Orijinalini görmek için tıklayınız : Uydu Yazılım Arnix FIBER IPTV v1.05.12 Web Remote Yazılımı
memoli1478
25-01-2020, 14:17
herkese selamlar arkadaşlar yeni bir özellik ile tekrar beraberiz bu özellik web intercafe içine eklenmiştir
cihazınıza ip adresi sayesinde bağlanarak cihazın tüm özelliklerini cep telefonu yada pcden kumanda etmenize yarayacaktır hemde programsız bu özellik sizlere ilerde farklı modelleri kullanabilme seçeneği sunacaktır bu bir ilktir arkadaşlar sadece arnix team tarafından ilk olarak bu cihaza yapılmıştır h.olsun
önemli not : web remote gelmezse sayfayı yenileyin gelir
yazılım : Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
karizmatik339
25-01-2020, 18:09
arnix kullanıcılarına hayırlı olsun
Erdenbay
25-01-2020, 18:51
Eline emeğine sağlık memoli usta harika özellikler cok teşekkür ederim iyiki varsın
TOPRAK67
25-01-2020, 19:12
bu ne hız ustam seni takip etmekte zorlanıyoruz
@memoli1478 (Only the registered members can see the link) ustad bu cihaz Ethernet olmadan extra bir şey acıyormu acaba veya şöle diyim böyle bir cihazımız var elimizdeki hazine nedir
memoli1478
27-01-2020, 14:41
dostum şuan piyasada internetsiz farklı şeyler açan cihazlar varmı
yok tabiki illa internet gerekmektedir bu cihazda internet bağlıyken
kullanıcıyı çok rahatlatacak uygulamalar ve özellikler mevcuttur ve çoğu cihazın açtığı şeyleride
açar onun dışında oscam emu var çoğunuz biliyor oscam emuda diğer cihazlar gibi
yeni şifreleme sistemi için yazılım beklemesine gerek yoktur *** ekle direk açsın
onun dışında cihazda bir sürü yükleme ip ve program seçenekleri mevcuttur
hayırlı olsun kullanıcılara eline sağlık memoli ustam teşekkürler.
Erdenbay
26-02-2020, 21:52
Memoli usta cok yararlı ve faydalı calışmalar eline saglık teşekkür ederim
hamitx27
18-05-2020, 21:14
Arnix usb kopyaladım memoli usta dosya yok uyarı verdi iki defa indirdim gene yok dedi
Arnix usb kopyaladım memoli usta dosya yok uyarı verdi iki defa indirdim gene yok dedi memoli1478 ustayı etiketledim ona email gider konuya bakarsa cvplayacaktır
hamitx27
19-05-2020, 20:44
Tşk
Bu uygulama daha yeni farkına vardığım bir uygulama IPTV bölümünden çoğunu kumanda ile eziyetle girmek yerine bağlanıp copy/paste yapılabiliyormuş,teknolojiye 10 yıl geri kalmışım sanırım. Arnix Fiber IPTV cihazımla ilgili işi bilen ve anlayan kişi olarak takip etitğim @memoli1478 üstadın forumlardaki tüm paylaştığı linkler kullanılamaz hale gelmiş. Bu araçları temin edebileceğimiz hiç bir yer kalmamış ftp den kurcalayıp kendim bir güncelleme yapabilirmiyim diye baktım bu kez de kodi den youtube uygulaması silinmiş biraz daha kurcalarsam cihaz kuşa dönecek herhalde