PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sungate TITAN IPTV Tanıtım

memoli1478
17-06-2020, 01:59
1: auto ccam havuz sistemi eklendi mevcut bu sistem ile cihaza sağda solda server aramanıza gerek yoktur sürekli auto içine server injet etmektedir
2: multi stalker eklendi aktif şuan bu sistem ile internette yüzlerce verilen stb emu kodlarını cihazınızda çalıştırma ve kullanma özelliği sunar
3: stalker v3 alt yapısı şuan aktif bu sistem sadece bu cihazda olacaktır unc listeleme bloklanmış adresleri açabilme özelliğine sahiptir
4: Autrol sistem aktif Bu sistem ile seç yükle kullan özelliği taşımaktadır autrol sistemde oscam güncelle oscam *** güncelle kanal listesi güncelle iptv seç yükle izle vod xtream default ve daha bir sürü seçeneği kullanıp yükleme özelliğine sahip olacaktır
5: Auto bis aktif bu sistem ile keyleri tek tuş ile anlık güncelleyebiliyorsunuz
6: Dolby ses desteği aktif
7: Oscam sistem aktif
8: Programsız akıllı telefondan ve pcden tüm özelliklerini kullanma özelliği remote control
9: Turk vod ve yanında tüm site modülleri aktif
10: Kanal picon kullanım ve yükleme özelliği
11: Açık kaynak kodlu yazılım geliştirmeye açık
12: flash xp den ve webden cihaza bağlanma ve yönetme özelliği
13: Logo değiştirme özelliği istediğiniz resmi açılışa ekleyebilirsiniz
video: Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

hüseyin
17-06-2020, 02:10
hayırlı uğurlu olsun memoli usta...ALLAH yolunu açık etsin....

osmanke
17-06-2020, 04:39
hayırlı olsun ustam elinize kolunuza sağlık tüm destek verenlerin allah utandırmasın inşallah.

abraham
17-06-2020, 08:05
hayırlı olsun toptan fiatı nedir acaba saygılar

memoli1478
17-06-2020, 08:07
birkaç güne kadar belli olur

Erdenbay
17-06-2020, 09:37
Efsanenin doguşu���� yakındır fazla söze gerek yok tartışmasız ileri seviye olacaktır efsane ustayla efsane cihaz������ satıcısına ve kullanacısına hayırlı olsun
Efsanenin doguşu���� yakın hayırlı olsun o.u.d.arge destegi var fazla söze gerek yok tartışmasız ileri seviye olacaktır efsane ustayla efsane cihaz

digix21
17-06-2020, 11:55
yalnız ismi biraz sakıncalı olmuş..! "bir dönemin "titan saadet zinciri'ni (Kenan Şeranoğlu) " akıllara getiriyor..!:D

empu_1
17-06-2020, 12:57
hayırlı uğurlu olsun memoli usta...ALLAH yolunu açık etsin....

Simba
17-06-2020, 13:38
Hayırlı olsun memoli usta

boraner
17-06-2020, 14:53
Cihazın arkasında sizin gibi bir usta olduktan sonra, gözü kapalı alınır. Hayırlı, uğurlu olsun..

serkanguzel
17-06-2020, 15:01
yalnız ismi biraz sakıncalı olmuş..! "bir dönemin "titan saadet zinciri'ni (Kenan Şeranoğlu) " akıllara getiriyor..!:D

Mesajınız bir miktar baltalayıcı tarzda olmuş.Her ne kadar "gülme" smiley'i ekleyip, şakavari yazmış olsanız da...

Yani mesajınız; titan 'cılar milleti tokatlamıştı. Tokatlanmayın ! gibi bir anlamı çağrıştırmaktadır.

Cihaz markasından hareketle; böyle bir çağrışımı ima edecek bir anlamda mesaj yazarsanız, emek verilip çıkarılmış ürüne karşı haksızlık yapmış olursunuz. Hasılı; mesajınız biraz ağır kaçmış.

Ki, bu cihaz özellikleri itibariyle, bana hitap etmiyor. Ama bana hitap etmemesi demek, başkalarına hitap etmeyeceği anlamına gelmez. Dolayısıyla bu cihazı edinecek olanların kafasına vesvese vermek doğru değil.

Editor
17-06-2020, 17:08
Hayirli olsun sitede desteginizi verirsin ustad acariz bolüm istersen

TOPRAK67
17-06-2020, 18:16
hayırlı olsun ustam burada da bölümü açılırsa iyi olur bizim için

Editor
17-06-2020, 20:35
hayırlı olsun ustam burada da bölümü açılırsa iyi olur bizim için

Bölum açildi

ararat35
17-06-2020, 21:00
cihazın arkasın da memolı usta varsa gözüm kapalı alırım

digix21
17-06-2020, 21:05
Mesajınız bir miktar baltalayıcı tarzda olmuş.Her ne kadar "gülme" smiley'i ekleyip, şakavari yazmış olsanız da...

Yani mesajınız; titan 'cılar milleti tokatlamıştı. Tokatlanmayın ! gibi bir anlamı çağrıştırmaktadır.

Cihaz markasından hareketle; böyle bir çağrışımı ima edecek bir anlamda mesaj yazarsanız, emek verilip çıkarılmış ürüne karşı haksızlık yapmış olursunuz. Hasılı; mesajınız biraz ağır kaçmış.

