşımız Cabbari tanımayanlar için!:wave:
evet şimdi Muzo'yu görüyoruz!:wave:
vay canına be bunlar nerde büyümüşler böyle ormana yakınlar galiba
vay canına be bunlar nerde büyümüşler böyle ormana yakınlar galiba
vallahi ertex74 kardeş sağımız orman solumuz orman arkamız orman önümüz deniz normaldir yanii:28: :28: :28:
Adamlara o kadar dedim şu dişlerinize iyi bakın diye dinlemiyorlar ki Muzo şapkada açmış seni valla :00000004:
iyiki bu arkadaşlar gece foruma girmiyor :praying: birden forumda karşıma çıksalar korkarım valla :00000004:
iyiki bu arkadaşlar gece foruma girmiyor :praying: birden forumda karşıma çıksalar korkarım valla :00000004:
abla doğru söylüyorsun ben bile korka korka gidiyorum tanımamazlıktan geliyorum bazen :00000004:
ya aslında biz bu foruma yakışmıyoruz baksanıza aç kurtlar gibi bekliyoruz olmaz böyle şey
istifa etmeliyim
istifa etmeliyim
ya aslında biz bu foruma yakışmıyoruz baksanıza aç kurtlar gibi bekliyoruz olmaz böyle şey
istifa etmeliyim
istifa etmeliyim
ne o yaşın belli oldu diyemi cabbari kaçıyorsun :00000004: :00000004:
Pasilobus
25-12-2006, 16:52
cabbari erkek ol açıkla bu hadiseyi bize bu dişleri nerede böyle yaptın ne yiyorsun baba sen??
okyanusyalı
25-12-2006, 17:11
usta eskiden kıllı bir adam resimi göndermiştin onu nerede bulabilirim veya yeniden koyarmısın Bizim bir arkadaşa benziyorda resimi kayda alacağım
Pasilobus
25-12-2006, 17:14
usta eskiden kıllı bir adam resimi göndermiştin onu nerede bulabilirim veya yeniden koyarmısın Bizim bir arkadaşa benziyorda resimi kayda alacağım
:8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]:
forum bazen çok işe yarıyor değilmi:puah: :puah:
:8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]:
forum bazen çok işe yarıyor değilmi:puah: :puah:
hehe sende tanırsın yakinen bunları dostum söylediklerime sende destek vereceksin herhalde :00000004: :wave:
ülen yazıklar olsun size karizmamı resetlediniz kayınpeder bile gördü bunları bugün dükkanda:(:(:
Mehmet Kaynaklı
25-12-2006, 19:05
yaw adamda keyif kalmadı bunlarda ney imdat diyim yaw
ülen yazıklar olsun size karizmamı resetlediniz kayınpeder bile gördü bunları bugün dükkanda:(:(:
ufak bir çizikten bişey olmaz
yakupowersky
25-12-2006, 20:11
abı bıraz bu dısdlerden banada yola agzımda dıs kalmamısta abı olurmu
abı bıraz bu dısdlerden banada yola agzımda dıs kalmamısta abı olurmu
bacanagım diş doktoru kurban bayramı geçsin bi şeyler düşünürüz
olum işin zor senin o zaman kayınpeder gördüyse yandın sen senin kayınpederde sertmiş öyle diyorlar eh sonucu merak ediyorum :49: :28:
olum işin zor senin o zaman kayınpeder gördüyse yandın sen senin kayınpederde sertmiş öyle diyorlar eh sonucu merak ediyorum :49: :28:
evelde var cabbari dün akşam kapının önünde yatıyordu yenge eve almamış olmasın:8[1]: :8[1]: :8[1]:
Pasilobus
26-12-2006, 16:56
herif bana kızdı sizin yüzünüzden
evelde var cabbari dün akşam kapının önünde yatıyordu yenge eve almamış olmasın:8[1]: :8[1]: :8[1]:
Pasilobusherif bana kızdı sizin yüzünüzden
hehe kızar tabii doğruyu söyleyince çekseydin kulağını :Smiletabar
bu arada muzo bu sene yeni diş takımı yaptırdı fena değil agzındaki diş sayısı 12 ye yükseldi:):)
Usta bune :):):):) Ya sizde ne manitalar wardır be peh peh :)
bulletfromhell
24-02-2008, 01:20
ağa karanlıkta gezmeyin oldumu...antalya bölgesindeki halkın selameti açısından.... :puah: :puah: :puah:
bulletfromhell
24-02-2008, 20:35
:puah: :puah: :puah: :D :D :D ...hiç bişeycik olmaz ağa...sen ağasın o kadar...:wave: :wave: :wave: