Orijinalini görmek için tıklayınız : Sungate Titan Full HD İp TV Uydu Alıcısı İnceleme
Cihazı merak edenler için inceleme videosu çektim umarım yararı dokunur iyi seyirler.
Only the registered members can see the link
Videoyu mesaja ekledim tesekkurler.
Videoyu mesaja ekledim tesekkurler.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
video gerçekten cok guzel olmuş teşekkurler beklenen cihazı video ile görmek güzel peki iptv kanallarında geçişler nasıl? kitlenme donma reset vs durumlar oluyormu
video gerçekten cok guzel olmuş teşekkurler beklenen cihazı video ile görmek güzel peki iptv kanallarında geçişler nasıl? kitlenme donma reset vs durumlar oluyormu
ustam...sungateyi yaklaşık 10 gün önce aldım...xtream,stalker,m3u ve diğer iptv uygulamaları oynatmada bir sorunla karşılaşmadım,gayet stabil...tabiki evde veya işyerindeki internet bağlantısının hızı...bağlanlandığınız adresin kalitesi gibi faktörler sağlamsa 10 numara cihaz diyebilirim..üstelik bugüne kadar ücretli bir server denemedim...sağdan soldan bulduklarımı çatır çatır gösteren açan oynatan bir makina....bu vesile ile alacak olan,niyetlenen arkadaşlara tavsiye ederim...selamlar ustam...
Teşekkür ederim. Cihaz bu anlamda çok iyi hiç kilitlenme sorun yaşamadım. USB ile ilgili bir işlemde PRV kısmında bir defa karşılaştım onuda kendilerine bildirdim düzelteceğiz dediler.
memoli1478
31-07-2020, 12:58
Eline sağlık çok güzel olmuş
Gerekli işlemler yapılacaktır yeni özellikler
Gelecektir ilerde kendi menü ve içerikleri kendiniz tek tus ile degistirebileceksiniz
Video icin tesekkurler sungate icinde iptv var sanirim free olarak 1 senemi gecerli acaba
memoli1478
31-07-2020, 15:10
genelde 365 gün oluyor free olanın süresi yok bildiğim kadarı ile
Eline sağlık çok güzel olmuş
Gerekli işlemler yapılacaktır yeni özellikler
Gelecektir ilerde kendi menü ve içerikleri kendiniz tek tus ile degistirebileceksiniz
Cihaza güzel özellikler kazandıran sizlere teşekkürler. :emoji122:
Cihaza güzel özellikler kazandıran sizlere teşekkürler. :emoji122:
Next 2053 cihaz incelemenizide begendim kanali takipteyim siteyede verseniz cok iyi olur
Next 2053 cihaz incelemenizide begendim kanali takipteyim siteyede verseniz cok iyi olur
Teşekkür ederim siteye de ekledim.