Orijinalini görmek için tıklayınız : İBB Seçimlerimde Kime Oy Vereceksiniz?
Seçim istanbulda olacak ama biz forum olarak bir nabız yoklayalım istedik siyasi tartışmalara girmeden sadece suna verdim buna verdim bu hak ediyor diye yorumlarla konuya yazabilirsiniz.İki adayın bıcak sırtı oy alması sebebi ile sadece 2 aday ankete dahil edilmiştir.
aliharbiye
20-05-2019, 19:21
ben istanbulda ikamet etmiyorum, ama anket sonuçlarını merak ettim, ve oy kullandım. inşallah doğru olan kazanır.
karakutu
20-05-2019, 19:29
İstanbul çok büyük hizmetler gördü yapılan yatırımlar ve sonuçlanan projeler ortada bence istikrar devam etmeli
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben istanbulda oturmuyorum ama yasanılan oy surecinde imamogluna haksızlık yapıldıgı düşüncesindeyim iktidar partisi heryerde oy kaybına ugradı seçim iptali ile ilgili surecte tam komedi malesef diyecek söz bulamıyorum
unalarman
21-05-2019, 00:23
23 Haziranda Ekrem İmamoğlu bu defa çok büyük farkla İBB başkanlığını kazanacak.
aliharbiye
21-05-2019, 08:36
inşallah... ümit ederim kazanır. bakalım bu sefer bahane ne olacak.
dün video izledim baş örtülü bi bayan öyle güzel konuştuki oyum imam oğluna dedi o bayan kim çıktı tabiki chp li esenyurt belediyesi meclis üyesi emine polat artık mumlar yatsıya kadar yanmıyor sosyal medyada..
Bırakın seçimi kimin kazanacağını. Seçimin iptal edilmesi sizce etikmi. Yapılan seçimde kazanan iktidar partisi olsaydı "İPTAL" kelimesinin kullanılmasını bile yasaklanırdı.Herkesin vijdanına artık. Ama Ekrem İmamoğlu'nun iktidar partisinin bütün ayarlarını bozduğu bir gerçek. Saygılarımla.
753 milyon lira. İhtiyaç dışı araç masrafının İstanbul’a maliyeti 120 milyon TL. İsraf tablosuna göre İBB şirketlerinden Beltur 2018 yılında 264 milyon lira ciro yaparken sadece 134 bin TL yani 10 binde 5 oranında kar etti. Son 6 yılda hiç uygulanmayan fikir projelerine 226 milyon lira harcandı.işte istanbula yapılan bildiğimiz hizmet bu... 18 günde 25 yıldır yapılmayan indirimler gerçekleşti
karakutu
21-05-2019, 20:12
Vay canına be 20 yıldır İstanbul için yapılanlar görülmez ama indirimler görülür
753 milyon lira. İhtiyaç dışı araç masrafının İstanbul’a maliyeti 120 milyon TL. İsraf tablosuna göre İBB şirketlerinden Beltur 2018 yılında 264 milyon lira ciro yaparken sadece 134 bin TL yani 10 binde 5 oranında kar etti. Son 6 yılda hiç uygulanmayan fikir projelerine 226 milyon lira harcandı.işte istanbula yapılan bildiğimiz hizmet bu... 18 günde 25 yıldır yapılmayan indirimler gerçekleşti
beledıyeden yapılan tüm harcamalar açıklansın bakalım.neler çıkacak
kartal3734
21-05-2019, 22:40
Bazı forum arkadaşlarımızın kafasında şu var İstanbul'a 20 yıldır yapılanlar göz ardı ediliyor diyorlar yapılan hizmet elbette yapılacaktır hükümetin görevidir halkın vergileriyle yapılıyor bu lütuf değildir İstanbul iktidar için neden bu kadar önemlidir sebebi çok basit tüm seçim maliyetini İstanbul'dan karşılanıyor cemaatlere aktarılan paralar çabası TÜRGEV tecavüzcü Ensar vakfı gibi şimdi seçim çalışmaları başladığı zaman göreceksiniz İETT otobüsleri metro metrobüslerle mitinglere insan taşıyacak iktidar bu paralar herkesin parası önemli olan çalmamak çaldırmamak erdem budur imamoğlunun Maltepe mitingine gittim cebinizden minübüs tuttuk gerçi oda bizi Maltepe'de bıraktı kaçtı neyse sözün kısası yapılan her hizmet hükümetin görevidir lütuf değildir öyle olsaydı sözüm ona tarafsızlık yemini etmiş olan Cumhurbaşkanı ak partilere göre de başkan Emine'nin altınlarını bozdurup hizmeti onunla yapardı kalın sağlıcakla
rselturk
22-05-2019, 00:04
Ben oyumu iyi yalan söyleyene,yalan söylerken yüzü kızarmayana,hukuku paspas yapıp adaleti çöp kovasına atana,tabii bunlar da yetmez mevcut 60.000 bankamatik memur sayısını 100.000'e çıkaracak olana vereceğim..
Hizmet dediğin cesaret ister,bilgi ister.Öyle lâfla peynir gemisi yüzmez;sadece işin başında değil suyun da başında olacaksın...
Gerekceli karar acıklandı seçimin iptal edilecek birşey bulunmamasına sadece talimatla iptal edilen bir seçim olmasına karar verilmiş gibi birşey entresan ul***iz o zaman 2023 teki seçimde kaybedincede ben bunu tanımıyorum diyen bir hukumetle karsı karsıya kalacaz demek
rselturk
24-05-2019, 23:34
Gerekceli karar acıklandı seçimin iptal edilecek birşey bulunmamasına sadece talimatla iptal edilen bir seçim olmasına karar verilmiş gibi birşey entresan ul***iz o zaman 2023 teki seçimde kaybedincede ben bunu tanımıyorum diyen bir hukumetle karsı karsıya kalacaz demek
Demokrasimizde ekonomimiz gibi şapa oturdu.Her yüzyılda bir bu ülkenin başına ya bir Veli ya da bir .......gelirmiş.20.yy bu ülkenin başına Atatürk gibi bir dahi nasip oldu.Sadece Türk halkının değil,tüm dünya halklarının takdir ve sempatisini kazanmış,mazlum ülkelerin de emperyalizme karşı direnişinin sembolü olmuştu...
Şimdi mi?...Her şeyi değer yargılarınıza bırakıyorum...
:49857458::49857458:
aliharbiye
25-05-2019, 10:04
Çok affedersiniz, çok çok özürdilerim. e eş k gibi olursan kal. olmasan defol git. böyle bir yargı olurmu. bu ne biçim insanlık. yazıklar olsun bunada bundan hayır bekleyenede.
sitede daha önce cok anket yaptık böyle fark iki adaylar arasında olmuyordu herkes hak hakuku ayırmaya başlamış sanırım
mavişehirli
25-05-2019, 20:19
Arkadaşlar...Ekrem İmamoğlu istanbul seçimlerini rakipine karşı fark atarak kazanıp istanbul başkanlığını kazanacak inşallah...!!!
Alperentoy
26-05-2019, 05:43
Bu millet sandığa giderken bile yolda karar değiştiren bir yapıya sahiptir. Ankette bile oy verip bir saat sonra karar değiştirenler vardır. İstanbul da böyle fark oluşmaz. Türkiye seçim oranları herzaman İstanbul la paralel gider.
tayfun 74
26-05-2019, 13:05
Yavuz Hırsız ev Sahibini Bastırırmış. Bu Ata Sözü Sanki Birisi için Söylenmiş Cuk Diye Oturuyor
Maç oynanırken kural değişmez....mühürsüz oyları cumhurbaşkanlığı seçiminde geçerli sayan..YSK sandık kurulu çetelelerin mühürsüz oluşunu bahane edip. ysk ya itiraz ediyor...
Sandık başkanları memur olmayan kişilerden oluştuğu için SEÇİM İPTAL EDENLER yenilenen İSTANBUL SEÇİMLERİNDE YENİ OLUŞTURULAN SANDIK BAŞKANLARINI yine memur olmayan kişilerden seçmesi..... bu kişiler inceleme sonucu ortaya çıkarıldılar..ya çıkarılmasa ??? sonucu siz düşünün TESADÜFMÜ???? yoksa seçim iptal etmek için hazırlanan TEZGAH.mı ???? bunu yüce türk milletinin anlayışına sunuyorum saygılarımla....
mehmet14demir
03-06-2019, 03:43
MERHABALAR
qazzaq56
03-06-2019, 14:57
Binali Yıldırım
suçladıkları sandık başkanlarını gene sandıklara vermışler.bunlar suçlumu degilmi
suçladıkları sandık başkanlarını gene sandıklara vermışler.bunlar suçlumu degilmi
O zaman kazanana kadar seçim yapacaklar demektir bu
micromaxx52
03-06-2019, 22:05
Secim bitmiştir tabiki Binali yildirim bosa kimse kimseyi kandirmasin chp alamaz kesin sonuc bu
karakutu
04-06-2019, 10:05
FETÖ Gerçekleri Twitter'da: "FETÖ tetikçisi Emre Uslu'dan itiraf:
"FETÖ'cüler oy vermeseydi Ekrem İmamoğlu gündem bile olamazdı."… " (Only the registered members can see the link)
memoli1478
04-06-2019, 16:29
Ekrem imam oğlu fark atacak bence
Kazanılan bir secim hakkıyla olan bir seçimdi
Malesef bunu tanımayarak sandıklara ve millet
Yok sayildi bence bu defa diyer partilerde kayacaktır
Ve fark artacaktır ortada bir hak yeme var
karakutu
04-06-2019, 16:46
Kaybederse eğer çalmışmı olacak?
FETÖ Gerçekleri Twitter'da: "FETÖ tetikçisi Emre Uslu'dan itiraf:
"FETÖ'cüler oy vermeseydi Ekrem İmamoğlu gündem bile olamazdı."… " (Only the registered members can see the link)
Kardeş Allah aşkına. Daha düne kadar" KEŞKE MEZARDAKİLEREDE OY KULLANDIRMA FIRSATI OLSA DA AKP' YE OY VERSELERDİ"söylemi bana mı ait.
Lütfen biraz düşünün. Cenab-I Allah ınsanlara beyin vermiş.
karakutu
04-06-2019, 20:58
Kardeş Allah aşkına. Daha düne kadar" KEŞKE MEZARDAKİLEREDE OY KULLANDIRMA FIRSATI OLSA DA AKP' YE OY VERSELERDİ"söylemi bana mı ait.
Lütfen biraz düşünün. Cenab-I Allah ınsanlara beyin vermiş.Düşünüyorum tabikide arkadaşım senin benim sayın İmamoğlunu desteklememizde bir sıkıntı yok bunu anlarım gayet doğal ama terör ile bağlantısı olanların destek vermesi beni üzüyor ve bu desteği sayın İmamoğlunun kabul etmemesi bana ters geliyor deseki İmamoğlu bunlar terör yandaşları bunların desteğine bizim ihtiyacımız yok o zaman İmamoğlu benimde destek vereceğim bir aday olur saygılar
Bu seçim sonzuza kadar bitmez...23 haziranda kim kazanırsa kazansın..yine ül***i kaos sonuç bekliyor...nedeni ne diyeceksiniz????
Hırsızlıkla suçladıkları ysk üyeleri ve sandık başkanları yine sandık başlarında görev alacakları duyuruldu...ve AKP yine buna itiraz ederek seçime gidiliyor..diyelim imamoğlu yada yıldırım kazandı diyelim yine itiraz edilecek...seben suçlu sandık kurulları ..bunlar düzelmeden seçime gitmek türk vatandaşının parasını çöpe atmaktır..yazık değilmi ülkemiz dar boğazdan geçerken devamlı seçimmi yapılacak ...bu ülke ekenomisine büyük zarardır...madem iptal edildi ..sandık başkanları ve ysk görevlileri hemen görevden el çektirilmeli...aksi halde bu olaylar ysk ve tüm kurumları töhmet altında bırakacaktır.umuyorum buna dur diyecek bir AKILLI merci çıkar ...yoksa sonuç vahim görünüyor...
Düşünüyorum tabikide arkadaşım senin benim sayın İmamoğlunu desteklememizde bir sıkıntı yok bunu anlarım gayet doğal ama terör ile bağlantısı olanların destek vermesi beni üzüyor ve bu desteği sayın İmamoğlunun kabul etmemesi bana ters geliyor deseki İmamoğlu bunlar terör yandaşları bunların desteğine bizim ihtiyacımız yok o zaman İmamoğlu benimde destek vereceğim bir aday olur saygılar
fetö ile yıllarca kucak kucağa oturacaksın terör örgütü ile kapalı kapılar arkasında gizli gizli açılım zırvaları yapacaksın ellerinde keleşli terör örgütü üyelerinin yanından geçmesine ses çıkarmayacaksın hendekler kazılırken görmezden geleceksin adamları ankarada olmayan devlet bayrağı ile karşılayacaksın hakimleri savcıları ayaklarına yollayacaksın sahne kurup birlikte şarkı söyleyeceksin kırmızı halılarda resmi tören yapacaksın seçim zamanı gelince SEN VATANSEVER olup milletin milliyetci duygularını sömürüp siyasi rakibin terör örgütü desteği ile suçlayacaksın
eee adam haklı vatandaş ne deniyorsa yiyor nasılsa bugün beyaza kara yarın karaya beyaz nasılsa bi kesim herşeye ha diyor
Düşünüyorum tabikide arkadaşım senin benim sayın İmamoğlunu desteklememizde bir sıkıntı yok bunu anlarım gayet doğal ama terör ile bağlantısı olanların destek vermesi beni üzüyor ve bu desteği sayın İmamoğlunun kabul etmemesi bana ters geliyor deseki İmamoğlu bunlar terör yandaşları bunların desteğine bizim ihtiyacımız yok o zaman İmamoğlu benimde destek vereceğim bir aday olur saygılar
terör bağlantılı destekçiler dediğin eğer hdp ise,hükümet neden bu partiyi kapatmayıp üstüne üstlük benim cebimden çıkan 92 milyon tl yi seçim yardımı olarak bu terörist partiye yediriyor.bu bir suç değil midir..? yok eğer ki hdp ye oy veren kürt asıllı vatandaşlarımız ise,demek ki 6-7 milyon terörist elini kolunu sallayıp şehirlerimizde dolaşıyor.:49857458:imamoğlundan samimiyet beklemeden önce karşı tarafın yaptığı işleri teraziye koyacaksın.öyle işine geldiği gibi racon kesmeyeceksin!:nono:ayrıca verdiğin örnekten yola çıkarsak,aralarında menfaat ortaklığı dışında elle tutulur ortak bir nokta bulunmadığı için binali yıldırım'ın da çıkıp mhp nin desteğine ihtiyacımız yok demesi gerekmez mi..?
karakutu
06-06-2019, 09:43
terör bağlantılı destekçiler dediğin eğer hdp ise,hükümet neden bu partiyi kapatmayıp üstüne üstlük benim cebimden çıkan 92 milyon tl yi seçim yardımı olarak bu terörist partiye yediriyor.bu bir suç değil midir..? yok eğer ki hdp ye oy veren kürt asıllı vatandaşlarımız ise,demek ki 6-7 milyon terörist elini kolunu sallayıp şehirlerimizde dolaşıyor.:49857458:imamoğlundan samimiyet beklemeden önce karşı tarafın yaptığı işleri teraziye koyacaksın.öyle işine geldiği gibi racon kesmeyeceksin!:nono:ayrıca verdiğin örnekten yola çıkarsak,aralarında menfaat ortaklığı dışında elle tutulur ortak bir nokta bulunmadığı için binali yıldırım'ın da çıkıp mhp nin desteğine ihtiyacımız yok demesi gerekmez mi..?Siz mhp ile hdp yi aynı kefeyemi koyuyorsunuz bu nasıl bir mantık adamlar açık ve net bir şekilde söylüyorlar bizim adayımız İmamoğlu ama İmamoğlu bunu kabullenmiyor aynı zamandada sayın diye hitap ettiği demirtaşın siyasi görüşlerini çok beğendiğini söylüyor ayıp yahu .
23 haziranda İstanbul'da seni kabullenmeyecek inşallah.
Siz mhp ile hdp yi aynı kefeyemi koyuyorsunuz bu nasıl bir mantık adamlar açık ve net bir şekilde söylüyorlar bizim adayımız İmamoğlu ama İmamoğlu bunu kabullenmiyor aynı zamandada sayın diye hitap ettiği demirtaşın siyasi görüşlerini çok beğendiğini söylüyor ayıp yahu .
demirtaş'a sayın diyeni bırak.! bebek katiline sayın diyenlerden haber ver!
bak ne güzel işte..! iki yüzlülüğünü bırakıp gerçek yüzünü ortaya koymuş oldun..!
karakutu
06-06-2019, 11:02
demirtaş'a sayın diyeni bırak.! bebek katiline sayın diyenlerden haber ver!
bak ne güzel işte..! iki yüzlülüğünü bırakıp gerçek yüzünü ortaya koymuş oldun..!Bir kişiye sayın demekle onun siyasi görüşünü beğenmek aynı şeymi ve o siyasi görüşünü beğendiğiniz kişi çok şükür cezaevide
Bir kişiye sayın demekle onun siyasi görüşünü beğenmek aynı şeymi ve o siyasi görüşünü beğendiğiniz kişi çok şükür cezaevide
dostum senin başına güneş geçmiş galiba .! sen neler yazdığının da farkında değilsin.! sen tartışılacak bir adam değilmişsin..! sana cevap yazmayacağım artık.zamanıma yazık oluyor!
karakutu
06-06-2019, 11:58
dostum senin başına güneş geçmiş galiba .! sen neler yazdığının da farkında değilsin.! sen tartışılacak bir adam değilmişsin..! sana cevap yazmayacağım artık.zamanıma yazık oluyor!Sizin derdiniz Başkan Erdoğan yoksa sütçüoğlu imamoğlu falan hikaye her neyse dostum mesajıma bundan sonra alıntı yapmazsan cevap yazmak zorunda kalmazsın[emoji1]
karakutu
06-06-2019, 12:03
Bazı forum arkadaşlarımızın kafasında şu var İstanbul'a 20 yıldır yapılanlar göz ardı ediliyor diyorlar yapılan hizmet elbette yapılacaktır hükümetin görevidir halkın vergileriyle yapılıyor bu lütuf değildir İstanbul iktidar için neden bu kadar önemlidir sebebi çok basit tüm seçim maliyetini İstanbul'dan karşılanıyor cemaatlere aktarılan paralar çabası TÜRGEV tecavüzcü Ensar vakfı gibi şimdi seçim çalışmaları başladığı zaman göreceksiniz İETT otobüsleri metro metrobüslerle mitinglere insan taşıyacak iktidar bu paralar herkesin parası önemli olan çalmamak çaldırmamak erdem budur imamoğlunun Maltepe mitingine gittim cebinizden minübüs tuttuk gerçi oda bizi Maltepe'de bıraktı kaçtı neyse sözün kısası yapılan her hizmet hükümetin görevidir lütuf değildir öyle olsaydı sözüm ona tarafsızlık yemini etmiş olan Cumhurbaşkanı ak partilere göre de başkan Emine'nin altınlarını bozdurup hizmeti onunla yapardı kalın sağlıcaklaBilmiyorum kaç yaşundasınız ama ben 43 yaşındayım ve 20 yıl önce yapılan hizmetleri anlat anlat bitmez kardeşim bunlar ne yaptıki zaten bunların görevi o .
karakutu
06-06-2019, 12:04
Bilmiyorum kaç yaşındasınız kaç olursa olsun saygı duyuyorum yorumunuza ama ben 43 yaşındayım ve 20 yıl önce yapılan hizmetleri anlat anlat bitmez kardeşim bunlar ne yaptıki zaten bunların görevi o .
Siz mhp ile hdp yi aynı kefeyemi koyuyorsunuz bu nasıl bir mantık adamlar açık ve net bir şekilde söylüyorlar bizim adayımız İmamoğlu ama İmamoğlu bunu kabullenmiyor aynı zamandada sayın diye hitap ettiği demirtaşın siyasi görüşlerini çok beğendiğini söylüyor ayıp yahu .
hocam benim yazımın neresinde mhp geçiyor bana bi göstersene.
ben burada ne demirtaşı savunurum ne mhp yi ne akp yi ne chp yi.
kardeşlik,sevgi,barış içinde huzurlu bi ortamda,adaletli bi şekilde ,yaşamayı kimsenin kimseye fikrinin uyuşmadığı ortamda sen fetöcüsün sen pkk lısn sen şusun sen busun demediği bir yaşam tarzı arzusu içindeyim.
yaşın kaç bilmiyorum .ben 12 eylül den önceki siyasetcilerin de tartışma proğramlarını izlesdim gördüm (vaktin varsa sende bi izle)o zamanki siyasetciler insanlarda kutuplaşma olmasnm diye nasıl birbirleriyle nezaket içinde tartışıyorlar .ama şimdiki duruma bakıyorsun insanlar kafa kesmekten bahsediyor kimide çıkmış kanlarını içacaz diyor neden? benim gibi düşünmüyor diye.kimi seçim zamanı çıkmış elinde silah bize oy vermesinlerde görelim diyor.sen bunları eleştirmiyorsun da sen bunlara karşı çıkmıyorsunda iki hdp li seni desteklemiyor rakibini destekliyor diye ortalığı yaygaraya veriyorsun.peki seni desteklese fikrin ne olacaktı
karakutu
07-06-2019, 10:36
kardeşlik,sevgi,barış içinde huzurlu bi ortamda,adaletli bi şekilde ,yaşamayı kimsenin kimseye fikrinin uyuşmadığı ortamda sen fetöcüsün sen pkk lısn sen şusun sen busun demediği bir yaşam tarzı arzusu içindeyim.
