Orijinalini görmek için tıklayınız : Android Telefonlarda Yasal İPTV Listesi Haziran 2019(Türkçe TV Kanallar)
Android telefonunuza buradaki (Only the registered members can see the link) programı yukluyoruz .Sonra altta verdigimiz buradaki (Only the registered members can see the link) m3u hazır iptv listesini programdan seçip indirdiginiz telefonunuzdan supersatforum_iptv.m3u bulup seçiyoruz ve iptv kanal listeniz cep telefonunuzda cıkmış oluyor.
Not:iptv listesi m3u uzantılı dosyayı direk indirip zipten falan cıkarmanıza gerek yok
İPTV Listesi Programından goruntuler (Elimden geldikce guncel tutmaya calısacagım)
Only the registered members can see the link
karanefes
10-06-2019, 01:48
Tskler
Liste guncellenmiştir. Kanal sayısı 56 olmuştur acılmayan kanallar silinmiştir.
bulutboss
17-06-2019, 09:44
basarili
Merhabalar ben dosyayı indirdim fakat jpg olarak indirmiş ama resim açılmıyor telefonda linki nasıl indiricem bilen var mı
Merhabalar ben dosyayı indirdim fakat jpg olarak indirmiş ama resim açılmıyor telefonda linki nasıl indiricem bilen var mı
BU DOSYAYI İndir (Only the registered members can see the link) download veya indirilenler kısmında bulabilirsiniz uygulamadan supersatforum.iptvm3u dosyayı buldugun an liste geliyor ekrana
tasraliyunus
21-06-2019, 17:02
ELİNE SAĞLIK
Çok başarılı bir site emeği geçenlere teşekkür ediyorum
İndirdim fakat link açılmıyor jpg olarak indiriyor yardım lütfen
jpg indirmez siz bu dosyayı indireceksiniz
SupersatForum (Only the registered members can see the link)
karakutu
23-06-2019, 05:23
Teşekkürler faydalı paylaşım
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
127 tv kanalı Dosya guncellendi
kemalapk
24-06-2019, 13:03
teşekkür ederim emeğine sağlık.
a161ar34
25-06-2019, 03:01
ip tv izlemek istiyorum internetim limitsiz
Dosyada sorun yok. M3u dosyalarını açabilmek için VLC PLAYER yüklemen gerekir. VLC ile açılıyor.