Ki, bu cihaz özellikleri itibariyle, bana hitap etmiyor. Ama bana hitap etmemesi demek, başkalarına hitap etmeyeceği anlamına gelmez. Dolayısıyla bu cihazı edinecek olanların kafasına vesvese vermek doğru değil.

değerli üstad;
mesajımın forum ahalisine,biraz nahoş ta olsa,geçmişteki bir olayı hatırlatıp tebessüm ettirmekten öte hiçbir amacı yoktu.cihaz hakkında da hiçbir önyargım ve olumsuz bir düşüncem de olamaz.herhangi bir kusurum olmuşsa affola...

uyducu2010
17-06-2020, 21:10
memoli usta çanak desteği ve hd receiver özelliği varmıdır yani hem uydu alıcı hem iptv cihazmı yoksa sadace ip tv mi bilgi içim n teşekkürler

draculu45
17-06-2020, 21:24
Hayır lı olsun kullanıcılarina

durakb
17-06-2020, 21:28
Hayırlı olsun. Memoli1478 ve Ar-Ge
ekibine teşekkürler.

draculu45
17-06-2020, 21:32
İnanın piyasada bu özellik te cihaz yok tanıtım.videosu verilince göreceksiniz arkasında.argenin olması yeterli.birde memoli1478.usta bu cihaz.için.çok böyük.şans.iki.cihazim var.hiç düşmeden alacağım bir cihaz sadece satışa.çikacaği gün geldimi.alacam birdaha cihaz ihtiyacı olmayacak.kullanicilara
Şimdi den hayırlı olsun

memoli1478
17-06-2020, 21:33
Herkese desteklerinden dolayi tesekkur ediyorum kisaca anlatayim en pahali cihazlarda olmayan ozllikleri 1 cihazda topladik daha katalogta yazilmayan ozellikler var her detayi dikkatlice incelenerek kullanici yorumlari vs herseyiyle
Arastirilarak tum kullanicilara hayirli olsun

drteknik07
17-06-2020, 22:05
Hayırlı olsun. Eline sağlık ustam

detto
17-06-2020, 22:29
cihaz hayırlı olsun üstat yazılım desteği memoli üstat dan olunca başka olcak cihaz

memoli1478
17-06-2020, 22:53
kim 10 yıl öncesini özledi multivizyon vs o özlemler bitiyor nedemek istediğimi anlayacaksınız yakında videolar eklenecektir

halil-04
17-06-2020, 23:33
MEMOLİ USTAM YENİ CİHAZ HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH

safari061
17-06-2020, 23:39
Hayırlı olsun

Admin
18-06-2020, 00:01
Sungate titan cihaz hayırlı olsun uydu dunyası yeniliklere acıktır.

Kolay gelsin

ŞRARSKOZ
18-06-2020, 01:28
kim 10 yıl öncesini özledi multivizyon vs o özlemler bitiyor nedemek istediğimi anlayacaksınız yakında videolar eklenecektir
peki nerden alacaz bu cihazı kolay gelsin kaç tl

memoli1478
18-06-2020, 01:43
teşekkürler arkadaşlar kısa süre sonra satışta olacaktır ilgili destek bilgiler vs hepsi tanıtılarak forumdan verilecektir kimse bu nasıl yapılır vs aramayacaktır her özelliğin kullanma videosu ve resimleri eklenecektir

ekrem.kolu
18-06-2020, 17:09
hayırlısı olsun...

memoli1478
21-06-2020, 11:47
peki nerden alacaz bu cihazı kolay gelsin kaç tl

fazla yüksek olmayacak herkesin alabileceği bir fiyat olacaktır
haftaya cihaz satışta olacaktır daha cihaz piyasaya çıkmadan eksik ne var ne yoksa hepsi yapılıyoır
onun dışında birsürü özellik ekleniyor bu seneye damga vuracak cihazlardan biri ilgili destek videoları
özelliklerin tek tek videosu çekilerek buradan verilecektir onun dışında cihazın içindeki tüm sistemlerin
resimli ve video kullanımları pof bir şekilde çekilip forumdan eklenecektir bu sayede kimse bu nasıl yapılır
nasıl olur sormayacak herşey elinizin altında olacaktır

melek1
21-06-2020, 12:11
Yolun ve bahtın açık olsun usta.

aprancoz
24-06-2020, 12:31
cihaz 4k değil galiba?ayrıca diğer cihazlar gibi iptv hariç bir se*v*r özelliği var mı?

memoli1478
24-06-2020, 18:33
Video eklenince detayli goreceksiniz dostlar

memoli1478
25-06-2020, 00:29
cihaz daha piyasaya sürülmeden ne eksik ne gerekiyorsa yapılıyor
bugunkü özellikle auto ccam yanına auto mgcam ve newcam injekt özelliği gelmiştir
alacaklara h.olsun gerekli resimler bugun yarın eklenecektir

draculu45
25-06-2020, 01:23
Sabır la bekliyorum satışa çıkacağı günü

TOPRAK67
25-06-2020, 04:27
Sabır la bekliyorum satışa çıkacağı günü

haklısın ustam sabreden derviş misali bekliyoruz

memoli1478
25-06-2020, 17:04
resimler ilk sayfaya eklenmiştir 4k yayını içine eklenen özellik ile açılmıştır katalogta o özellik belirtilmemiştir
yanlış anlaşılma olmasın cihaz 4k değil ama bazı 4k yayınları açacaktır

