Orijinalini görmek için tıklayınız : Next Quantum 4k+ android uydu alıcısı izlenimlerim
Herkese merhabalar iyi paylaşımlar next için hayırlısı olması dileğiyle yeni konu açtım ve burada sizlerle izlenimlerimi paylaşmak istedim.cihazı aldım ve 1 haftadan beri uğraşıyorum ilk izlenimlerimi sizinle paylaşmak istedim cihaz 2 kumandayla birlikte geliyor kumandanın bir tanesi normal diğeri ise vu ultımo kumandası gibi aır mouse 1 tarafı kumanda diğer tarafı klavye cihaza kablosuz aparak takıldığı zaman çalışıyor bu aparatta kumandayla birlikte geliyor.Cihazı android ve uydu cihazı olarak tasarlamışlar ama android bölümü uydu bölümüne göre daha ağır basıyor.cben stabb diseq motor kullanıyordum ama bunda önceki next 2000 hd machina gbi motorla kulanmak ve ayarlamak çok zor nedeni ise ayarları yapılamıyor.ccam olarak çok ağır çalışıyor ıp tvde stabil çalışma durumu
Üstad cihaziniz hayirli olsun fiyat olarak.kac ₺ Aldiniz acaba
Teşekkürler 950 tl
n11 de ve gittigidiyorda 799 gosteriyor ustad bu cihaz ?
Bu cihazin icinde dahili wifi var sanirim randuman alabiliyormusunuz yoksa nextin kronik sorunu devam ediormu
emin.özer
23-03-2020, 13:24
hahırlı olsun ama boş işler bunlar 3d böyleydi n oldu ıskarta oldu gitti bence okadar para verilmez ve değmez ama parası çok olana bir şey demem
ben nextin kendi bayisinden aldım
çektiğim videoyu you tube kanalımda yayınladım izleyebilirsiniz
çektiğim videoyu you tube kanalımda yayınladım izleyebilirsiniz
Only the registered members can see the link
bumu ustad senin kanalın
Evet doğrudur
cihazın videosunu izledim kanal geçişleride yavas değilmi ustad sıkıntılı oldugu gorunuyor bende atlanda smart g3 vardı onunda 2 kumandası vardı mauseli falan android aynı senin cihaz gibiydi geçişler olsun falan disecg problemleri en sonunda machina 3 d aldım 2-3 sene önce kurtuldum resmen
Evet gayet sıkıntılı ben dreambox,vu duo,vu Ultimo gibi cihazlar kullandım en son Next 2000 HD machina aldım sıkıntısızdır motorlu çanakta cccamda televizyonu 4 k alınca hadi dedim hem uydu alıcısı hem android bakımından tek cihazda toplayayım ama şuan için hüsran demem yanlış olmam sanırım daha çok video atacağım ses geriden geliyor bazen normal kanallarda 1 2 saniye arası donmalar oluyor bunların hepsini paylaşacağım
Evet gayet sıkıntılı ben dreambox,vu duo,vu Ultimo gibi cihazlar kullandım en son Next 2000 HD machina aldım sıkıntısızdır motorlu çanakta cccamda televizyonu 4 k alınca hadi dedim hem uydu alıcısı hem android bakımından tek cihazda toplayayım ama şuan için hüsran demem yanlış olmam sanırım daha çok video atacağım ses geriden geliyor bazen normal kanallarda 1 2 saniye arası donmalar oluyor bunların hepsini paylaşacağım
Müdurum bunu iade edemiyormusun videonu izledim nextin kronik sorunlari farkli sekilde cihazda yer edinmis kendine
aksine iade etmeyeceği bekleyeceğim bakalım nextin bu cihazdada sınıfta kalışını görelim
merhablar 2ci videomuz:Only the registered members can see the link
merhabalar üçüncü videomuz:Only the registered members can see the link
yazılımdan sonraki izlenimlerim
Only the registered members can see the link
seremir ustad videonu izledim cihazdaki yavaslılık devam ediyor birde kanallar hemen gelemiyor sanki disecg sorunu var gibi bir izlenim var senin bu cihaz dısında kullandıgın cihazda böyle bir problem yok deilmi
evet cihazda kanal geçişleri çok yavaş diseq motor kullanımı sıkıntılı ben bir çok cihaz kullandım böyle bişey yaşamadım
- - - Updated - - -
yeni 2 yazılım gönderdiler 1 ciyi denedim ama yükleme olmadı bunu son videoda görmüştük 2 ci yazılımı yükleyip izlenimleri paylaşacağım
Only the registered members can see the link 5ci videomuz
Only the registered members can see the link 5ci videomuz
Hocam hic ugrasma bu cihazla nextin en dandik cihazi bu galiba atlantada bole bir cihaz yapmisti ayni bunun gibi vasat otesiydi bu yazilimla falan duzelmez bence kronik sorunlar var sanirim
bakalım ustad 2 yazılım verdiler denemeye devam:)
uydudan veya internetten online guncelliyorsun sanırım hocam değilmi yazılım sitelerinde yok bu yazılım cunki ?
Baldemir
06-05-2020, 00:32
Bu kadar para verilmez bu cihaza ne özelliği var bunu alacağına İcon veya Mediastar al daha iyi
Merakla bekliyorum 2 ci yazilimi videoda anlatirsin yinede cihaz baya problemli umarim yazılimla aşarsin bu durumlari
Only the registered members can see the link Android izlenimlerim
- - - Updated - - -
uydudan veya internetten online guncelliyorsun sanırım hocam değilmi yazılım sitelerinde yok bu yazılım cunki ?
Yok NeXT’in sitesinden bana yollamışlar ustad
Only the registered members can see the link Android izlenimlerim
- - - Updated - - -
Yok NeXT’in sitesinden bana yollamışlar ustad
Yeni yazilimi denedinizmi acaba?
Yeni yazilimi denedinizmi acaba?
evet denedim
- - - Updated - - -
Push Upgrade cihazın kendi güncellemesine 30.04 de verdik. Şimdiye kadar bir güncelleme problemi bildirilmedi. DVTPlayer kaynaklı DVB kanalların bazılarında zaman zaman görülebilen audio leap-sync ve audio bozulma problemleri vardı. Bununla ilgili bir test yazılımı hazırladık şuan kadar olan fixleri de kapsıyor. İlgilenirseniz paylaşıyorum. Hem de USB Upgrade tekrar denenmiş olabilir.
NEXT_ANDROID_S905D_S2_TEST_20200430_2118.zip
evet denedim
- - - Updated - - -
Push Upgrade cihazın kendi güncellemesine 30.04 de verdik. Şimdiye kadar bir güncelleme problemi bildirilmedi. DVTPlayer kaynaklı DVB kanalların bazılarında zaman zaman görülebilen audio leap-sync ve audio bozulma problemleri vardı. Bununla ilgili bir test yazılımı hazırladık şuan kadar olan fixleri de kapsıyor. İlgilenirseniz paylaşıyorum. Hem de USB Upgrade tekrar denenmiş olabilir.
NEXT_ANDROID_S905D_S2_TEST_20200430_2118.zip
Gelisme veya iyilesme mevcutmu acaba
Only the registered members can see the link bu linkten test yazılımı indirebilirsiniz. ZIP açmaksızın USB belleketen Home Page Sol Atl köşede olan Yazılım Güncelleme uygulaması ile yükleyebilirsiniz. Zamanınız olursa DiseqC Motor kullanımı ile ilgili bu yazılıma ilişkin gözleminizi paylaşırsanız sevinirim. Biz kendi ortamımızda video ile de işaret ettiğiniz Motor kullanımına ilişkin sıkıntılara bu yazılımda raslamadık. Yazılımı public etmiyoruz çünkü hala çalıştığımız bir kaç kritik sıkıntı var bir kaç gün içinde fix edilebilirse tümünü kapsayan bir güncelleme olabilir. Bu yazılımda ayrıca Sunucudan *** dosyası güncelleme de ekledik.
- - - Updated - - -
Push Upgrade cihazın kendi güncellemesine 30.04 de verdik. Şimdiye kadar bir güncelleme problemi bildirilmedi. DVTPlayer kaynaklı DVB kanalların bazılarında zaman zaman görülebilen audio leap-sync ve audio bozulma problemleri vardı. Bununla ilgili bir test yazılımı hazırladık şuan kadar olan fixleri de kapsıyor. İlgilenirseniz paylaşıyorum. Hem de USB Upgrade tekrar denenmiş olabilir.Only the registered members can see the link
- - - Updated - - -
Gelisme veya iyilesme mevcutmu acaba
evet ama tam anlamıyla daha tam dersem yalan söylemiş olurum gelişmeleri burdan bildireceğim
cihazın home tuşundan giriş yapıp yukarı en üst sağdaki ayarlara gelip ses kısmına girip dolby SPDIF kapalı olması gerekir bunu yaparsan trt 4k da ses kapanma sorunu kalmaz ben deneme yaparak buldum.
merhaba next2071 kullanan biri olarak birde bu cihazı almak istedim
ancak gördüğüm ve gördüğüm kadaroyla bu cihaz alınacak gibi değil.
merak ettiğim bir durum var hiç bir yerde ulaşamadım IKS desteği bu cihazda varmı?