PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beyaz TV’de ipler giderek geriliyor.

Simba
04-02-2020, 12:58
Only the registered members can see the link

İstedikleri zammı alamayan çalışanlara bir de yönetim tarafından yapılan K eyfi uygulamalar sabırları iyice taşırdı.
Yönetimin çekim olmasa bile çalışanlara 8 saati doldurmadan çıkış yasağı koyduğu öğrenildi.
Çalışanların ise yemek olmaması, zam yapılmaması ve yol imkanı verilmemesinin ardından bu dayatmanın gelmesi ile birlikte ihtar çekmeye hazırlandığı bilgisine ulaşıldı.

Birkaç gün içinde adım atılmaz ise toplu bir iş bırakma ihtimalinin de kuvvetli olduğu şu an için gelen haberler arasında.

KAYNAK Medyaradar

hüseyin
05-02-2020, 14:42
ankara belediyesi beyaz tv'ye çalışıyordu...belediye gitti para bitti...olan çalışanlara oluyor...

Simba
05-02-2020, 14:49
Belediyelerin tv kanalları ile ilgili ne alakası olabilirse menfaat üzerine olmaması gerekiyor bana göre.Demekki hukumet el değiştirsin bir cok medya kapanacak sanırım

aliharbiye
05-02-2020, 17:04
kanal için, hem yandaş hem gereksiz kanaldı. ama ben çalışanların emeğine üzüldüm yazık. çalışıpta para almamak çok kötü. geçmiş olsun.

Ebatv
28-05-2020, 15:00
Beyaz tv izle (Only the registered members can see the link)yen kaldı mı :) Mansur Yavaş'ın gelmesinden sonra daha neler olur kim bilir beyaz tv de...