önemli not : resimler cep tel ile çekildiğinden görüntü kalitesi biraz düşüktür

drteknik07
25-06-2020, 18:33
Ustam cep tel yazılımınada bir el atsan. görüntü yeterli destek senden olduktan sonra

Erdenbay
25-06-2020, 18:34
Memoli usta ve o.u.d.arge desteğiyle 👏👏
Az bile anlatılmış görselleri cok renkli vede güzel içerikte bir o kadar kalitelidir hayırlı uğurlu olsun

Simba
25-06-2020, 20:57
resimler ilk sayfaya eklenmiştir 4k yayını içine eklenen özellik ile açılmıştır katalogta o özellik belirtilmemiştir
yanlış anlaşılma olmasın cihaz 4k değil ama bazı 4k yayınları açacaktır

önemli not : resimler cep tel ile çekildiğinden görüntü kalitesi biraz düşüktür
Hemen inceliyorum

sezgin 01
26-06-2020, 17:24
İyi de Arnix'e de birşeyler yapmıştı Memoli usta. Daha sonra canı sıkıldı, yazılımı vermeme başladı. Bunda da böyle olmayacağı ne mağlum? Arnix alanların çoğu mağdur duruma düşmüştü.

hüseyin
26-06-2020, 18:18
arnix kullanıcıları şuan memoli ustanın vermiş olduğu 1.05.27 yazılımını kullanıyor...bukadarını söyleyebilirim..gerisini siz hayal edin...

memoli1478
26-06-2020, 19:14
Memolinin cani sikilmaz merak etmeyin guvenlik amacli yazilimlar guruba alindi
Kimse madur edilmedi onlarca kisi var arnix kullanan ve suan kullanilan yazilim paha bicilmezdir cihazi olan varsa yazsin yardimci olayin kimse bana yazmadi yazipta donmedigimi soyleyen varsa buyrun yazsin

yasargullu
26-06-2020, 20:37
memoli usta varsa cihazı sabırsızlıkla bekliyorum emeklerinin saglık ustam

Erdenbay
27-06-2020, 13:14
Büyük destek var arge olarak cok anlatıldı sabırsızlıkla bekliyoruz aynen hadi sahne senin titan👏👏👏

memoli1478
27-06-2020, 18:55
arkadaşlar video ilk sayfaya eklenmiştir cepten çekilmiştür kalite biraz düşük idare edin

amatörttl
28-06-2020, 13:34
Hayırlı olsun tekrar mesut abi

Erdenbay
28-06-2020, 14:44
Memoli usta ve o.u.d arge emeginize sağlık teşekkürler cihaz için şimdiden gerekli her şey en iyi şekilde hazırlandı beklemedeyiz

ulas55
28-06-2020, 23:43
Enigma2 tutkunu kullanıcısı olarak Bir kaç soru. Baştan aşağı okudum kimse bunları sormamış.
Umarım cevaplanır.

1 cihaz minikmi kasalımı
2 redshare nasshare VS varmı varsa süresi ne kadar.
3 cihaz androidmi androidse yazılım ve donanım özellikleri nelerdir.

memoli1478
29-06-2020, 00:32
1: ilk mesaja bakarsanız cihaz resmini görürsünüz
2: içinde 2 yıl iks server var
3: cihaz linüx işletim sistemine sahiptir işlemci modeli gx6622 d-e 128 mb flash
2gb ram var

ulas55
29-06-2020, 00:39
Teşekkür ettim kardeşim.

ulas55
29-06-2020, 13:59
Kafama takılan en önemli soru. Madem 2 GB ddr ram bellek koydunuz flashı neden 128 mb yaptınız.
Neden 512 mb yapmadınız.
Dreambox 800 ile vu solo arası bir şey olmuş.
Çünkü zamanla yetersiz olacaktır bu flash kapasitesi.
Ayrıca cihaza arka plan lnb giriş kısmınında bir resmini ilk mesaja eklerseniz benim gibi insanlar iptv mi uydu cihazı mı diye aynı soruyu sorup durmaz.

admo
30-06-2020, 00:51
Sevgili memoli1478, öncelikle cihaz hayırlı olsun. Üzerinde çok emek harcıyorsun, güzel cihaz olacağına hiç şüphemiz yok.
Benim cihaz için öğrenmek istediğim şey cihazın PİP özelliğinin olup olmadığı hakkında.

Creed
01-07-2020, 13:56
Hayirli olsun sn memoli

ataseven1972
01-07-2020, 15:10
cihazın çıkış tarihi hala belirlenmedimi.

majestico45
08-07-2020, 03:40
cihazın çıkış tarihi hala belirlenmedimi.
Memoli hocam bu cihazla astradaki csat lari izleyebilecekmiyiz

Baldemir
17-07-2020, 23:18
Bu cihaz satışa çıkmadımı sadece burada ön sipariş var Only the registered members can see the link

Sungate titan iptv uydu alıcı ön sipariş tahmini stok tarihi 15.07.2020 olarak belirlenmiştir. diyor ama tarih geçti

memoli1478
18-07-2020, 02:18
alıntı

firmanın SAHİBİ bizlere 16-07-2020 tarihinde en son söylediği 18-07-2020 cumartesi günü bir aksilik olursa p.tesi piyasaya dağıtıma başlayacaktır, Cihazlar fabrikada hazır ama kutu ambalajının hatalı basımı yüzünden geçikme oldu.

hüseyin
18-07-2020, 03:01
firma nereden öğrendiyse ayın 19'da benim emekli ikramiyemi alıp cihaza talip olduğum için bu tarihten sonra dağıtacakmış...yani gecikme bu nedenledir...başka sebep neden aramayın arkadaşlar...

serkanguzel
18-07-2020, 11:40
Yahu ortalığı meczuplar sarmaya başladı. Dağıtım gününe özel sebep addetmek te nedir yahu ?

