PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DUYURU Sitemiz Duyarlı Responsive Stil Tasarımına Geçmiştir 01.05.2020

Editor
17-01-2020, 07:53
Guncelleme:
01 Mayıs 2020 itibari ile tüm cihazlarla uyumlu duyarlı responsive tasarıma gecilmiştir.Tum bilgisayar,tablet ve akıllı telefonlardan siteyi rahatlıkla kullanabilirsiniz.Yine isterseniz diğer eski stilleri kullanabilirsiniz.

Yeni versiyonla neler geldi;
-SSL sertifikası ile sitemize daha cok guvenli modda baglanabileceksiniz.
-Tarayıcılardaki gelişmiş mod kısmı sorunsuz calışmaktadır
-Portal sayfamızı takip edebilirsiniz.
-Forum blok sisteminden en son konu ve yeni mesajları takip edebilirsiniz
-Teşekkur eklentisi ile mesajlara teşekkur butonu ile begendiginiz mesaja teşekkur edebilirsiniz
-Top 20 statsa en cok teşekkur alanlar opsiyonu eklendi
-Cep telefonunuzla rahatca kullanabileceginiz mobil premium stil hizmetinizde, ayrıca cep telefonunuzdan masa üstü temayı secebileceksiniz
-Spoiler,Mesaj alıntı bildirim,Kullanıcı etiketleme,Konuya kullanıcıyı cagırma eklentisi eklenmiş.Bu tür bildirimler eposta ile anlık gonderilmektedir.
-Neler yeni ? bölümünden gunun mesajlarını tek sayfada görebilirsiniz
-Konu acarken ve mesaj yazarken yazdıgınız yazı otomatik kayıt özelligi devreye girmektedir
-Forum anketlerini ve Portal konularını sidebardan (forum blok sisteminden) guncel olarak takip edebileceksiniz
-Supersatforum facebook resmi adresini footer kısmından ulaşabilirsiniz
-10 adet masa üstü stili ile kendinize uygun supersatforum stilini secebilirsiniz

Only the registered members can see the link

seyfi505050
17-01-2020, 08:05
Hayırlı olsun...

STOPER
17-01-2020, 09:13
hayırlı olsun...

aliharbiye
17-01-2020, 13:37
yeni versiyonumuz harika hayırlı olsun.

harkan
17-01-2020, 14:18
hayırlı olsun değişiklik güzeldir

f.pala
17-01-2020, 16:21
Hayırlı olsun...

Creed
17-01-2020, 16:49
Site degisik olmus zamanla alisiriz insallah

aliharbiye
17-01-2020, 18:42
ya arkadaşlar ben siteye giriş yaptığımda by hatayı alıyorum. Invalid Redirect URL (Only the registered members can see the link) ve forumdan çıktıktan sonra yine foruma gireceğim zaman çıkış yapmış görünüyorum halbuki ben hatırla kutucuğunu işaretlemiştim. ayarlarımı kontrol etmeniz mümkünmü teşekkürler.

Simba
17-01-2020, 18:44
ya arkadaşlar ben siteye giriş yaptığımda by hatayı alıyorum. Invalid Redirect URL (Only the registered members can see the link) ve forumdan çıktıktan sonra yine foruma gireceğim zaman çıkış yapmış görünüyorum halbuki ben hatırla kutucuğunu işaretlemiştim. ayarlarımı kontrol etmeniz mümkünmü teşekkürler.
site artık Only the registered members can see the link oldu Only the registered members can see the link bu sekil girmen gerekiyor ali hocam

home
17-01-2020, 19:49
Çok Reklam var çok yer kaplıyor.
Hayırlı olsun

Simba
17-01-2020, 19:51
Çok Reklam var çok yer kaplıyor.
Hayırlı olsun
Nereden baglanıyorsunuz siteye

selim789
17-01-2020, 19:54
hayırlı ugurlu olsun yeni versiyon

korfez41
17-01-2020, 20:39
güzel olmuş yeni versiyonumuz foruma hayırlı olsun teşekkürler.

Baldemir
17-01-2020, 21:14
Yeni versiyonumuz Hayırlı olsun.

Hilmi
17-01-2020, 22:00
Sıkıntılar var ufak tefek ama hallolur güzel olmuş hayırlı olsun.SüpersatForuma ...

Admin
17-01-2020, 22:06
Sıkıntılar var ufak tefek ama hallolur güzel olmuş hayırlı olsun.SüpersatForuma ...

