Orijinalini görmek için tıklayınız : Turkcell de en az TL yukleme miktarı 30 TL oldu
01 haziran itibariyle turkcell hazirkart kullananlarda en az kontor tl yukleme olayi 30 tl oldu diger operatorlerde durum degisirmi bilmiyorum onlarda bu duruma ayak uydurabilir
Buradan bakabilirsiniz en düsük kontor yukleme miktarina
Online TL Yükleme | Turkcell (Only the registered members can see the link)
Ben az once bankaciliktan denedim oradada 30 tl yaziyor en az
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hotbord_34
01-06-2018, 10:55
ben aveaya geçicem turkcell cok pahalı oldu paketler
ben aveaya geçicem turkcell cok pahalı oldu paketlerEn uygunu avea zaten bende 2 hat var hic turkcell kullanmadim evin orada 3 baz istasyonu var topraka gomsen cekiyorda sagliga zarari vardir istede mecbur kullaniyoruz
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aliharbiye
01-06-2018, 13:12
ÇOK PAHALI. EŞİM TURKCELL KULLANIYOR. BEN VODAFON KULLANIYORUM. BANA GÖRE VODAFON KAMPANYALARI DAHA UYGUN. BU NE YA EN YÜKLEME 30 TL OLURMU YA?.
ÇOK PAHALI. EŞİM TURKCELL KULLANIYOR. BEN VODAFON KULLANIYORUM. BANA GÖRE VODAFON KAMPANYALARI DAHA UYGUN. BU NE YA EN YÜKLEME 30 TL OLURMU YA?.
Yuzde 50 gizli zam yapilmis
aliharbiye
01-06-2018, 13:27
böyle giderse yakında her nefes alış verişede para alırlar. herkes kırk harami olmuş. ama herkeste masum diye geçiniyor. yer yüzünde masum insanmı var. hiç kimse masum değildir. herkes belli başlı bir potansiyel suç taşıyor.