Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : www.giveawayoftheday.com

OLDSMAN
24-12-2006, 03:42
Türkiye'de korsan program kullanım oranı oldukça yüksek. Bunun nedeni de tabiki gelir seviyesine göre yüksek gelen lisans ücretleri. Giveaway Of The Day adlı web sitesi, hergün farklı bir lisanslı programı ücretsiz olarak indirmeye izin veriyor. Gayet kullanışlı programlar mevcut. Game Giveaway of The Day sitesi de yine aynı şekilde çalışıyor. Program ve oyunlar siteden 24 saat boyunca indirilebiliyor.

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

western32483
24-12-2006, 21:50
bilgi ve paylaşım için teşekkürler.kolaygelsin

yakupowersky
24-12-2006, 22:00
tskler bılgı ve paylasım ıcın

resul1967
08-03-2007, 23:00
teşekkür ederim saol arkadaş

gacvokem
16-10-2007, 23:40
:45:Bilgisayarınızda kullanabileceğiniz yazılımları internette ararken çoğunun ücretli olduğunu göreceksiniz.Bu sitede hergün bir ücretli yazılım bedava olarak dağıtılıyor.Sonderece kullanışlı olan bu yazılımlar için elinizi biraz çabuk tutmanız gerekiyor

Only the registered members can see the link

ŞRARSKOZ
17-10-2007, 00:50
teşekkürler saolasın saglıcakla

saygılar

ayran
17-10-2007, 00:52
teşekürler paylaşımın için gacvokem iyi :45:

gacvokem
17-10-2007, 00:52
teşekkürler saolasın saglıcakla

saygılar

sende sağ ol dostum bağlantı sorununu hallettinmi

zabataygatör
17-10-2007, 01:20
tesekkurler

gacvokem
17-10-2007, 01:26
ben teşekkür ederim

OLDSMAN
17-10-2007, 02:13
Forumda arama yapmadan konu açmayınız.ARAMA MOTORU ne işe yarayacak acaba merak ediyorum

:bangin: :bangin: :nono: :nono: :warn: :warn:

Kemal Turan
17-02-2008, 20:15
Yahoo tarafından desteklenen bir kampanya ile her gün internet kullanıcılarına bir adet oyun veya bir adet değişik program veriliyor. Yasal olan bu program veya oyunu 24 saat içinde indirip kullanabileceksiniz.
Buradan (Only the registered members can see the link)

Resimli olarak anlatım

Bugün GARDEN FLOWERS 3D SCREENSAVER veriyor

serefkh
17-02-2008, 21:10
teşekkürler

ŞAVKÇI09
17-02-2008, 21:53
Ya arkadaşlar ben bunun aktivasyonunu yapamadım yapabilen var mı anahtar diyor da orda tıklayacak bir anahtar göremedim?

Kemal Turan
17-02-2008, 22:05
Ya arkadaşlar ben bunun aktivasyonunu yapamadım yapabilen var mı anahtar diyor da orda tıklayacak bir anahtar göremedim?

Dosyayı rar dan çıkardıktan sonra dosyaya çift tıkla. Dosya açılacak ve orada anahtarı göreceksin

ŞAVKÇI09
17-02-2008, 22:10
Dosyayı rar dan çıkardıktan sonra dosyaya çift tıkla. Dosya açılacak ve orada anahtarı göreceksin

Usta anahtarı tıkladım zaten o zaman nette yeni bir sayfa açılıyor o sayfada başka bir yerleri tıklayacakmıyız ben açılan sayfada anahtar aramıştım.

Kemal Turan
17-02-2008, 22:40
Usta anahtarı tıkladım zaten o zaman nette yeni bir sayfa açılıyor o sayfada başka bir yerleri tıklayacakmıyız ben açılan sayfada anahtar aramıştım.

Tıkladığım zaman açılan sayfa aktivasyonun olduğını gösterir. Sonra programı kur ve çalıştır. Oyun ekran koruyucusunu indirdiysen aktivasyonu demekki oldu yalnız kuracaksın. Verilen bazı oyunlar kurulmuş oluyor

lordlordleon
17-02-2008, 23:11
teşekkürler Kemal Turan usta ellerine sağlık

Kemal Turan
18-02-2008, 17:39
Bugün aşağıda görülen programı ücretsiz veriyor. Aktivasyonunuz için 17 saatiniz var

Kemal Turan
22-02-2008, 12:50
Aktivasyon için 22 saatiniz var. İlgilenenler ilk mesajı okusunlar

Kemal Turan
23-02-2008, 13:09
Açıklama 1. ci mesajdadır.