Herkes gördügü sıkıntıları yazarsa iyi olur hilmi abi gördügün problemler neler var bilgi akısı verebilirsen hemen bakalım

Hilmi
17-01-2020, 22:39
Foruma her girişimde tekrar üyelik soruyordu ama şu an sıkıntı yok gözüküyor. sayfa geçişlerinde sıkıntı vardı o da hallolmuş gözüküyor...:present:

tayf_mustafa
17-01-2020, 22:48
Gayet güzel olmuş,emeği geçenlere emeğine ve ellerine sağlık...

home
17-01-2020, 22:56
Nereden baglanıyorsunuz siteye

Bilgisayardan bağlanıyorum
1 saat önce girdiğmde reklam vardı şimdi boşluk var.
Emeğe geçenlere teşekkürler yinede güzel olmuş.Only the registered members can see the link

Admin
17-01-2020, 23:17
Bilgisayardan bağlanıyorum
1 saat önce girdiğmde reklam vardı şimdi boşluk var.
Emeğe geçenlere teşekkürler yinede güzel olmuş.Only the registered members can see the link

Mecbur reklam almak zorundayız google otomatik cıkartıyor o reklamları dediginiz yerde reklam bendede cıkıyor otomatik kendi boyutlandırmış yeni sisteme alışmaya calısıyorum bu reklam olayını halletmeye calısacagım

headend
17-01-2020, 23:52
hayırlı olsun

Admin
18-01-2020, 03:42
Tüm yenilikler Editörün konusa eklenmiştir. Herkese hayırlı olsun

montilla
18-01-2020, 10:03
tüm forum üyelerimize hayırlı olsun

Baldemir
18-01-2020, 12:23
Hocam ana panel ve konu bolümleri yazılar puslu ve sönük görünüyor daha canlı olabilir benim görüşüm bu

Simba
18-01-2020, 12:28
Hocam ana panel ve konu bolümleri yazılar puslu ve sönük görünüyor daha canlı olabilir benim görüşüm bu

abi en alttan istedigin stili secili secebilirsin metro black white fluidi tercihim :)

Admin
18-01-2020, 12:45
Baldemir usta stil premium oldugu için cok fazla mudale edemiyorum en alttan kendinize uygun stili secebilirsiniz

Baldemir
18-01-2020, 12:46
abi en alttan istedigin stili secili secebilirsin metro black white fluidi tercihim :)

Supersat ana stil daha iyi

Admin
18-01-2020, 12:52
Baldemir usta kafana göre takıl abi istedigin stil secebilirsin

kayserli
18-01-2020, 13:26
hayırlı olsun

senol_30
18-01-2020, 18:49
yeni version hayırlı olsun bence güzel olmuş

rselturk
18-01-2020, 19:21
Forumun yeni yüzünü ben de çok beğendim.Beğeninize,bu gelişime destek olan tüm yetkili dostlara çok teşekkürler.Ellerinize sağlık!...:wave:

cafi
18-01-2020, 19:51
hayırlı olsun değişimin zamanı gelmişti:) çok güzel olmuş

Hikmet™
18-01-2020, 21:24
Üniversite Final sınavlarımdan dolayı foruma giremiyordum ve şimdi girdim ama ilk başta site geçmişte de olduğu gibi hacklendi zannettim. Biraz garibime gitti site, 2008 yılından beridir alıştığım tasarım değişince bi değişik oldu. Zamanla alışacaz artık. Beyaz zeminde yazı yazınca gözüm bi aydınlanmaya başladı. :D Birde geçmişteki beğeni sayısı ve beğendiklerim kısmı sıfırlanmış.

Simba
18-01-2020, 21:28
Üniversite Final sınavlarımdan dolayı foruma giremiyordum ve şimdi girdim ama ilk başta site geçmişte de olduğu gibi hacklendi zannettim. Biraz garibime gitti site, 2008 yılından beridir alıştığım tasarım değişince bi değişik oldu. Zamanla alışacaz artık. Beyaz zeminde yazı yazınca gözüm bi aydınlanmaya başladı. :D Birde geçmişteki beğeni sayısı ve beğendiklerim kısmı sıfırlanmış.
hocam eski sistem gittigi için begeni sayısıda haliyle gümledi sen konu aç ben sana teşekkur ederim paso :) sıra thank you eklentisinde

Hikmet™
18-01-2020, 21:35
hocam eski sistem gittigi için begeni sayısıda haliyle gümledi sen konu aç ben sana teşekkur ederim paso :) sıra thank you eklentisinde

Aslında zaman bulamıyorum zamanım olsa Ardunıo mikro denetleyici ile proje uygulamarı yapmayı düşünüyorum. Bunu yaza doğru yapabilirim.