Bu arada Kayseri'den bir adet te ben sipariş verdim. Ancak incelememi en erken Ağustos ortasından sonra yapabilirim. Bakalım bu cihaza kaç saat dayanabileceğim.

memoli1478
19-07-2020, 01:33
zahmet etmişsin bence alma tahammul edemeyeceğin bir cihazı neden alasın ki
bu cihaz enigma kullananlara hitap etmez bu cihaz normal kullanıcılar içindir

serkanguzel
19-07-2020, 11:37
Her cihazın mutlaka göz atılmaya değer bir tarafı vardır. Ben de sırf birkaç özelliğine hızlıca bakabilmek için satın alıyorum... Ama bu göz atacağım özellikler, sizin cihaza eklediğiniz, uçan - kaçan özellikler olmayacak. Yani zahmet olmaz merak etmeyin.

Parasını da peşin ödedim. İstersen dekontun resmini de buraya ekleyebilirim. Bu tür cihazlara göz attıktan sonra, yakın çevremdeki muhtaç tanıdıklarıma zekatıma veriyorum. Boşta kalmaz yani. Yani beni tanımadığın belli oluyor. Harcadığım paraların hesabını tutmadım ama, satın aldığım cihazların bedeli ile bugün sıfır otomobil alınırdı sanırım.

Herneyse de... Anlayamadığım, ya destekçileri tarafından ya meczupca mesajlar yazılıyor. Ya da satın alma tercihleri üzerinden rahatsızlık verilmeye çalışılıyor. Neler oluyor yahu ? Biraz tahammül, biraz relaks yahu.

Hasılı; benim incelemem, ancak ağustos ortasındaki günlerden sonra olacak. Belki eylülün başı gibi.

memoli1478
19-07-2020, 12:47
Benim yazdığım yazıda bir sorun olduğunu sanmıyorum ama takip ediyorum her yazında cihazlara karşı aynı tavırları sergiliyorsun tamam eleştirini yaparsın ama fuzuli şeyleride girmeme gerek olduğunu sanmıyorum yazından ufak bir metin cihaza kaç saat dayanabileceğim. bak bu not neler ifade ediyor bir düşün sanki cihazı almışsın veya zorla vermişler vs farklı anlamlar vermektedir yaklaşımın çok yanlış cihaz vs bir kenara bu şekilde bir yazı sence doğrumu sadece bunu soruyorum sana

serkanguzel
19-07-2020, 13:07
Mesajındaki sorun şu ! Bu cihaz normal kullanıcılar içindir, size göre değil. Doğru. Bana göre değil. Ancak bana göre olmaması, bu cihazı satın alıp, göz atmama engel mi ?

Ayrıca ben kaç saat dayanabileceğim diye yazdım. Sen "tahammül edemeyeceğin cihazı neden alasın ki " diye mantık geliştiriyorsun. Yani mantığındaki sakatlık şu ! Cihazın kullanmaya dayanabilmek ile tahammül edememek aynı şeyler değil.

Dayanabilmek te; beğenip - beğenmemek varken,

Tahammül edebilmekte ; zaten baştan kabullenmemek var.

İşte sakat mantık dediğim de burası zaten. Baştan kabullenmeyeceğim cihazı hiç bir zaman alıp incelemem.

Oysa ben mesajımda ne yazdım ? "Her cihazın mutlaka göz atılmaya değer bir tarafı vardır."

Yani buradan yapılacak çıkarım nedir ? Demek ki, göz atacağım bir özelliği var ki, o sebeple satın aldım.

Yani bazen bir şey ifade ederken, maksadı aşan ifadede bulunmamak lazım geliyor.

Herneyse... Yazdıkların benim açımdan demagojidir sadece...

Bir de tavır sergiliyorsun demişsin de, bir başka cihaz hakkında yazdıklarımı da beğenmişsin !? Şimdi buna ne diyeceğiz ? Başka cihazı eleştirirken iyi, benim destek verdiğim cihazı eleştirirsen, "karşı tavır sergilemek" mi oluyor. Lütfen biraz objektif olalım ve forumlarda fikirlere karşı ılıman olmasını becerebilelim.

Hele şu son cümlelerin var ya !... Bir önceki mesajımı okumuşsun ama anlamamışsın. Forumlarda biri çıkıp, uydu cihazlarına sıfır otomobil parası harcadım derse, buradan çıkarılacak anlam, hobi( tutku ) olur sadece... Yani işte anlamadığın kısım tam olarak burası. Yani anlamamışsın ama hala yaklaşım sorgulaması yapmaya çalışmışsın.