Kemal Turan
23-02-2008, 13:24
OLDSMAN usta, arama motoru bazen maalesef işe yaramıyor. Ben konuyu girmeden evvel arama yaparım. Fakat benim verdiğim donelerle mevcut doneler birbirini tutmayınca arama sonuca ulaşmıyor. Kolay gelsin.

OLDSMAN
23-02-2008, 13:29
Arama yaparken verdiğiniz içeriğin tam adını yazarsanız buluyor.
Aynen benim yaptığım gibi program adını başlığa yazarsanız
direk buluyor ama sizin yaptığınız gibi başlığı yanlış atmışsınız

Kemal Turan
25-02-2008, 18:15
İlgilenen arkadaşlara

Kemal Turan
12-03-2008, 14:48
Bugün bedava verilen program ve oyun

Revaçtaki resim formatlarını destekler
otomatik oluşturulan menüler
geniş resim galerisi
İnternet üzerinden yayınlama
BURADAN (Only the registered members can see the link)

Bugün bedava verilen oyun İNGENİOUS

Kemal Turan
14-03-2008, 17:59
Bugün aşağıdaki program ve oyun ücretsiz olarak veriliyor.

Link 1. mesajda

Kemal Turan
16-03-2008, 14:17

Kemal Turan
17-03-2008, 15:20

Link 1.ci mesajda

Kemal Turan
20-03-2008, 14:08

Masaüstünüzün her zamanki görünümünden sıkıldınız ve onu daha albenili hale getirmek istiyorsanız b u program size göre
Fare hangi imlecin üzerine geldiyse bir mesaj görüntüliyebilir veya dans edebilir.
Simgeler, daire, çarpı, elips gibi şekiller alabilir.
Masaüstü simgelerinden birini veya hepsini anında görünmez yapabilirsiniz
Masa üstü simgelerinin boyutlarını değiştirebilirsiniz.
Simgeler saat gösterecek şekilde olabilir.
484 KB

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Kemal Turan
28-03-2008, 18:17

Yarınki fiatı 495 olar

StarBurn çok başarılı bir CD, DVD, Blu-Ray ve HD-DVD yazıcısıdır. Tüm optik veri depolama aygıtlarını (CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, Dual layer DVD-R & DVD+R, BD-R/RE, HD-DVD-R/RW ve DVD-RAM) ve hemen hmeen tüm yazıcıları destekler
Vista uyumlu
Blu-Ray şifre çözücü;
UDF 2.0 / Unicode desteği.
Bu sürümün ücretsiz sürüme göre üstünlükleri:
Ağ desteği
DVD şifre çözücü;
Blu-Ray şifre çözücü.
StarBurn sade bir DVD yazma programından farklı özelliklere de sahiptir. Pek çok CD/DVD yazma programının yapabildiği gibi, CD/DVD’lerin ISO dosyalarını birkaç tuşa tıklayarak oluşturabilme özelliğinden bahsetmiyorum. StarBurn ile müzik CD’lerinizi bilgisayarımıza aktarma işleminde kullanabilirsiniz. Bilgisayarımıza aktardığımız bu müzik dosyalarını; MP3, OGG gibi sıkıştırılmış biçimlere çevirebilirsinizStarBurn programını farklı kılan bir diğer uygulama da StarPort adıyla menüler arasında kendine yer bulmakta. StarPort’a tıklayarak bilgisayarımızda sanal diskler oluşturabilirsiniz. Oluşturduğumuz sanal disklerin yine StarPort aracılığıyla bilgisayarınıza bağlantısını sağlayabilirsiniz. Oluşturulan bu sanal diskler aracılığıyla sadece CD/DVD’den çalıştırılan oyun vs. programları, CD/DVD’ye tak çıkar derdinden kurtulmuş olarak, bilgisayarınızdan çalıştırılabilirsiniz.

Kemal Turan
17-05-2008, 14:25

Önce

Sonra

İmage Mender ile fotoğraflarınızdaki logoları silebilir, rötüş yapabilir, tamir edebilirsiniz. Tamir etmek istediğiniz bölgeyi işaretliyorsunuz gerisini program hallediyor.
Format desteği - JPEG, TIFF, BMP, PNG, TGA, MNG, RAS, RAW, JP2, JPC, PCX;