mavişehirli
18-01-2020, 22:39
arkadaşlar...yeni versiyona alışmaya çalışıyom elinize sağlık fakat laptop üzerinden şifremi girince sistem kabul ediyo foruma giriş yapıyom ancak telefon üzerinden şifremi girerken doğru yazışa rağmen yanlış yazdınız şeklinde ikaz alıyom ve foruma giriş yapamıyom hata neyden kaynaklanıyo anlıyamayıp çıldırıyom...!...:warn:

Simba
18-01-2020, 22:44
arkadaşlar...yeni versiyona alışmaya çalışıyom elinize sağlık fakat laptop üzerinden şifremi girince sistem kabul ediyo foruma giriş yapıyom ancak telefon üzerinden şifremi girerken doğru yazışa rağmen yanlış yazdınız şeklinde ikaz alıyom ve foruma giriş yapamıyom hata neyden kaynaklanıyo anlıyamayıp çıldırıyom...!...:warn:
Only the registered members can see the link buradan gireceksiniz. geçici sure Only the registered members can see the link ile yonlendirme oturuncaya kadar problem yasayabilirsiniz ama su anda problem gorukmuyor

Stech
19-01-2020, 02:33
Metro ORange Fluid yapın ve anın tadını çıkartın hayırlı olsun yeni tema ve sürüm

CCW
19-01-2020, 10:13
Tema çok güzel. Bir de siyah tema olsaymış daha da güzel olacakmış. :thumbsup:

yargıç_1
21-01-2020, 11:23
yeni versiyon hayılı olsun

yargıç_1
21-01-2020, 11:24
yeni versiyon hayırlı olsun

unalarman
21-01-2020, 23:51
Hayırlısı olsun

numbai
22-01-2020, 23:20
hayırlı olsun....güzel olmuş... fakat açık mavi biraz gözleri alıyor gibi sanki.. koyu mavi olsa daha iyi olabilir... sadece benimkisi fikir..saygılarımla...

Simba
22-01-2020, 23:21
hayırlı olsun....güzel olmuş... fakat açık mavi biraz gözleri alıyor gibi sanki.. koyu mavi olsa daha iyi olabilir... sadece benimkisi fikir..saygılarımla...
ustad sitenin en altından istediginz stili secebilirsiniz koyu mavi olanda var seç begen kullan :wave:

numbai
22-01-2020, 23:31
teşekkürlerrr...

dursun66
23-01-2020, 08:41
Yeni versiyon hayırlı olsun

Creed
23-01-2020, 20:15
Supersat daha iyisi yapana kadar en iyisi bu bence mobil kullanimi kolay +++

kılavuzlu
24-01-2020, 17:18
Hayırlı olsun yapanların emek verenlerin ellerine sağlık.saygılar sunarım.

Editor
28-01-2020, 13:00
Kimseden olumsuz msj cikmadi demek hersey yolunda sitenin yeni hali kullanimi ile sorunsuz yillar dilegiyle

sezgin 01
29-03-2020, 12:44
Sitenin neredeyse tamamında Türkçeleştirme sorunu mevcut.
Sağ üst köşede "Login" bölümü ve gelen menüde "login to your account"
Sitenin "Favicon"u yok. Vbullettin'in logosu mevcut.
Yazılan mesajlarda sol tarafta bulunan kullanıcı bilgilerinde "Mentioned" ve "Tagged" bölümleri ve karşılıkğı olan "Post(s)" "Thread(s)" Türkçeleştirilmesi gerekiyor.

Forum ana sayfasında bulunan istatistik bölümünde "Top 10 Stats" Türkçeleştirilmesi gerekiyor.
Forum içerisinde bulunan ikonların tamamı hiç düzenlemeden orjinal Metro temesının ikonları kullanılıyor. Bu da pek hoş bir görüntü değil.
"Yeni Mesaj" "Okunmuş Mesaj" Konular içerisindeki "Kapalı Mesaj" "Yeni Mesaj" vb. tüm ikonlar modernize edilmeli. Hiçbir düzenleme yapılmadan orjinal Metro temasının ikonları kullanıldığı için baştansavma gibi duruyor.

Bunun haricinde sitede avatar kullanmayan kullanıcılar için otomatik avatar oluşturuldu sol taraftaki kullanıcı bilgisi bölümü çok daha estetik olur.
Forum'a ivedi bir şekilde logo tasarlanması gerekiyor.

