PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Next YE-2000 CX Plus ?

wand
27-12-2006, 01:20
Next YE-2000 CX Super Plus Uydu Alıcı ( 1 Adet Gömülü Modül )
Bu cihazda gömülü modül olduğu doğru mu?
Ayrıca bu cihaz nasıl? Kanal geçiş hızı, card reader yapılıyor mu? Şimdiden teşekkürler.
Fiyatı havale ile 168 ytl. Nasıl fiyatı uygun mu?

Admin
27-12-2006, 01:29
Next YE-2000 CX Super Plus Uydu Alıcı ( 1 Adet Gömülü Modül )
Bu cihazda gömülü modül olduğu doğru mu?
Ayrıca bu cihaz nasıl? Kanal geçiş hızı, card reader yapılıyor mu? Şimdiden teşekkürler.
Fiyatı havale ile 168 ytl. Nasıl fiyatı uygun mu?

Bende YE 2000 CIS SUPER var modul yok kart okuyucu var o cihazlarda( Her türlü yasal kartı sorunsuz acar).ayrıca card sharring yapabiliyor kanal geçiş hızı iyi tek sorun kumandası cihazı mutlaka görmesi gerekiyor alın guzel cihaz Ben sizin yerinize olsam 4mb flaş bellege sahip YE 2000 CIS SUPER alırdım onun fiyatıda 160 dolar sanırım piyasada

wand
27-12-2006, 01:36
Serkan ßey;
ßu cihazda kaç mb flash bellek var acaßa?
Ayrıca Next YE 2000 Plus 'la arasında ne fark var?
Sizin dediğiniz cihaz aslında çok güzel ama şu anlık maddi durum el vermiyor;(

Admin
27-12-2006, 01:40
Serkan ßey;
ßu cihazda kaç mb flash bellek var acaßa?
Ayrıca Next YE 2000 Plus 'la arasında ne fark var?
Sizin dediğiniz cihaz aslında çok güzel ama şu anlık maddi durum el vermiyor;(

alacagınız ürününüzün özellikleri .Flaşı 2 mb diye biliyorum.Ye 2000 plusta kart okuyucu yok bu cihazın menusu animasyonlu 2000 ye plus cok eskidi artık madem alacaksanız bunu alın
Only the registered members can see the link
Next YE-2000 CX Super Plus Uydu Alıcı

• 5000 kanal kapasitesi
• Mükemmel hızda kanal geçişleri ve uydu tanıma
• Kolay kullanım ve programlama
• Türkçe ve 5 seçilebilir dil
• EPG
• TV`de olmasada cihazdan teltext ve altyazı desteği
• 8 kategorili özel favori listesi
• Uydu seçimi ve tüm kanalları tek listede görebilme özelliği
• Mükemmel kanal dizme özellikleri
• Timer
• Uydu alıcısı kumandasından renk, parlaklık ve kontrast ayarlarıyla mükemmel resim imkanı
• Türkiye`ye özel yazılım desteği
• Sinyalmetre
• 3 seçilebilir bilgi barı
• Merkezi sistemlere uyumlu
• Diseqc 1.2 Motor ile hareketli çanak kullanabilme özelliği
• Resim dondurma, kare kare oynatma, zoom özellikler ile benzersiz
• Onlarca mükemmel fonksiyon
• ST 5518 Chipset
• Özel Eurocam, Irdeto desteği
• Ülkemizde kullanılan tüm modellere uyumlu
• Yayının şifre sistemini 5 sisteme kadar otomatik gösterebilme özelliği
• Smart Card Reader
• LCD ve Plazma TV ler için YUV çıkışı

yakupowersky
27-12-2006, 01:48
bılgı ve paylasım ıcın tskler

wand
27-12-2006, 01:49
ßilgiler için çok teşekkür ederim. "Next YE-2000 CX Super Plus " Digiturk kartı ile uyumlumudur?
Son olarak Fiyatı havale ile 168 ytl. normal midir acaba? Her site de farklı fiyatlar söz konusu.

Admin
27-12-2006, 01:51
ßilgiler için çok teşekkür ederim. "Next YE-2000 CX Super Plus " Digiturk kartı ile uyumlumudur?
Son olarak Fiyatı havale ile 168 ytl. normal midir acaba? Her site de farklı fiyatlar söz konusu.

Ben lig tv kartını takmıştım sorunsuz calıştı diger digiturk kanallarını denemedim.Sanırım sorunsuz acacaktır. Fiyat uygun bence

wand
27-12-2006, 01:54
Serkan ßey;
Vermiş olduğunuz ßilgi ve paylaşım için çok teşekkür ederim. Hayırlı geceler. Kolay gelsin.

Hakan48
28-12-2006, 12:55
merhaba arkadaşlar. benim next 2000 cıs plus cihazım var. cihazıma orion ve zeta modül birde digitürk kartı takılı. kart ile digitürkü modüller ile de hotbird uydusundaki kanalları seyrediyorum. cuma günleri bu işi profesyonel şekilde yapan arkadaşlardan yardım alıp cıhazıma 1 haftalık birşeyler yapıyorlar tps kanalları açılıyor (bu arada kanal listem bozuluyor) 1 hafta sonra açan kanallar kapanıyor. forumdan aldığım tps *** leri akşamları yüklüyorum fakat açılmıyor. cıhazımdaki *** bölümünde viaccessler 60 sayfaya ulaştı. bu sayfalar içindeki keylerle ne polsat nede tps ler açılmıyor. yani yarın tekrar profesyonel yardım almam gerekiyor. benim merak ettiğim forumdan aldığım *** ler günlük bile değilken o arkadaşlar 1 haftalık *** leri nasıl buluyorlar? 60 sayfaya ulaşan keyler hiç bir işe yaramıyorlarsa ben onları silsem cihaza zarar verirmiyim? bu 1 haftalık yükleme işini ben yapabilirmiyim?
saygılar.:49: