Orijinalini görmek için tıklayınız : BOTECH PIKO 600HD PLUS V2.87 Yazılımı 18.06.2019
Only the registered members can see the link
Cihazla ilgili bilgiler;
Versiyon : V2.87
SERVİS KODU : 9876
EMU AÇMA AUDIO+000 (Patch Etkin)
EMU KAPATMA AUDIO+000 (Patch Devre Dışı)
BISS *** GIRME Şifreli Kanal üzerindeyken PAGE+ tuşuna basın
CCCAM && FUN CAM
Wifi ile internet bağlantısını yapın Youtube çalıştığından Emin olun.
AUDIO>>000 (patch Etkin)
MENU>>Şebeke>>Ağ ayarları >>Server Ayarları 3 tuşuna basın uyarıyı EVET yapın
V2.87 Yazılımındaki özellikler; (Forumdaki denemelerden sonra yazılacaktır özellikler)
*Youtube Sorunu Düzeltildi
*Arayüz Hızlandı
*Vod Sorunu Düzeltildi
*Funcam,Tandberg,Powervu,Bıss auto
Cihaz bende olmadıgı için neler değişti bilmiyorum guncel yazılımdır bilginize
Digiulama
18-06-2019, 20:59
cihaz bende var ama samsat yüklü bende bilmiyorum :)
yutub vod sorunları düzelmiş
youtube problemi çözülmüş.arayüz hızlanmış.
Bunları ekliyorum 1 ci mesaja baska özellikler varsa yazın tandberg funcam power vular aktifmi
cihaz bende var ama samsat yüklü bende bilmiyorum :)
Bazı kanallarda kayıt yapılamıyo "X-TMS açık olduğu için kayıt yapılamıyor" diye hata çıkıyo onun sebebi ne acaba Digiulama usta ..
Digiulama
18-06-2019, 22:41
burdan gördüğünüz hataları yazın mail atarken bildireyim 600 ve 700 modellerinde
Digiulama
18-06-2019, 22:43
Bazı kanallarda kayıt yapılamıyo "X-TMS açık olduğu için kayıt yapılamıyor" diye hata çıkıyo onun sebebi ne acaba Digiulama usta ..
x tms 1.5 yap dene bakalım
Bunları ekliyorum 1 ci mesaja baska özellikler varsa yazın tandberg funcam power vular aktifmi
emularda problem yok. gayet hızlı bir şekilde açılıyor.
wissman yazılımıda olur bence bu cihaza buradaki aynı yazılım sanırım Wissman 600 HD Plus 2.87 Yazılımı 18.06.2019 - SupersatForum (Only the registered members can see the link)
Değerl, digulama usta yazılımı az önce yükledim fakat vod bölümünde hiç biri açmıyor apollo bölümü ona keza youtube bölümünde ise önce cfg update etti ondan sonra video formatı seçtiriyor ve açıyor rss iyi internet iptv iyi oldukça usb,den yüklediğim iptv,ler gayet güzel çalışıyor xtream iptv ise maalesef çok randımanlı değil kanal kapasitesi yüksek olan iptv,leri yükleyemiyor lütfen bekleyin dedikten sonra başa dönüyor kasma var biss,ler ve funcam oldukça iyi çalışıyor benim gözlemlerim bu kadar saygılar iyi çalışmalar.
Digiulama
19-06-2019, 08:26
Değerl, digulama usta yazılımı az önce yükledim fakat vod bölümünde hiç biri açmıyor apollo bölümü ona keza youtube bölümünde ise önce cfg update etti ondan sonra video formatı seçtiriyor ve açıyor rss iyi internet iptv iyi oldukça usb,den yüklediğim iptv,ler gayet güzel çalışıyor xtream iptv ise maalesef çok randımanlı değil kanal kapasitesi yüksek olan iptv,leri yükleyemiyor lütfen bekleyin dedikten sonra başa dönüyor kasma var biss,ler ve funcam oldukça iyi çalışıyor benim gözlemlerim bu kadar saygılar iyi çalışmalar.