yaşın kaç bilmiyorum .ben 12 eylül den önceki siyasetcilerin de tartışma proğramlarını izlesdim gördüm (vaktin varsa sende bi izle)o zamanki siyasetciler insanlarda kutuplaşma olmasnm diye nasıl birbirleriyle nezaket içinde tartışıyorlar .ama şimdiki duruma bakıyorsun insanlar kafa kesmekten bahsediyor kimide çıkmış kanlarını içacaz diyor neden? benim gibi düşünmüyor diye.kimi seçim zamanı çıkmış elinde silah bize oy vermesinlerde görelim diyor.sen bunları eleştirmiyorsun da sen bunlara karşı çıkmıyorsunda iki hdp li seni desteklemiyor rakibini destekliyor diye ortalığı yaygaraya veriyorsun.peki seni desteklese fikrin ne olacaktıSaygı duyuyorum kardeşim eyvallah
Ben sadece sizi bizi diye ayrım yapmak istemiyorum bizleri hepimizi yani milletimizi kimler destekliyor ona bakarım kürt vatandaşlarımızın bir siyasetçiyi veya belediye başkan adayını desteklemesinde bir sukıntı yok yok eyvallahta desteği verenlerin dağdaki üst düzey yöneticileri olunca benim için üzücü oluyor yine söylüyorum hepimiz kardeşiz sayın İmamoğluda tekrar kazanabilir kazanırsada helal olsun ama hala hdp partisinin pkk nın yandaş partisi olduğunu söyleyememesi ilginç yoksa her TC vatandaşı gibi bunlar terör örgütüdür bizim bunların desteğine ihtiyacamız yok dese amenna ben burada kürt kardeşlerimizi ayırıyorum onlar tabikide destek olabilir bu en doğal haklarıdır.
yaşın kaç bilmiyorum .ben 12 eylül den önceki siyasetcilerin de tartışma proğramlarını izlesdim gördüm (vaktin varsa sende bi izle)o zamanki siyasetciler insanlarda kutuplaşma olmasnm diye nasıl birbirleriyle nezaket içinde tartışıyorlar .ama şimdiki duruma bakıyorsun insanlar kafa kesmekten bahsediyor kimide çıkmış kanlarını içacaz diyor neden? benim gibi düşünmüyor diye.kimi seçim zamanı çıkmış elinde silah bize oy vermesinlerde görelim diyor.sen bunları eleştirmiyorsun da sen bunlara karşı çıkmıyorsunda iki hdp li seni desteklemiyor rakibini destekliyor diye ortalığı yaygaraya veriyorsun.peki seni desteklese fikrin ne olacaktı
dostum boşuna nefesini tüketme! bunlar sadece kendine karşı müslüman oldukları için hangi gerçeği dile getirsen kabul etmezler! çünkü sadece onlar dürüst!sadece onlar vatansever! sadece onlar müslüman! sadece onlar mazlum! sadece onların söylediği doğru!
karakutu
07-06-2019, 16:07
En sonunda buda olmuş Valiye küfretmiş sen kendini ne sanıyorsun Fatih portakal bile çileden çıkmış ayıp yahu ayıp
Fatih Portakal'dan Ekrem İmamoğlu'nun o görüntülerine tepki: Valiye ''İT'' demeyin - YouTube (Only the registered members can see the link)
3wHHKzDOzkM
adam benim içimdekilerin hepsini sölyledi gercekten bırakın seçimi falan bu dogruları konusalım
karakutu
07-06-2019, 22:15
20 yıl çalmışlar bu yıl unutmuşlar yahu çalmayı yada diğerleri daha çok çalmış mantığa bak [emoji1]
Bilmiyorum kaç yaşundasınız ama ben 43 yaşındayım ve 20 yıl önce yapılan hizmetleri anlat anlat bitmez kardeşim bunlar ne yaptıki zaten bunların görevi o .
45 yaşındayım 20 yıl önce anlat anlat bitmeyen hizmetleri merak ettim.
Çöp dağları oluşturma hizmeti
İski Skandalı
Hava kirliliği hizmeti
Ulaşımda ıkarus marka otobüslerde insanları terleterek zayıflatma hizmeti.
Çöp dağlarının patlatılması sonucu nüfusun azaltılması hizmeti.
Denizlerdeki çöplerin alınmaması hizmeti.
karakutu
08-06-2019, 15:05
İski Skandalı
Hava kirliliği hizmeti
Denizlerdeki çöplerin alınmaması hizmeti.1923 ten 1950 yılına kadar hep iktidardaydılar bu süre içinde 1 tane üniversite taptılar birde ezanı türkçe yaptılar başkada biley yok
20 sene öncesinin kişileri değişti artık.Bir sans verelim bakalım ne oluyor ankarada mansur yavas ruzgarı esiyor zaten istanbuldada imamoglu essin bakalım ne yapıyor neler yapıyor benim oyum imamaogluna gecen seneden bu yana her gun zam üstüne zam halktan alınan vergiler üst düzeyde halen a haber tarzı haberlere tahammul edemez hale geldik
lindemann
09-06-2019, 02:27
hırsızlık,yolsuzluk,yandaş zengin etme,onlardan olmayanı terörist ilan etme,dağdaki teröriste silahı bırak siyaset yap demeyi,amerikadaki terörsiti bitsin bu sıla hasreti dön türkiyeye diye çağırmayı,1 milyonluk ihaleyi yandaşına 100 katına vermeyi,kumarhanelerden kalkmayan bakan ve milletvekili çocukları,gemicikler, kuranı kerim sureleriyle dalga geçmeler,millete ana avrat küfür etmeler
Artık millet bunlardan bıktı
Ekrem İMAMOĞLU 23 hairanda istanbulu kazanacak inşallah allahın izniyle 5 yıl sünra BAŞKAN olup Tüm Türkiyeyi zalimlerden kurtaracak
karakutu
09-06-2019, 03:33
hırsızlık,yolsuzluk,yandaş zengin etme,onlardan olmayanı terörist ilan etme,dağdaki teröriste silahı bırak siyaset yap demeyi,amerikadaki terörsiti bitsin bu sıla hasreti dön türkiyeye diye çağırmayı,1 milyonluk ihaleyi yandaşına 100 katına vermeyi,kumarhanelerden kalkmayan bakan ve milletvekili çocukları,gemicikler, kuranı kerim sureleriyle dalga geçmeler,millete ana avrat küfür etmeler
Artık millet bunlardan bıktı
Ekrem İMAMOĞLU 23 hairanda istanbulu kazanacak inşallah allahın izniyle 5 yıl sünra BAŞKAN olup Tüm Türkiyeyi zalimlerden kurtaracakSaygı duyuyorum kardeşimde İmamoğlu ve Başkan kelimelerini büyük harflerle yazmak Türkiye ismini küçük harflerle hele lele Allah'ın adını küçük harflerle yazman hiç hoş olmamış imla hatasımı zihniyet meselesimi desem bilemedim
İski Skandalı
Hava kirliliği hizmeti
Denizlerdeki çöplerin alınmaması hizmeti.
