PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Digiturkte Yaprak Dökümü HİSTORY TV Platformdan çıkarıldı

Simba
19-06-2020, 17:35
Digiturkte uzun zamandır yayın yapan HİSTORY Belgesel kanalı bu gece itibariyle yayından çıkartılıyor.Digiturk web sitelerinden history kanal cıkartılmış durumda.

Only the registered members can see the link

Herkes history 2 beklerken ana kanal historynin cıkarılması büyük hayal kırıklıgı bence.History turkiyedeki diğer platformlarda yayına devam ediyor.

Editor
19-06-2020, 17:41
En onemli kanali bile harcamislar resmen zamaninda iyiki uyelikten ayrilmisim animal planet ve disco showcase yi cikarinca uyeliklerimi iptal etmistim .

Hikmet™
20-06-2020, 11:20
Bu hiç iyi olmadı şimdi. Annem bu kanalın hastasıydı.

hyseb
20-06-2020, 17:09
bir tarih kanalınında yayından kalkması cok kötü oldu diğer platformlara yaradı bu iş vede zaten çok pahalıydı hizmetleri

Simba
20-06-2020, 17:46
Ben platforma uye değilim ama kanalda izledigim programlar var antik uzaylılar falan guzeldi programları.Modern rehinicileri falan izliyordum.Thor uydusunda şifresiz yayını devam ediyor bu kanalın guncelleyelimde konuyu belki izlemek isteyen olur

şimşek59
20-06-2020, 23:45
ne oldu platform batıyormu ? zamanında türkiye ligi bu parayı yapmaz ama siyaset bizim sayemizde türkiye ligi iyi paraya ihale edildi dedi katar şirketine bu siyasetin katar aşkı yüzünden bu duruma geldi sadece futbolda değil ülke için farklı alanlarda da kayıplar olacak