İp TV de yuklediğin de hata verince elektriği cıkar 10 sn sonra tak dene bana durumu bildir
Digiulama
19-06-2019, 08:29
wissman yazılımıda olur bence bu cihaza buradaki aynı yazılım sanırım Wissman 600 HD Plus 2.87 Yazılımı 18.06.2019 - SupersatForum (Only the registered members can see the link)
Yazılımı indir eğer yazılım gx6605s ise uyar işlemcinin bu oldugunu anlamak için hex editörü ile kontrol edin
G-MScreen android programı ile 600hd plusı aynı wifi bağlı olduğunuz sürece çok güzel kumanda edebiliyorsunuz.
x tms 1.5 yap dene bakalımYaptım ama kanalı açtıktan sonra tekrar 3 yapıyor yeni açılan kanalları o sistem üzerinden açıyor sanırım izleyenler fark etmiştir saliselik sesde takılmalar oluyor onun içinmi kayıt yapmıyo acaba?
Nrj hits, m6 music, trace urban, Bein sports ve rmc'lerde çıkıyo bu hata
F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yasargullu
19-06-2019, 21:58
en önemli yapılması düzeltilmesi gereken yapılmıyor iptv olayı başlıca en büyük sorun usb den flas player m3u player özelliği olması lazım kesinlikle bu toplam 2000 kanal sınırı ile çoğu xstream çalışmıyor çalışanda 2000 azami kanal kapasitesiyle hiçbir işe yaramıyor malesef bu sorunu görmüyorlarmı acaba yazılımcı arge ekip çalışanları çok kötü bir durum umarım düzelir bu sorun cihaz iptv açısındanda olması gereken düzeye gelir....
Xtream düzeltildi zaten 9000 küsür'e çıkarıldı kapasite benim iptv de 8000 civarı kanal vardı şimdi çalışıyor 2-3 ay önce verilen güncelleme ile
F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler elinize sağlık adamsın takipteyiz
Cihazı kenara kaldırmıştım, yeni yazılımı duyduktan güncelleme için çıkartıp yeniden kurdum. Son iki sürümdür sorunlu olan Youtube gayet güzel çalışıyordu, Tandberg auto yapmaları çok iyi olmuş. Her ne kadar işimiz bitse de CanalSat full olmuş tekrardan :D
G-MScreen android programı ile 600hd plusı aynı wifi bağlı olduğunuz sürece çok güzel kumanda edebiliyorsunuz.
Bu bilgi için teşekkürler dostum.
başarılı bir çalışma teşekürler
fenerli99
01-07-2019, 12:29
teşekkürler
hakancetinnet
18-07-2019, 13:07
cihazı kapattıktan bir süre sonra tekrar açmak istediğimde kumanda yada üzerindeki tuşlar işlemiyor. fişten çıkarıp takmam gerekiyor. 2.87 yazılımı ile böyle oldu anlamadım. bu sorunla karşılaşan var mı? en stabil yazılım hangisi acaba? hiremco uydu cihazımda da güncelleme sonrasında sıkıntı takılmalar yaşamıştım eski versiyona dönünce düzelmişti. piko cihazda mı yoksa yazılımda mı sıkıntı var anlamadım. 2.77 yazılımını gönderebilecek arkadaş var mı acaba
Kardeş 2.85 yazılımı var istersen eğer
kerembakal401
20-07-2019, 15:01
Bunu nasıl kürüyoruz
Sağ köşedeki siyah şeriti uydu ve tv ayarlarından hiçbir şekilde kapatamadım tvnin overscan modunu açınca kayboluyor ama göründü ekranın solundan dışarı taşıyor. Diğer cihazlarımda bu problem yok bu uyduyu diğer tvye taktığımdada böyle bir problem yok
Baldemir
22-07-2019, 23:11
Sağ köşedeki siyah şeriti uydu ve tv ayarlarından hiçbir şekilde kapatamadım tvnin overscan modunu açınca kayboluyor ama göründü ekranın solundan dışarı taşıyor. Diğer cihazlarımda bu problem yok bu uyduyu diğer tvye taktığımdada böyle bir problem yok
Cihazı fabrika ayarlarına alarak denediniz mi?
Cihazı fabrika ayarlarına alarak denediniz mi?
Hayır. Kanal düzenleme bölümünden mi fabrika ayarlarına alacağım.
---Denedim durum aynı.