ben sana şimdi o sıraladığın konulara tek tek cevap verecem aslında ben istanbullu değilim ama konuya pek uzak sayılmam
çöp dağları konusuna gelince:o beğenmediğin 80 li 90 yıllarda çalışan işçilerin grve diye bi hakları vardı.dönemin hükümetleri asgari ücreti belli bi seviyede tuttukları zaman işçilerin grev hakkı doğar ve işçiler haklarını alana kadar greve giderdi .sokkataki çöplerin alınmamasının nedeni işçilerin grev hakkı kullanmasındandır
iski skandalı diyorsun şimdi çokmu düzgün istanbullunun parası cemaatlere aktarılıyor herkezin altında ikişer lüks araç var
ikarus marka otobüse gelince o tarihlerde trivago üretilde bizimmmi haberimiz yoktu.zamanın otobüsü oydu.bundan 20 sene sonrada senin torunun senin şimdi bindiğin arabayı beğenmeyecek
ikide bi çöp dağları diyorsun o zamanki çöpleri hatırlıtyorsunda şimdi gözünün önünde olan yayla katliamını denizleri doldurarak ekon debgeyi bozmalarını ekilecek olan alanları imara açarak memleketin nasıl tarımdan uzaklaştığını neden görmezssin
ayhancan06
09-06-2019, 10:53
ekrem imamoğlu
ben sana şimdi o sıraladığın konulara tek tek cevap verecem aslında ben istanbullu değilim ama konuya pek uzak sayılmam
çöp dağları konusuna gelince:o beğenmediğin 80 li 90 yıllarda çalışan işçilerin grve diye bi hakları vardı.dönemin hükümetleri asgari ücreti belli bi seviyede tuttukları zaman işçilerin grev hakkı doğar ve işçiler haklarını alana kadar greve giderdi .sokkataki çöplerin alınmamasının nedeni işçilerin grev hakkı kullanmasındandır
iski skandalı diyorsun şimdi çokmu düzgün istanbullunun parası cemaatlere aktarılıyor herkezin altında ikişer lüks araç var
ikarus marka otobüse gelince o tarihlerde trivago üretilde bizimmmi haberimiz yoktu.zamanın otobüsü oydu.bundan 20 sene sonrada senin torunun senin şimdi bindiğin arabayı beğenmeyecek
ikide bi çöp dağları diyorsun o zamanki çöpleri hatırlıtyorsunda şimdi gözünün önünde olan yayla katliamını denizleri doldurarak ekon debgeyi bozmalarını ekilecek olan alanları imara açarak memleketin nasıl tarımdan uzaklaştığını neden görmezssin
Arkadaşım Peki 80-90 lı yıllarda insanlara daha fazla otobüs alınarak tıka basa istif gibi taşımayı nereye koyuyorsunuz ve çözümü neden yönetim değişince geldi? Adamlar nasıl çözdü olayı kimseye bu savunma inandırıcı gelmez.
Çöp dağları hükümetlerin asgari ücreti olayından dolayı işçiler grev yaptı diyorsun.İşçilerin maaşlarını belediye ödüyor ve inanılmaz ama yine yönetim değişince bu olaylar düzeldi ve üstelik hükümet yine sol parti iken bu savunmanızda çürüdü.
Arkadaşım cemaatlere aktarılıyor söylemi çamur atmak herkes söylüyor ama bir belge sunup ispatlayıp belediye ve yönetimine bir yaptırım getiremiyorsanız sözleriniz boşdur.
İstanbul da yaşamayıp uzaktan söylemek çok kolay biz yaşadık kokudan yolda yürüyemiyorduk haliç ten bile geçerken herkes burnunu tutuyordu şimdi öylemi ?
ben ikisinide tutmuyorum,tercih derseniz akp den yana oy vereceğim, sevdiğimden değil mecburiyetten.chp bu ül***e hiç bir getirisi olmamıştır,olamaz da öyle bir kapasite yok.düşünceleride yok.adam 15 günde 32yıldır devam eden Sultanahmet kitap fuarını kapattı.işleri bu ,akrep sokmasını bilir başka bir şey bilmez.diğeri çokmu iyi al birini vur birine,bizi daha iyi kandırıyor.
guvenay1966
12-06-2019, 16:04
hayırlı olsun ist icin ekrem önde bitirir 300 bin farkla anketleri takip ediorum bu sonuca vardım
karakutu
12-06-2019, 17:57
Pazar günü canlı yayına gelir heralde Ekrem İmamoğlu [emoji3]
Pazar günü canlı yayına gelir heralde Ekrem İmamoğlu [emoji3]
kimse canlı yayından kaçmaz merak etme 11 gun sonra ak ve kara belli olacak
nurettin01
12-06-2019, 20:15
E:imamoğlu niye canlı yayından kaçacakmış onu anlayamadım.Açıklarsa arkadaş anlarız neden olduğunu.
