Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni uydu Eutelsat 7A @ 31° East

Baldemir
07-08-2020, 18:58
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Simba
07-08-2020, 19:47
Bu bizim yörungeye yerleşmiş baldemir usta fikrin varmı

Cyber64
08-08-2020, 15:51
Bu uydu Türkiye tarafindan kiralandi, Türksat5A buraya yerlesene kadar. 31° derecedeki yerimizi
kaybetmemek adina.

osmanke
09-08-2020, 02:27
ustalar benim bildiğim bu uydu daha önce,de vardı aynı konumda bir ara yerel kanallar vardı daha doğrusu bölgesel kanallar daha sonra askeri amaçla kullanılacak denmişti ben daha önce ayarlamıştım bu uyduyu ama sonra alternatif bir kanal olmayınca başka bir uyduya çevirmiştim çanağı iyi kanallar gelirse yine ayarlarız saygılar.

Simba
09-08-2020, 11:09
ustalar benim bildiğim bu uydu daha önce,de vardı aynı konumda bir ara yerel kanallar vardı daha doğrusu bölgesel kanallar daha sonra askeri amaçla kullanılacak denmişti ben daha önce ayarlamıştım bu uyduyu ama sonra alternatif bir kanal olmayınca başka bir uyduya çevirmiştim çanağı iyi kanallar gelirse yine ayarlarız saygılar.
Bu uydu o değil osman hocam astra 31.5 derecesi senin dedigin bu uydu daha önce digiturkun 7 derecede kullandıgı uyduyu 7 dereceden alıp 31 dereceye kaydırmışlar