Yazılan mesajların ardından, sol altta bulunan barda "Blog this Post" kısmının da Türkçeleştrilmesi gerekiyor.
Kullanıcıların isimlerinin yanında bulunan Çevrimiçi, Çevrimdışı ikonun da güncellenmesi gerekmektedir. Daha belirgin bir ikon kullanılırsa çok iyi olur.

Editor
29-03-2020, 14:15
sezgin 01 zamanla dedikleriniz yapilacaktir.Tesekkurler

ilhanaktan
29-03-2020, 14:24
hayırlı olsun basarılar dılerım

Admin
29-03-2020, 15:14
Sitenin neredeyse tamamında Türkçeleştirme sorunu mevcut.
Sağ üst köşede "Login" bölümü ve gelen menüde "login to your account"
Sitenin "Favicon"u yok. Vbullettin'in logosu mevcut.
Yazılan mesajlarda sol tarafta bulunan kullanıcı bilgilerinde "Mentioned" ve "Tagged" bölümleri ve karşılıkğı olan "Post(s)" "Thread(s)" Türkçeleştirilmesi gerekiyor.

Forum ana sayfasında bulunan istatistik bölümünde "Top 10 Stats" Türkçeleştirilmesi gerekiyor.
Forum içerisinde bulunan ikonların tamamı hiç düzenlemeden orjinal Metro temesının ikonları kullanılıyor. Bu da pek hoş bir görüntü değil.
"Yeni Mesaj" "Okunmuş Mesaj" Konular içerisindeki "Kapalı Mesaj" "Yeni Mesaj" vb. tüm ikonlar modernize edilmeli. Hiçbir düzenleme yapılmadan orjinal Metro temasının ikonları kullanıldığı için baştansavma gibi duruyor.

Bunun haricinde sitede avatar kullanmayan kullanıcılar için otomatik avatar oluşturuldu sol taraftaki kullanıcı bilgisi bölümü çok daha estetik olur.
Forum'a ivedi bir şekilde logo tasarlanması gerekiyor.

Yazılan mesajların ardından, sol altta bulunan barda "Blog this Post" kısmının da Türkçeleştrilmesi gerekiyor.
Kullanıcıların isimlerinin yanında bulunan Çevrimiçi, Çevrimdışı ikonun da güncellenmesi gerekmektedir. Daha belirgin bir ikon kullanılırsa çok iyi olur.

metro temanın modernize edilmiş piconları örnek gösterebileceginiz site varmı acaba bir bakmak istiyorum? metro stilde cogu yere mudale edince stil darma dağın oluyor cunki enlem boylamlara göre yapmışlar stili ben bir ara duzenleme yapayım dedim cogu yer bozuluyor birde biliyorsunuz bu stilin cep telefonu sürümü de var su anda sitede mevcut login vs yazılarınıda temadan dogru yapmışlar default ana stilde o bölümler turkçe

sezgin 01
29-03-2020, 15:24
metro temanın modernize edilmiş piconları örnek gösterebileceginiz site varmı acaba bir bakmak istiyorum? metro stilde cogu yere mudale edince stil darma dağın oluyor cunki enlem boylamlara göre yapmışlar stili ben bir ara duzenleme yapayım dedim cogu yer bozuluyor birde biliyorsunuz bu stilin cep telefonu sürümü de var su anda sitede mevcut login vs yazılarınıda temadan dogru yapmışlar default ana stilde o bölümler turkçe

Müsait olduğum en kısa sürede, boş bir hostinge bu forumu konu başlıklarını örnek olarak Vbulletin 4.2.x üzerine Metro temasını düzenleyip link atacağım usta. Hem mobil hem de PC'de editleme sonrası herhangi bir bozukluk olmuyor esasen. Vbulletin 5 ve Xenforo için de arşivimde Metro teması var mı bakmam gerek. Tüm verisonlarda sorunsuz düzenleme yapmıştım yıllar önce. Forum sistemi artık pek kullanılmadığı için çoktandır uğraşmıyorum ama halledilemeyecek bir sorun değil.

Admin
29-03-2020, 15:48
Müsait olduğum en kısa sürede, boş bir hostinge bu forumu konu başlıklarını örnek olarak Vbulletin 4.2.x üzerine Metro temasını düzenleyip link atacağım usta. Hem mobil hem de PC'de editleme sonrası herhangi bir bozukluk olmuyor esasen. Vbulletin 5 ve Xenforo için de arşivimde Metro teması var mı bakmam gerek. Tüm verisonlarda sorunsuz düzenleme yapmıştım yıllar önce. Forum sistemi artık pek kullanılmadığı için çoktandır uğraşmıyorum ama halledilemeyecek bir sorun değil.