karakutu
13-06-2019, 01:39
Kaçacak demedikki bellimi olur bunlar büyük adamlar belki mazeret belirtir
okuduğum kadarıyla Rahmetli Atatürk İstanbula dargın idi. şimdi İstanbul akıllı olsun Cumhur ittifakını darıltmasın. İstanbulu tekrar fethetmek için bizleri uğraştırmasınlar.
rselturk
15-06-2019, 22:11
okuduğum kadarıyla Rahmetli Atatürk İstanbula dargın idi. şimdi İstanbul akıllı olsun Cumhur ittifakını darıltmasın. İstanbulu tekrar fethetmek için bizleri uğraştırmasınlar.
Sayın Dede11,bir türkçe sözlük açarak Fetih sözcüğünün anlamını öğrenin!...Öğrenin de fethin tekrar gerekli olup olmadığına kara verin...:nono:::nono::
Canlı yayın cok iyi geçiyor sayın imamoglu kendinden emin sekilde cıktı sayın binalinin verdigi cevaplar beni cok tatmin etmedi edemiyor edemeyecek
karakutu
16-06-2019, 23:10
Bence Binali çok rahat Ekrem bey sıkıntılı elinden emziği alınmış bir çoçuk gibi
Binali bey diyorki biz tekrar seçim olmasını istemedik bu tamamiyle onların tutumundan oldu eğer oyların tamamının tekrar sayılmasını kabul etseydiler bugün birdaha seçim yapılmayacaktı dedi Ekrem bey cevap veremedi
Asıl program bundan sonra başlayacak şimdi hdp konusu açılacak hani şu Ekrem beyim teröristlerin siyasi görüşlerini beğendiği mevzuyu heralde canlı yayında açıklayacaktır
Bence Binali çok rahat Ekrem bey sıkıntılı elinden emziği alınmış bir çoçuk gibi
Binali bey diyorki biz tekrar seçim olmasını istemedik bu tamamiyle onların tutumundan oldu eğer oyların tamamının tekrar sayılmasını kabul etseydiler bugün birdaha seçim yapılmayacaktı dedi Ekrem bey cevap veremedi
Asıl program bundan sonra başlayacak şimdi hdp konusu açılacak hani şu Ekrem beyim teröristlerin siyasi görüşlerini beğendiği mevzuyu heralde canlı yayında açıklayacaktır
AKP nin de çözüm sürecinde PKK lıları yollarda polis yerine asayiş olarak göz yummalarınıda bir zahmet anlatır
karakutu
17-06-2019, 00:01
Vay be İbb verilerini bugüne kadar bir Feto ve İmamoğlu kopyalamış bunada itiraz edemedi Ekrem bey birde İt dediği Ordu valisine Basit dedim diye gülünç duruma düştü Fatih portakal bile adam rencide olmasın diye yayınlamamıştı Ama Ekrem bey deöedim diyor adamın hayatı yalan yahu
Binali yıldıram feto ile hiç bir sekil görüşmeniz oldumu okullarına gittinizmi dediler gitmedim dedi iyide olimpiat oyunlarında feto ye cagrıda bulunuyordu onun şiirlerini okumuştu siyaset böle herhalde birşey
karakutu
17-06-2019, 00:39
Çoçukluğumda bizi kahveye muhtar adayları gelip vaatlerde bulunurlardı Ekrem bey bana onları hatırlattı şöyle yapcaz böyle yapcaz 145 tane kreş yapacakmış beylik düzünede 15 tane yapcaktı ama 1 tane yapmış[emoji1]
huseyni4
17-06-2019, 03:28
selam arkadaşlar siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz yok binali yok ekrem biraz geçim derdini konuşalım ben 2017,de emekli oldum bana 1065 tl maaş bağlandı şimdi eletrik 200 tl su 100.150 tl internet 100 tl ceptelefon 60 tl ev telefonu 35 tl ev masrafını yazmıyorum şimdi bazı arkadaşlar 80,li yılları anlattı ben o zaman çıraktım haftalık 600 lira para alıyordum yani şunu,demek istiyorum benim aylığım 2,400 lira,ydı şimdi yorumu size bırakıyorum selemlar .....
herkezin bildiği gibi......bir iş yerinde bile uzunsüre çalışmışsa biri o işyerindeki ******ra edepsizliklere hırsızlıklara adam kayırmalara veya yolsuzluklara alet olmamışsa bile göz yummuştur veya görüpte ses çıkarmamakta namkörlük ve sorumsuzluğun dik alasını yapmıştır....bir işyerinde bugibi şeyler olurken koca istanbulu 25 yıl yönetirken neler olduğu konusunda iyimser ve saflık derecesinde iyi niyetli olmak ahmaklıktır...bu işin chp'si akp'si yok...o koltuğa birileri getiriyor ve onun direktifleri doğrultusunda tezgah kuruluyor...o ve tayfası başlıyor nemalanmaya....fakat yaratan ALLAH insanoğlunu amelsiz ve açgözlü yarattığı için fıtratından ötürü bazı adamoğulları karınca kararınca malı götürürken bazı hamuru bozukların gözü hiç doymacasına çaldıkları defalarca görülmüştür...istanbul gibi bir metropoli yönetenin deyişmesi her yönden iyidir...laçkalaşmanın ciddiyetsizliğin işgüzarlığın aksaklıkların yolsuzlukların ve particiliğin önü bu şekilde kesilmiş olur...kendi memleketimde dahil türkiye genelinde yıllar yıllar chp'li adayların yönettiği şehirler içinde aynı sorunlar mevcut.....bu tezim ülke yönetimi içinde geçerli.....aynı kişi veya zihniyetle uzun süre yönetilen ülke veya şehirlerde kokuşmuşluk başlıyor,yöneticiye biat kültürü oluşuyor,kim daha güzel yalakalık yaparsa rantı o kapıyor....fabrikalar ve işyerleri açıp istediği partiye oy veren özgür seçmenler yerine sosyal yardımlar adı altında oy dopoları oluşturuluyor......uzun lafın kısası ülkede birkaç namuslu,gerçekten ALLAHtan korkan kuldan utanan iyi başkan olsada genelde yönetime talip olan siyasilerin asıl amacının kendi çıkarları olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz........benim hırsızım seninkinden daha az çaldı deyip birbirinizi kırmayın,sonuçta büyük bir kısmı aynı yolun yolcusu,yoksa hayatı boyunca bir yaralı parmağa dahi işemeyenler işini gücünü bırakıp insanların hayat standardını deyiştirmelerine talip olmaları sizi bilmem ama bana komik ve gülünç geliyor...