Herneyse... Benim için bu işler yalnızca hobidir. Eleştirilerimi de yıllarca yapıyorum. Yeni birşey değil. Şimdi nick'ler vermeyeyim, kimler geldi geçti uydu dünyasından. Herkes geldi geçti. Bu işten menfaatlenenler şimdilerde ortada yoklar ama ben ve birkaç hobisever hala buralardayız.

memoli1478
19-07-2020, 16:10
Sevgili kardeşim bu titan modeli her kullanıcı hitap eden bir cihaz olarak geliştirildi daha piyasaya sürülmeden kullanıcı verileri toplandı ve işlendi şimdi herkes senin benim gibi bilgi sahibi değildir
Biz onu dusunerekten bu cihaz geliştirildi
20 yıldan fazla bu işteyim 5 kuruş parada almadım ama bak hala buradayım yanı senin dediğin gibi hobi memoliyi bilen biliyor ve ne yapabileceğini bildiği içinde bu cihaza yönleniyor ha linux kötümü hayır ama herkes bilgi sahibi deyil işte bu noktada bu cihaz devreye giriyor ve tek tus
Ile her bölümüne yükleme yapabiliyor

serkanguzel
19-07-2020, 16:53
Hah işte böyle normal yazmalısın. Yani insanları sorgular tarzda mesaj yazmamalısın. Yani herkesin satın almak için bir sebebi olabilir değil mi ? Ayrıca beni tanımadığını da anlamış oldum.

Yalnız "her kullanıcıya hitap eden" söylemin doğru değil. Önceki söylemin daha doğru idi. Yani normal kullanıcılara hitap eden diye betimlenirse daha doğru olur.

Esasında ne için satın aldığımı yazacaktım ama, baştan gereksiz yere spekülasyona neden olmamak için, o detayı inceledikten sonra yazacağım. ( Bir ay sabır )

Sizin önceki cihazlar ve bu cihazla ilgili yaptıklarınıza gelince; siz sektöre eklenti vs yönüyle destek veren taraftasınız. Yani siz işin mutfağındasınız. Ancak sektörde belli markalara destek veriyorsanız, sizin para almamanız bu işi hobi olarak yaptığınızı göstermez. Nazarımda hiç önemli değil. Yani sizin de paradan öte başka sebepleriniz vardır. Ayrıca beni de ilgilendirmez zaten...

Oysa ben bu işlerin hiç bir zaman mutfağında olmadım. Olmak ta istemem. Eğer mutfakta olsaydım, hem hobimi geliştiremezdim, hem de eleştirilerimi tarafsız bir şekilde yapamazdım.

Şu salgın günlerinde hobime biraz daha fazla zaman ayırabiliyorum. Değilse, beni buralarda mesaj yazarken de göremezdiniz.

Herneyse... Küçük te bir ipucu vereyim de, millet nedir acaba diye meraklanıp durmasın. Bu hobim çerçevesinde, geçmişte yeri geldi, tuner katının içindeki demodülatör çipinin numarasını tespit etmek için bile, cihaz satın almışlığım olmuştur. Yani tutku dediğimiz de tam olarak böyle birşeydir. Yeni çıkan bir ürün satın alıyorsam, kendimce sebeplerim vardır yani...

Dolayısıyla, "tahammül edemeyeceğin cihazı neden satın alasın ki" tarzı sorgulamalara maruz kalmak istemem.

Belirttiğim gibi Ağustos ortası - Eylül başı gibi cihaz ile ilgili tespitlerimi yazacağım.

Cyber64
19-07-2020, 16:54
Serkan bey bazi beklentiler icine girerekten cihaz incelemesi yapiyor. Atlas HD 200 de de övmüs oldugu
Fujitsu islemciyi gördük Truecolor yayinlari ve daha niceleri diye yazmisti. Sanirim bunlari bir dergi icin yaziyor.

Iste yazisindan alinti:

serkanguzel Nickli Üyeden Alıntı Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Uydudan Yayın yapan platformların bir süredir bu işlemci(Fujitsu MB86H61) ile başı dertte...

İşlemcinin asıl marifeti; bu işlemciyi kullanan cihaz ve bu cihazda kullanılan emulatör yardımı (oscam) ile birlikte, altyapısı bilinen
şifreleme sisteminin/sistemlerinin, servis ***'leri bu işlemci marifetiyle görüntülenebilmektedir. Hal böyle olunca da, bazı paketlerin kırılması mümkün olmuştur.

Örnek paketler ; CanalSAT France, TNTsat ve JSC Sport kanalları.

Bu işlemci(Fujitsu MB86H61) ile birlikte kullanılan cihaz, Atlas 100HD ve Atlas 200HD markası ile ünlenmiştir.
Cihazda kullanılan bu işlemci ve şifrelemeyi dekode eden kişinin hazırladığı emu'nu adı Cristor format olarak anılmaktadır.

Bu işlemci marka/modelinin bulunduğu cihaz şimdilik ülkemizde kullanılmamaktadır. Yani ulusal platformlarımız şimdilik rahat diyebiliriz.

Bu cristor formatı üzerinden CanalSAT France, TNTsat kanalları bir yıldan daha fazla bir süreden beri izlenebiliyor.

Malum emulatörler içerisinde oscam açık kaynak kodlu olduğu için, konuya ilgisi olan meraklı hobiciler tarafından geliştirilebilmektedir.

Örnek vermek gerekirse; Oscam emulatörü, Rus Yuri adlı biri tarafından biraz değişime uğratılarak, "Oscam ymod" olarak, oscam'ın
cihaza/cihazlara göre şekil değiştirmiş, başka bir sürümü olarak devam etmektedir. Bu Oscam ymod ile CanalSAT France kanalları
kırılıp izlenebilmişti. Yine oscam'ın değişime uğramış bir başka sürümü ise, "Doscam" olarak anılmaya başladı. Bu sürüm ile de, JCS Sport
kanalları emu ile izlenilmeye başlandı.

