Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yazılım Destek

AKA41
11-03-2019, 19:50
Elimde markasını bilmediğim ve aşağıda resimlerini paylaştığım bir cihaz var elimde bu cihaz ilk açıldığında beyaz DVB li ekran geliyor ve devamı yok bu cihazı kurtarmak istiyorum hangi loader ile hangi yazılımı atmam gerekiyor Yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Flash NANYA1506

aliharbiye
12-03-2019, 10:37
yumatunun malı değilmi bu?

AKA41
12-03-2019, 12:51
yumatunun malı değilmi bu?

Hiçbir fikrim yok o yüzden detaylı resim çektim. Belki uyumlu yazılım vardır diye düşünüyorum

aliharbiye
12-03-2019, 18:44
Only the registered members can see the link

Şu cihazın Sistem bilgisinden H/W Bilgilerini Yazarsanız belki bilen veya tanıyan arkadaş olur, yardım eder.
Bide siyah kareye aldığım elemanın nosunu okuyun, elinizde varsa aynısıyla değiştiriniz. ben bu olayı bazı cihazlarda yaşadım ve bu elemanı değiştirdikten sonra cihaz normale döndü. deneyin belki olur.

cabbar64
13-03-2019, 16:13
elinde rs232 kablosu varsa gxloader ile goldmaster atlas yada hiremco mini hd2 yazılımını deneyebilirsin.

Digiulama
14-03-2019, 01:20
işlemcinin üstündeki soğutucuyu sökük foto atsana ona göre yazılım verim flash söküp flash programlıcan
yada
direk flashı sökmeden programla hangisi işine gelirse izle videoyu bu şekilde

CH341A - YouTube (Only the registered members can see the link)

mmutlu
14-03-2019, 04:16
Alttaki cıhaza benziyor
mastertech mr 800 HD
Only the registered members can see the link

sezgin 01
18-03-2019, 12:23
GX 6605 işlemcili kağıt üzerinde yazılana bakarsak.
Bu işlemciye ait konu burada. Muhtemelen 4MB'lık flashı var. Flashın üzerindeki kağıdı çıkarıp bir bakın üzerinde kapasitesi yazıyor mu diye

GX6605 İŞLEMCİ UYDU CİHAZLARI HANGİLERİ - SupersatForum (Only the registered members can see the link)

Digiulama
18-03-2019, 18:49
bu cihazlar standart 4mb lik cihaz bana gelse ben çok kolay yaparım bunu sıkıntı yok 2 dk işi var onunda uzakta olduğu için zor