Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uydu Yazılım Next 64 V1.156 Yazılımı 2020 Güncel

Simba
24-01-2020, 17:56
Yazılım Notları
- DiSEqC 1.2 motor kullanımında "Ortaya Git" ve "Yeniden Hesapla" düzeltildi.
- TP düzenleme seçenekleri iyileştirildi ve tüm TPleri silme özelliği eklendi.

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Adnan70
26-01-2020, 00:16
Eyvallah hocam da. Yazılımı yükledim. Ancak tüm tp leri silme olayını göremedim.

Simba
26-01-2020, 00:25
Eyvallah hocam da. Yazılımı yükledim. Ancak tüm tp leri silme olayını göremedim.
Bende bu cihazdan yok next sitesinden indirdim tp secenegi duzeninde tüm tpleri silme eklendi yazıyor ama fabrika olaylarına dönmek falan mı gerekiyorki ? kanal listenizi yedekleyin fabrika ayarlarına dönün belki o zaman gelebilir

sezgin 01
26-01-2020, 08:04
Bende bu cihazdan yok next sitesinden indirdim tp secenegi duzeninde tüm tpleri silme eklendi yazıyor ama fabrika olaylarına dönmek falan mı gerekiyorki ? kanal listenizi yedekleyin fabrika ayarlarına dönün belki o zaman gelebilir

Yazılımında herhangi bir sorun yok. Uydu Kanal Tarama'dan TP listesine gelirseniz hepsini sil seçeneğini görürsünüz. Fabrika ayarlarına almanıza gerek yok ama 1 nolu seçenekle sıfırlarsanız daha sağlıklı olur.