Tamam dır

hüseyin
29-03-2020, 16:05
yıllardır göz alışkınlığındanmıdır nedir yeni anasayfaya birtürlü alışamadım...yazılar net deyil,görüntü silik ve donuk...neden versiyon deyiştirme ihtiyacı olduki oda ayrı bir muamma...

Simba
29-03-2020, 16:06
yıllardır göz alışkınlığındanmıdır nedir yeni anasayfaya birtürlü alışamadım...yazılar net deyil,görüntü silik ve donuk...neden versiyon deyiştirme ihtiyacı olduki oda ayrı bir muamma...
üstad al sana eski stil Only the registered members can see the link bunu kullan eski siteye geri dönmüş olursun :)

Editor
29-03-2020, 16:11
Mecburen eski sürüm cok.eskiydi abi 2009da destek bitti biz 2020ye kadar devam ettik ama bu web site islerinden anlayanlar cok iyi bilir.mysql surumler,php surumleri yeni cikan akilli telefonlara uyum saglayamama sisen database hatalari biz istermiyiz aliskin oldugumuz 15 senedir temanin ve duzenin bozulmasini malesef simbanin verdigi stil eskiyi nazaran hatirlatio.o secenekle siteye bakabilirsiniz

hüseyin
29-03-2020, 16:37
ben üye olarak fikrimi söyledim teknik konular hakkında bilgim yok...artık bu haliyle sevmeye çalışacağız editör...kal sağlıcakla...

Editor
29-03-2020, 16:44
ben üye olarak fikrimi söyledim teknik konular hakkında bilgim yok...artık bu haliyle sevmeye çalışacağız editör...kal sağlıcakla...
Alisacaz abi bu yuzden siteyi yalniz birakmayalim uydu forumlari zaten bitik biliyorsunuzdur biz en aktif haliyle devam etmeye calisiyoruz el birligi ile siteyi basi boş birakmamak lazim. Zamanin da ne siteler vardi populer hepsi kaderine resmen terkedilmis haldeler

Anlayis icin tekrar tesekkurler

hüseyin
29-03-2020, 17:45
üstad al sana eski stil Only the registered members can see the link bunu kullan eski siteye geri dönmüş olursun :)

simba teşekkür ederim....istediğim buydu...sık kullanılanlarda yeni versiyonla yer deyiştirdim...

ilhanaktan
30-03-2020, 21:30
hayırlı olsun begendım emegınıze saglık
arkadaslar next 10000 4k ultra hd t plus yazılım destegı bulamıyorum bılgısı olan varmı

Simba
30-03-2020, 22:02
hayırlı olsun begendım emegınıze saglık
arkadaslar next 10000 4k ultra hd t plus yazılım destegı bulamıyorum bılgısı olan varmı
cihaz yeni oldugu için suan yazılımlar hakkında bilgi yok malesef bölüm actık herhangi bir gelişme olursa ekleyecez

Creed
07-04-2020, 02:48
Site mobil ve pc kullanimi gayet guzel ellemyin bu.sekil iyi

Creed
01-05-2020, 16:41
Site telefonla tam uyumlu olmus gercekten tesekkurler :thumbsup:

Admin
01-05-2020, 21:11
Guncelleme:
01 Mayıs 2020 itibari ile tüm cihazlarla uyumlu duyarlı responsive tasarıma gecilmiştir.Tum bilgisayar,tablet ve akıllı telefonlardan siteyi rahatlıkla kullanabilirsiniz.Yine isterseniz diğer eski stilleri kullanabilirsiniz.

Duyarlı stile buradan (Only the registered members can see the link) geçebilirsiniz.

kanberoğlu
02-05-2020, 04:04
Hayırlı olsun.

Hikmet™
02-05-2020, 04:42
Guncelleme:

Duyarlı stile buradan (Only the registered members can see the link) geçebilirsiniz.

Abi bu duyarlı stil linkine tıkladım mobilden çok karmaşık hale geldi. Bunu tekrardan yeni stile nasıl geçirecem?

Admin
02-05-2020, 04:52
Abi bu duyarlı stil linkine tıkladım mobilden çok karmaşık hale geldi. Bunu tekrardan yeni stile nasıl geçirecem?

Karmasık deil aslında kullandıkca anlarsın stile en alttan gecebilirsin ayrıca masaüstü gorunumu secenegine tıklarsan bilgisayar sürümüne geçer ben sana yine stil linki vereyim metroyu kullanıyordun galiba sen

Baldemir
02-05-2020, 12:11
Hayırlı olsun