Arkadaşlar Hotbird ve Astra 19 uydusunun güncel kanal listesini paylaşırsanız sevinirim.
yenersiir
15-08-2019, 12:56
teşekkürler
botech piko 600 hd plus ta şuan funcam bağlantı problemi var bende. aynı problemi yaşayan var mı?
(bir dostumuz,dan alıntıdır ve söylendiği gibi yapıldığında iptv,ler normal çalışıyor saygılar)
Brismo' Alıntı:
Redline g40 cihaz aldım 7601 wifili xtream kısmına Uyduportal kullanıcı adım şifrem ve URL ile giriş yaptım. Kanal geçişlerinde ağ hatası uyarısı aldım sürekli ya da kanallar sürekli donuyor. Sorunun wifi de olduğunu düşünüp Daha güçlü olan 300 mbps 5370 wifi aldım sorun halen devam ediyor. Daha sonra bir arkadaşın xtream codunu denediğimde hiçbir sorunun olmadığını geçişlerin gayet iyi olduğuna gördüm. Bu sorunu nasıl hallederim
Farklı marka benzer cihazla ben de benzer sorunla karşılaştım, bu sorunu şu şekilde aşabilirsin;
iptv kullanmadan önce cihazın cccam funcam veya benzeri paylaşımlarını tamamen kapat,
Sonra cihazı kumandadan kapat,
Sonra fişten çıkar tak cihaz reboot etsin
cccam funcam redcam veya benzeri paylaşımlarının tamamen kapalı olduğunu gözlemle,
Artık m3u dosyasından yüklediğin iptvni kullanabilirsin donma takılma olmayacaktır eğer internet servis sağlayıcında problem yoksa.
Bur tür cihazlardaki "linux açık kaynak kodlu" tüm yazılım çeşitlerinde bu sorunla karşılaşılıyor ve henüz çözülmüş değil. Yukarıda anlattığım yöntemle sorunu halletmiş olacaksın. Bu sorun usb wifi ile ilgili değil.
botech 600 ve 700 serisi samsat 9090 serisi gibi cihazlarda bu yöntemle aştım.
Tabii modeminden wifi için kısıtlama yapılmadığını kabul ederek ve internet bağlantı hızının da 8 mb den fazla olduğunu düşünerek yazdım.
Deneyip dönüş yaparsanız sevinirim.
youtube sorunu var inşallah düzelir
mustafa_86
29-09-2019, 18:47
güzel haber
harun_hacioglu
07-10-2019, 01:46
başarısız yazısı veriyor nasıl yükleyebilirim
başarısız yazısı veriyor nasıl yükleyebilirim
yukarıdaki yazımı uygula sorunun düzelecek :459956:
harun_hacioglu neyi yüklemeye çalıştığında başarısız uyarısı alıyorsun iptv ise yukarıda yazılanları iyi oku ona göre uygula ve dosyalarını kontrol et çalışan iptv dosyası değilse tabii,ki çalışmadığı için başarısız uyarısı alırsın.
turksattakı tandberg auto degıl galıba
Hayır auto en son tandberk sofcam,ı yükle emulator ayarlarını açmayı unutma
audio ooo pach etkin yazacak
ayrıca yeni yazılımı net update,den otomatik indirebilirsiniz yeni yazılım 2.90 oldu.
Botec 700 hd cihazlarda ise 2.93,dür iyi seyirler
Yazılımı cihazın içinden ağ uygulamaları,net update bölümüne girin burada
ip/url 1-internet
port :80
update Typ (update sw)(update channel)(update ***)(sw+channel list) var sağ tuşla ilerleyin
Başla:ya gel ok bas indirmeler bitene kadar bekle cihaz kapanıp açılacak gerekli düzenlemeleri yap sistem bilgisinden yazılımın 2.90 olduğunu görebilirsiniz emuyu açmaya unutmayın emu açma audıo 000,dır iyi seyirler.