İşte oscam ve mutant oscam sürümlerinde; bazı platform yayınlarının emu ile çözümlenebilmesi işlerine Atlas 100HD cihaz yardımcı olmuştur. Daha ziyade bu cihazdaki işlemci özelliğinden yararlanılarak, şifreli yayının servis ***'leri okunabilmektedir.

Cihazın satış yerleri, ağırlıklı olarak, kuzey afrika ülkeleri ve iber yarımadasında yer alan ülkelerdir.

Herhangi bir şifreleme sistemi yada platform ile ilgili bir çalışma yapılmayacaksa, bu cihaza da ihtiyaç duyulmayacaktır.

Bu cihaz marifetiyle servis ***'inin kolayca alınabildiği şifrelem sistemleri arasında, Viaccess, İrdeto ve Cryptoworks şifrelemeler vardır.
Bu üç şifrelemeden ikisi, biz Türk kullanıcılarının işine yarayacak tipteki şifrelemelerdir.

Bu cihaz marifetiyle elde edilen servis ***'leri, herhangi bir emulatör'e dahil edilerek, enigma tabanda çalışan cihazlarda da izlenebilmektedir.
Örnek vermek gerekirse, JCS Sport kanallarının emu altyapısı ve servis ***'i yerli yapım olan Btkcam'a dahil edilip, internal emu
(cihaz marifetiyle çözülen emu, yani internet bağlantısına ihtiyaç duyulmadan) yöntemi ile izlenebilmektedir.

Saygılar, sevgiler.

Arkadasimiz islemcilere kafayi takmis ve o yoldan yürüyor. Cihaz ve özellikleri sanirim ikinci planda.

Kolay Gelsin!

serkanguzel
19-07-2020, 17:25
Serkan bey bazi beklentiler icine girerekten cihaz incelemesi yapiyor. Atlas HD 200 de de övmüs oldugu
Fujitsu islemciyi gördük Truecolor yayinlari ve daha niceleri diye yazmisti. Sanirim bunlari bir dergi icin yaziyor.

Iste yazisindan alinti:

Arkadasimiz islemcilere kafayi takmis ve o yoldan yürüyor. Cihaz ve özellikleri sanirim ikinci planda.

İyi de ben bu mesajımı dergide değil, bir forumda yazmıştım. Atlas HD100 model cihaza da hala sahibim. Ayrıca uydu cihazlarında işlemci demek herşey demektir. Yani herhangi bir uydu cihazı satın aldığında, uydu cihazı değil, işlemci satın almış olursun. Aldığın cihaza dair ne varsa, hepsini işlemci belirler. Yani dominant olan işlemcidir. Ben değil. Dolayısıyla ben işlemcilere kafayı takmadım. Bu hobide birşeyler öğrenmek istiyorsan, işlemciler üzerinden yol yürümelisin.

Atlas HD100 model Türkiye'de iki tane var. Biri ben de, Diğeri Viahussun diye bir arkadaştadır. Viahussun benim ricam üzerine bu cihazları Cezayir'den getirmiştir.

Yani kısa aklınla bana çakmaya çalışmışsın ama nafile... Görüldüğü üzere, iki tane cihaz için hiç bir ticari beklentimin olamayacağı aşikar.

Ayrıca ben dergilere çeviri yaparım genellikle... Ama hiç bir ticari ilişkiye girmeden.

hussun84
21-07-2020, 00:41
Merhaba hayırlı akşamlar
Öncelikle yeni cihazınız hayırlı olsun.
Umarım herkesin beklentisini karşılayan bir cihaz olur.
Beklenti kişiden kişiye değişir.Mesela benim de beklentilerim farklı cihazdan temin edersem yeri ve zamanı geldiğinde yazarım.

Ben ViaHussun bu arada burda farklı bir nick almışım.
Serkan ustayı yıllardır tanırım forumlarda her zaman objektif olmuştur kendisi.Hiçbir firma ya da kurum adına insanları yanıltacak bilgiler sunmamıştır.Eğri ise eğri doğru ise doğru yorumlar yapmıştır.Bir firma ya da kurumun reklamını yapmak adına bile bile aldatıcı yorum yaptığına asla ve asla şahit olmadım.Kendisi her zaman objektif olmuştur.Bir çok konuda uydu hobisi üzerine aydınlatıcı makaleleri bulunmaktadır forumlarda.Şüphe duyan varsa google da bizzat arama yapıp bakabilir.Biss keylerin çözülmesine yönelik feed hunter Türkçesiyle feed avcılığı hobisinin Türkiye de öncülerinden biridir.İlk olarak onun aydınlatıcı makaleleri ile bu hobi Türkiye de yaygınlaşmıştır.

Ikinci husus Atlas cihazı sadece hobi maksatlı hem kendime hem de kendisine temin etmişimdir.Bizim aldığımız dönem cihaza destek vardı şu an yok.Genelde piyasada bir çok cihazın başına gelen bu.Bunu da bu hobiye gerçekten yıllarını veren insanlar bilirler.

Bu yeni cihaz için görüşüm eleştirinin her türlüsüne açık olursanız bu yolda ilerlerken yanlışlarınız olduğunda sadece serkan usta değil başka insanların da görüşlerini alarak kısa zamanda yanlışları doğruya çevirmek sizler için daha kolay olur.Şayet olumsuz durum olursa.Şu an yazdıklarım sadece varsayım cihaz üzerine.