Vay be İbb verilerini bugüne kadar bir Feto ve İmamoğlu kopyalamış bunada itiraz edemedi Ekrem bey birde İt dediği Ordu valisine Basit dedim diye gülünç duruma düştü Fatih portakal bile adam rencide olmasın diye yayınlamamıştı Ama Ekrem bey deöedim diyor adamın hayatı yalan yahu
1994'te tayyip erdoğan istanbula belediye başkanı olup güzel işlerde yaptıktan sonra 1996 erbakanın kalisyonla başbakan olması ülkede ve özellikle istanbulda kendilerine laik,atatürkçü,cumhuriyetçi,kemalist diye adlandıran kesimleri rahatsız etti ve arkasından o meşhur 28 şubat ile erbakanı uçurdular....2002'de tayyip erdoğan iktidara gelince kendi 70 yıllık varlıkları ve kurdukları düzenlerini tehlikede gören bu elit kesimler kendi emir ve komutasındaki yargı ve tsk'yı harekete geçirerek akp'yi bitirme yoluna gittiler...bu güç ve iktidar kavgası olurken meclisten ve kurumlardan destek göremeyen akp müttefik olarak fetullah gülen ile anlaştı ve kolkola omuz omuza geldikleri o bildiğimiz 17 aralığa 2013'e kadar......10 yıllık bu birliktelik akp açısından başarılı olmuştur...ergenokon balyoz soruşturmalarıyla tsk'daki fetö soruşturmalarıyle yargıdaki akp düşmanlarını diskalifiye etmiştir...şuan akpartinin geçmiş dönem ve bu dönem bakanlar milletvekilleri il ilçe başkanlarının bir kısmının föte elemanları ve yöneticileri ile irtibatta olmadığını kim idda edebilirki....asgari 10 yıl siyasi askeri sermaye ve kader birliği ettiğin yapıyı bir kalemde silip atamassın,bu mantığın almadığı birşey........bunlar olmuşken ve oluyorken sizin ekrem imamoğlunu fetöcü diye ima ederek cevap verememesini sebep sayman bana çok basit bir suçlama olarak geldi,inandırıcı deyil çünki dayanağı yok....selamlar..
karakutu
17-06-2019, 07:35
Fetocu kimse demedi bu bilgileri sadece bugüne kadar daha önce feto ve yakın zamandada imamoğlu kopyalamış he o kendini öyle zannediyorsa orasını bilmem
Birde 20 yıldır İbb yaptığı hizmetlere bakın ve aynı süre içinde İzmir de yapılan hizmetlere bakın
Ben vaatlere bakmam yapılan hizmete bakarım adamlar yapamayacakları işlerin vaatlerini hiç vermediler ama Ekrem bey öyle değil bol keseden atıp tutuyor
ne içerek seyrediyon bilmiyorum ama dünyadan haberin yok .tsk yverilerini kopyalattıranlara inanıyon ama imamogluna inanmıyon .dogru beraber yagmurda yürümedigi için fetoyla .dogruları görün biraz ..memlekete kim kötülük yaptıysa ALLAH belasını versin .
karakutu
17-06-2019, 10:12
Elhamdülillah bir ********n siyasi görüşlerini beğenmiyorum rabbim bu zihniyetten milletimizi korusun fırsat vermesün inşallah
Binali.yildirim.canli yayinda izmirdeki yapilanlanlari gostermesi.gozden kacmadi
Only the registered members can see the link
Elhamdülillah bir ********n siyasi görüşlerini beğenmiyorum rabbim bu zihniyetten milletimizi korusun fırsat vermesün inşallah
Herkesin fikrine.saygi duyuyoruz ve farkindaysaniz.olaya.mudale.etmiyoruz fazla ama.insanlari rencide edecek ve ispatsiz ithamlarda.bulunmayin.lutfen
karakutu
17-06-2019, 11:41
Herkesin fikrine.saygi duyuyoruz ve farkindaysaniz.olaya.mudale.etmiyoruz fazla ama.insanlari rencide edecek ve ispatsiz ithamlarda.bulunmayin.lutfenİspatsız derken mesela neyi ispatlamamı istersiniz?
Ben senle tartismaya girmek.istemiyorum yazilariniza dikkat.edin yeterli.sirf bu siyasi olay.cekismeleri aslinda siteye veriyor ne.olacak.diye acik.biraktik.yine.aynisi.oldu
Konu.kapanmistir.zaten.haftaya oy sayimi var o zaman.iyi.olan kazansin
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi