Orijinalini görmek için tıklayınız : Uydu Yazılım Next Machina 3D 06-05-2020 Tarihli Yazılımı
Baldemir
06-05-2020, 18:04
Next Machina 3D Yazılımı V5631 06-05-2020 Tarihli Yazılımı
Yazılım Notları:
Youtube düzeltildi.
VOD’da oynatılamayan videolar düzeltildi.
Bulsat auto eklendi.
Polaris eklendi.
YAZILIMI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ (Only the registered members can see the link)
Güncellemeyi cihaz üzerinden internetten güncelleme şeklinde şimdi yapabilirsiniz.
Only the registered members can see the link
En sonunda geldi teşekkurler usta
Yazilimi denedim hemen youtube sorun yok vodlar guncellenmis yine power vu sistemine gecmek icin kumandadan INF tusundan power vu ya gecmek gerekiyor
Tesekkurler nexte bu konu hakkinda elestiriler cok yuksekti
bulsat auto eklendı yazmışlar.39 daki bulsatlar acılmadı.yoksa başka uydudamı.bırde auto olması ıcın yapılacak bırsey varmı
bulsat auto eklendı yazmışlar.39 daki bulsatlar acılmadı.yoksa başka uydudamı.bırde auto olması ıcın yapılacak bırsey varmı
keyleri guncellendinmi ustad auto yapması için kanal üzerinden beklemen lazım galiba
keylerı ve softcamı tekrar guncelledım.hellassattakı planeta hd de cccamı ıptal ettım ama acılmadı
keylerı ve softcamı tekrar guncelledım.hellassattakı planeta hd de cccamı ıptal ettım ama acılmadı
Bende hellesat yok olsaydı denerdim üstad peki INF tusu basınca emu hizmeti standart tamı?
Bende hellesat yok olsaydı denerdim üstad peki INF tusu basınca emu hizmeti standart tamı?
standard ustam
ademir59
06-05-2020, 22:14
yazılımı nereden ve nasıl indireceğiz. Selamlar.
110 bulsat kanalında 6 tanesını açtı
- - - Mesaj Birleştirilmiştir - - -
yazılımı nereden ve nasıl indireceğiz. Selamlar.
uydu alıcısından guncelleyebılırsınız
110 bulsat kanalında 6 tanesını açtı
- - - Mesaj Birleştirilmiştir - - -
uydu alıcısından guncelleyebılırsınız
Ben daha once kurdum bu uyduyu serverla hepsi aciyordu emu ile denememistim hiç
serverle bulsatların hepsı acıldıgı için onları bas tarafa yuklemıstım.serverı kapatınca 6 veeya 7 kanal acıldı o kadar.yada bız auto yaptıramadık kanalın ustunde baya beklettım.başka bır yontemı varmı bılmıyorum
ademir59
06-05-2020, 22:46
Bellek takılı değil diyor, yazılımı güncellemiyor.
Bellek takılı değil diyor, yazılımı güncellemiyor.
usb ye bellek taktınızmı.takmadan guncelleyemezsınız
Bazı eksikliklerin giderilmesi lazım;
-Şu power vu ile standart emu nun surekli tuşa basarak izlenmesi olayı cok sinir bozucu . Evde next 2000 fta var 90 tl ye aldıgım cihazda hiç problem yok ama next machinada var bu sorun
-İPTV katagori listesi ayrılabilir machinada yok mesela
-Turksat express taramada şifreli kanallar listede olmasa bile secili fta olsa bile o kanalları ekliyor listeye
Bunlar dikkate alınırsa sevinirim yetkililere şimdiden teşekkur ederiz
İndirme linki 1 ci mesaja eklenmiştir.Neti olmayanlar usb aracılıgı ile yukleyebilirler
Cevo kardes bu bulsatlar emu ile hepsi aciliyormu acaba yoksa belirli kanallarmi var acaba ?
ademir59
07-05-2020, 13:34
hallettim. teşekkürler.
Cevo kardes bu bulsatlar emu ile hepsi aciliyormu acaba yoksa belirli kanallarmi var acaba ?
benım bulsatcom pakedınde 116 kanal cıkıyor.acılan kanallar ise
diema
nova
kınonova
planeta tv sd
dıema famıly
axn
cartoon network
bu kadar kana açıyor.dıgerleri server gerekli
tiger 05
08-05-2020, 01:15
benım bulsatcom pakedınde 116 kanal cıkıyor.acılan kanallar ise
diema
nova
kınonova
planeta tv sd
dıema famıly
axn
cartoon network
bu kadar kana açıyor.dıgerleri server gerekli
Bulsat paketinde emu ile sadece irdeto2 sistemi açılır.
yazılımda bulsat auto deyınce çok beklentım vardı :)
sonuç 7 kanal auto.
Yeni yazılım cıktı BURADAN devam ediyoruz