usta aynisini yaptim fakat basarisiz diye yazi geliyor
guncelleme yaptım ama 42 dekı tanberg knalları acılmadı bende.hem yazıımı hemde ***lerı guncelledım
usta aynisini yaptim fakat basarisiz diye yazi geliyor
osadd cihazında wifi adaptor varmı yoksa cihaz nasıl update edecek internet bağlantın olması şart yukarıda ve diğer bölümlerde bu konuyla ilgili bir çok yazı yazdım biraz dikkat edin lütfen gerek funcam,gerek iptv için wifi olması şart ve yazılımları,da indirebilmeniz için şart eğer wifi,niz varsa diğer yazıları lütfen okuyunuz bazen wifi uykuya geçiyor uzun zaman çalışmassa vede evde hanımlar temizlik yaparken cihazın kablosunu prizden çıkartabiliyor farkında yada olmadan tvler kapalı olduğu için farkedilmiyor bu nedenle wifi devre dışı kalabiliyor tekrar aktif etmek için ağ ayarlarına girip kablosuz ağ ayarlarınınızı kontrol edin kablosuz ayarların içine girip sizin bağlı olduğunuz wifi ağını bulun üstüne gelip ok,a basın şifreyi değiştirmek istiyormusunuz diye sorar hayır deyin bağlanıyor diye yazacak bağlandıktan sonra connected yazısını göreceksiniz yok eğer kendi wifi ağınızı göremiyorsanız kırmızı tuşa basarak yenileyin wifi ağlarını taradığını ve sizin ağınızı bulduğunu göreceksiniz tabii bu arada ağınıza verdiğiniz ismi ve şifreyi unutmadıysanız umarım yardımcı olmuşumdur.( ayrıca sofcam indirsenizde tandberkleri açmıyor onun için en güncel olan sofcamı zipten çıkardıktan sonra usb belleğinizin içine atın usb,yi cihaza takın menüyü açın usb kontrol,a gelin o***leyin burada yazılım olan bölüme gelin o***leyin usb,nizin içindeki güncel sofcam,ı bulup ok,a basın yazılım/veritabanını güncellemek istiyormusunuz diye soracak sağ tuşla evet,e çevir ok,a bas ve sofcam,ın yüklendikten sonra başarılı diye yazdığını göreceksiniz sonra kanalların üzerine gelip kanalları açın ilk anda kanallarda donmalar olacaktır sonra normale dönüyor tr 42,de toplam 8 adet kanal açar herkese başarılar.):459956:
Güncel sofcam buradadır
Osmanke arkadasim internetim zaten var orda problem yok. Yüklemeye gelince olmadi sonra üstündeki yazilimi tekrar yükledim ve son guncelleme oldu.
Tesekkürler uğraşimın için.
Bandd cihazın güncel değilse güncelle ve cfg,yi update ettir şu an baktım hepsi çalışır durumda.
Sayın osmanke verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim ama gel gelelimki güncellemek için söylemiş olduğunuz bütün satırları okuyorum ve uyguluyorum ne zaman güncellersem 2.90 bir türlü yok 2.87 çıkıyor ver her yüklediğimde tanberg ve bis ***leri elle değiştirmek zorunda kalıyorum ne yapmam lazım hayırlı çalışmalar yine söylüyorum cihazım 600z hd usb ile atsam herhangi bir şey olurmu cihaza hayırlı çalışmalar
deniz123
02-12-2019, 15:42
yazılımı indirip nasıl kuracağımı açıklarmısınız şimdiden tşk ler
Baldemir
03-12-2019, 20:54
Bu cihazda tüm işlemler USB den oluyor yazılımı usb içine at kumandadan menü + Usb işlevi
deniz123 lütfen forumun geride kalan mesajlarını okuyunuz her seferinde her arkadaşa tek,tek anlatmayalım konu takibi yapalım lütfen arkadaşlar buraya bir kez daha gerekli mesajları atıyorum buradan bakıp gerekli işlemleri yapın .
(yazılım indirmek için yapılacak işlem)600 hd plus için.
Yazılımı cihazın içinden ağ uygulamaları,net update bölümüne girin burada
ip/url 1-internet
port :80
update Typ (update sw)(update channel)(update ***)(sw+channel list) var sağ tuşla ilerleyin
Başla:ya gel ok bas indirmeler bitene kadar bekle cihaz kapanıp açılacak gerekli düzenlemeleri yap sistem bilgisinden yazılımın 2.90 olduğunu görebilirsiniz emuyu açmaya unutmayın emu açma audıo 000,dır iyi seyirler.
(Botec 700 hd cihazlarda ise 2.93,dür) iyi seyirler
(wifi ayarları ve usb,den gerek yazılım gerekse sofcam yüklerken yapılacak işlemler.)
cihazında wifi adaptor varmı yoksa cihaz nasıl update edecek internet bağlantın olması şart yukarıda ve diğer bölümlerde bu konuyla ilgili bir çok yazı yazdım biraz dikkat edin lütfen gerek funcam,gerek iptv için wifi olması şart ve yazılımları,da indirebilmeniz için şart eğer wifi,niz varsa diğer yazıları lütfen okuyunuz bazen wifi uykuya geçiyor uzun zaman çalışmassa vede evde hanımlar temizlik yaparken cihazın kablosunu prizden çıkartabiliyor farkında yada olmadan tvler kapalı olduğu için farkedilmiyor bu nedenle wifi devre dışı kalabiliyor tekrar aktif etmek için ağ ayarlarına girip kablosuz ağ ayarlarınınızı kontrol edin kablosuz ayarların içine girip sizin bağlı olduğunuz wifi ağını bulun üstüne gelip ok,a basın şifreyi değiştirmek istiyormusunuz diye sorar hayır deyin bağlanıyor diye yazacak bağlandıktan sonra connected yazısını göreceksiniz yok eğer kendi wifi ağınızı göremiyorsanız kırmızı tuşa basarak yenileyin wifi ağlarını taradığını ve sizin ağınızı bulduğunu göreceksiniz tabii bu arada ağınıza verdiğiniz ismi ve şifreyi unutmadıysanız umarım yardımcı olmuşumdur.( ayrıca sofcam indirsenizde tandberkleri açmıyor onun için en güncel olan sofcamı zipten çıkardıktan sonra usb belleğinizin içine atın usb,yi cihaza takın menüyü açın usb kontrol,a gelin o***leyin burada yazılım olan bölüme gelin o***leyin usb,nizin içindeki güncel sofcam,ı bulup ok,a basın yazılım/veritabanını güncellemek istiyormusunuz diye soracak sağ tuşla evet,e çevir ok,a bas ve sofcam,ın yüklendikten sonra başarılı diye yazdığını göreceksiniz sonra kanalların üzerine gelip kanalları açın ilk anda kanallarda donmalar olacaktır sonra normale dönüyor tr 42,de toplam 8 adet kanal açar herkese başarılar.)
(emu açma ve server ayarları ve açma)
SERVİS KODU : 9876
EMU AÇMA AUDIO+000 (Patch Etkin)
EMU KAPATMA AUDIO+000 (Patch Devre Dışı)
BISS *** GIRME Şifreli Kanal üzerindeyken PAGE+ tuşuna basın
CCCAM && FUN CAM
Wifi ile internet bağlantısını yapın Youtube çalıştığından Emin olun.
AUDIO>>000 (patch Etkin)
MENU>>Şebeke>>Ağ ayarları >>Server Ayarları 3 tuşuna basın uyarıyı EVET yapın
(apollo bölümü için)
online güncelleme,ye gelin o***leyin içinde youtube CF yotube.cfg üstüne gelin o***,e basın Yazılım/Veritabanını güncellemek istiyormusunuz diye sorar evet deyin o***,e basın güncellesin herkese başarılar.:459956:
güncel sofcam:OSCAM EMU NCAM GCAM VPLUG POWERVU softcam - update 01-12-2019Only the registered members can see the link
Cihaza taktığım flah bellek, wifi adaptör kısa sürede çok fazla ısınıyor iki giriştede durum aynı normal olduğunu düşünmüyorum
piko 600 lerde funcam ykmu daha satıcılar yok diyor.
Levent34
21-12-2019, 14:56
cok sagol
pCkOpAtuS
22-12-2019, 21:29
Teşekkürler :)
bu yazılımı onli uydu alıcısında kullanacağım üzerindeki eski yazılım var.
cihaza zarar verimi acaba
piko 600 lerde funcam ykmu daha satıcılar yok diyor.Sıfır cihazların Hepsinde var bakma onlara
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MkDevecioglu
03-01-2020, 21:06
Bendede aynı problem var şuan
Cihaza tam kapanma özelliği gelir mi?
Hdmi çoğaltıcının otomatik geçiş özelliğini kullanamıyorum cihaz sürekli beklemede kaldığından dolayı.