Orijinalini görmek için tıklayınız : National Geo People YAYIN HAYATINA SON VERDi
Turkiyede FOX Grubuna bağlı yayın yapan turksat uydusunda şifreli platformlarda açık olan NAT GEO PEOPLE Turkiye versiyonu yayın hayatına son verdi.Turksat ve yerli dijital platformlardan kanal kaldırıldı.
Nat Geo Kanalının yabancı versiyon yayınları diğer ülkelerde devam ediyor.Örnek Hotbird uydususu Polsat paketi 12284 H 27500
Only the registered members can see the link
rselturk
02-06-2020, 00:29
Evet,maalesef öyle;Tandberg kanalları içinde açılmıyor.Aslında bu tür kanalları devletin TRT kurumu açması ve yönlendirmesi gerekir.Bunun sadece bir Tv yayını olarak değil kültür ve eğitim hizmeti olarak düşünülmesi gerekir.Ama bizim trt miz arapça yayın verme peşinde..Ee her yönetim kendine yakışanı yapıyor...
sayın rselturk....nasılsınız iyimisiniz,inşallah iyisinizdir...epey birzaman sizleri burda ve diğer forumlarda göremedim...bu nedenle size yazmak istedim..kendinize iyi bakın...selamlar...
bende sizinle aynı fikirdeyim devlet bazı kanalları şifresiz yayınlayabilir.neticede elektirik üzerinden pay alıyor
belgeseller kanalları rahatlıkla yayınlaya bilir