İyi forumlar

Cyber64
21-07-2020, 16:48
Selamlar, serkan ustayi bende yillardir tanirim. Onun mekalelerini begenerek okudum. Buradaki durumlar biraz
farkli taraflara cekildi yada cekilmek istendi; yenilikci ve teknik gelismeleri kullaniciya bir sekilde vermeye calisanlara
destek yerine köstek olmak isteyenler oldu ve bu arada serkan ustanin islemci üzerinden yorumlarida kaynadi yani
yanlis anlasildi.

Kullanici icin en uygun cihaz üretme yarisina firmalar daha iyisini yapmak yerine rakiplerini kücük düsürecek yorumculari
piyasaya sürmüs ve bu islerde degerli ve önemli isler basarmis ve hala basarmak icin caba gösteren arkadaslarimiza hakarete
kadar varan yalan yanlis yorumlar yazip kullanici olmak isteyenlerin kafalarini karistirmaya calismaktalar.
Bir cihaz piyasaya sürüldügünde mutlaka eksikleri olabilir, ama bunun desteklerle giderilip gelistirilmesi mümkündür. Kimse bir cihaz
alayim 10 sene kullanayim fikrinde degil artik. Cünki 10 sene sonra alinan cihaz zaten demode olup kat be kat iyileri cikiyor.
alinan bir cihazin ortalama 2 yada 3 sene kullanilabilmesi bile cok avantali olur.

Temennim Üretici firmalarin rekabeti birbirlerini kötüleyerek degil, daha iyisini nasil yaparim mantigiyla olur.

Kolay Gelsin!

serkanguzel
21-07-2020, 20:38
Selamlar, serkan ustayi bende yillardir tanirim. Onun mekalelerini begenerek okudum. Buradaki durumlar biraz
farkli taraflara cekildi yada cekilmek istendi; yenilikci ve teknik gelismeleri kullaniciya bir sekilde vermeye calisanlara
destek yerine köstek olmak isteyenler oldu ve bu arada serkan ustanin islemci üzerinden yorumlarida kaynadi yani
yanlis anlasildi.

Kullanici icin en uygun cihaz üretme yarisina firmalar daha iyisini yapmak yerine rakiplerini kücük düsürecek yorumculari
piyasaya sürmüs ve bu islerde degerli ve önemli isler basarmis ve hala basarmak icin caba gösteren arkadaslarimiza hakarete
kadar varan yalan yanlis yorumlar yazip kullanici olmak isteyenlerin kafalarini karistirmaya calismaktalar.
Bir cihaz piyasaya sürüldügünde mutlaka eksikleri olabilir, ama bunun desteklerle giderilip gelistirilmesi mümkündür. Kimse bir cihaz
alayim 10 sene kullanayim fikrinde degil artik. Cünki 10 sene sonra alinan cihaz zaten demode olup kat be kat iyileri cikiyor.
alinan bir cihazin ortalama 2 yada 3 sene kullanilabilmesi bile cok avantali olur.

Temennim Üretici firmalarin rekabeti birbirlerini kötüleyerek degil, daha iyisini nasil yaparim mantigiyla olur.

Kolay Gelsin!

Bir önceki mesajında öyle yazmamıştın ama !? Hala alıntıladığım yerde duruyor. Kendi mesajını bir daha oku istersen ?

Bazı bekletilerin içine giriyormuşum da, dergi için yazıyormuşum da, falan fıstık fasarya, bir sürü şey yumurtlamaya çalıştın ama yemedi.

Ayrıca beni tanıdığını yazmışsın ama beni tanıdığını da zannetmiyorum. Forumlardaki mesajlarım üzerinden, çakmaya çalıştın, onu da beceremeyip, eline yüzüne bulaştırdın. Zaten benim geçmiş forum mesajlarımdan haberdar olsaydın, bir önceki itham dolu mesajını yine yazmayacaktın. Bence artık siz hiç birşey yazmayın. Çünkü bu saatten sonra ne yazsanız, kimse sizin ciddiyetinize inanmaz.

Arada kaynadı gitti vs acayip söylemler... Arada kimi kaynatıyorsunuz yahu ?

Buradaki durumlar farklı tarafa çekildi demişsin de... Durumları farklı tarafa çeken varsa ve kimse onu hedef alarak yazsaydın. Yani böyle ortaya karışık kebap söyler tarzda mesajlar olmuyor, yakışmıyor.

Neyse... Ben kendimi ilgilendiren kısmına yanıt vereyim. Diğer yazdıkların beni ilgilendirmiyor.

Bir de 2 - 3 sene kullanabilmesi bile çok avantajlı olur, diye yazmışsın da ! İnsanlar durmadan cihaz satın alsınlar öyle mi ? Ne olacak ? Eline geçecek ? Dört tane şifreli kanala baksın diye insanlar durmadan cihaz yenilensinler... Ooohhh ne ala memleket, suyundan da koy. Yahu yazdığın şey biraz akılcı olsun bari.

İnsanlar 2 yılda bir cihaz almak yerine, varsa mevcut PC'si ile yoksa alır windows mini PC, internet üzerinden izleyeceği şifreli yayınlara ömür boyu bakar. İsterse mini PC'sini TV'ye bağlayıp izler, isterse notebook'unu bağlayıp izler.

Aha da bu da kanıtı ;

Listenin altında daha neler var neler :wink:

Stalker listemde en az 150 tane adres var. Gir gir adres girmekten bıktım. 150'de bıraktım.

Programın adını da bilerek görünmez yaptım.

Hasılı diyeceğim; yahu milletin şifreli yayın izlediği mi var ? Millet ya maça bakıyor ya da bir iki belgesel o kadar. O da bakarsa... Çoğunluk maçı gördükten sonra, normal ulusal kanallara geçiyor. Yani burada abarttıkça abartıyorsunuz. Kullanıcıları 2 senede bir cihaz almanın normal olduğuna inandırmak için algı yapıyorsunuz. Böyle yapmayın. Sonra milletin ahı tutar.

Ha ! Kullanıcının yoktur PC'si, o zaman bu cihazlardan satın alma yoluna gider. O da kullanıcının tercihi olur zaten...

Ayrıca bana da bakmayın. Bu işler benim hobimdir. Ben bu sistemlere her yıl ortalama 500 dolar civarında harcama yaparım. Yani sizler de kullanıcılar da, kendisini benimle kıyaslamasın lütfen.

karizma15
21-07-2020, 21:26
memoli üstat destwklerin için çok teşekkür ederim

kaankar
22-07-2020, 14:38
cihazımı teslim aldım alan arkadaşlarada hayırlı olsun selamlar

Cyber64
22-07-2020, 14:54
============
Bazı bekletilerin içine giriyormuşum da, dergi için yazıyormuşum da, falan fıstık fasarya, bir sürü şey yumurtlamaya çalıştın ama yemedi.

===========

==================
Yahu ortalığı meczuplar sarmaya başladı. Dağıtım gününe özel sebep addetmek te nedir yahu ?

Bu arada Kayseri'den bir adet te ben sipariş verdim. Ancak incelememi en erken Ağustos ortasından sonra yapabilirim. Bakalım bu cihaza kaç saat dayanabileceğim.
============
Herneyse de... Anlayamadığım, ya destekçileri tarafından ya meczupca mesajlar yazılıyor. Ya da satın alma tercihleri üzerinden rahatsızlık verilmeye çalışılıyor. Neler oluyor yahu ? Biraz tahammül, biraz relaks yahu.

===============
Herneyse... Benim için bu işler yalnızca hobidir. Eleştirilerimi de yıllarca yapıyorum. Yeni birşey değil. Şimdi nick'ler vermeyeyim, kimler geldi geçti uydu dünyasından. Herkes geldi geçti. Bu işten menfaatlenenler şimdilerde ortada yoklar ama ben ve birkaç hobisever hala buralardayız.
==============
Dolayısıyla, "tahammül edemeyeceğin cihazı neden satın alasın ki" tarzı sorgulamalara maruz kalmak istemem.

===========
Ayrıca bana da bakmayın. Bu işler benim hobimdir. Ben bu sistemlere her yıl ortalama 500 dolar civarında harcama yaparım. Yani sizler de kullanıcılar da, kendisini benimle kıyaslamasın lütfen.

Su yazdiklarini alt alta yazip okuduktan sonra seviyen belli oluyor. Cihaz test ediyormus hobby mis filan filan.
Konuyu kaynatmak adina yapmadigin kalmadi, ama hayret bu cihazin chipi icin birsey yazmadin. Demekki tanimadigin
bir chip türü.

Tutmussun Uydu cihazi konusunu Mini bilgisayarla cözmüssün tam olmus.

Anlasilmistir sen baska dünyalarin insanisin.

Dünyamiza Hosgeldin..! :thumbsup:

serkanguzel
22-07-2020, 15:20
Su yazdiklarini alt alta yazip okuduktan sonra seviyen belli oluyor. Cihaz test ediyormus hobby mis filan filan.
Konuyu kaynatmak adina yapmadigin kalmadi, ama hayret bu cihazin chipi icin birsey yazmadin. Demekki tanimadigin
bir chip türü.

Tutmussun Uydu cihazi konusunu Mini bilgisayarla cözmüssün tam olmus.

Anlasilmistir sen baska dünyalarin insanisin.

Dünyamiza Hosgeldin..! :thumbsup:

Tabi tabi( ! ) Kendin için ne kadar çarpıttığın laf varsa, hepsini benim için yazmışsın. Devamında da seviyen belli oldu diyerek, kendi seviyeni teyit etmiş oldun.

Mini bilgisayar hakkında bi fikrin olsaydı bari de, ondan sonra fikir beyan etseydin.

Anlaşıldı, ne söylesek, ne yazsak boş.

Ben başka dünyaların insanı değilim de, görmeden, fikir beyan edince, işte ortaya senin mesajın gibi böyle garabetler çıkıyor.

Herneyse... Anlamayana anlatılmaz. Anlatmaya da gerek yok zaten. Sizlere hazır lop gerek. Biri çıkıp hazır lop sunana kadar böyle devam edersiniz.

ateş77
21-02-2023, 21:29
titan sungate resivır da hafızaya almuyor cihazı kapandıgında hepsi yok oluyor sil baştan internetide giriyorum hafızaya almıyor yardımcı olursanız sevinirim kanalları yükleniyor seyrediyorum

memoli1478
23-02-2023, 22:18
anlatım mevcut aynısını yap Only the registered members can see the link
sorun devam ederse buradan yaz yardımcı olacam