Orijinalini görmek için tıklayınız : WSP RESİMLİ ANLATIM COMPORTTAN CARD SHARİNG CİHAZLARLA İLGİLİ AYARLAR Burada
Burada verdigim bilgileri dogru yaparsanız yüzde yüz sonuc alırsınız arkadaşlar resimdeki numaraları göre anlatmaya calısıyorum
1- Türkçeyi secerek başlıyoruz.
2- Resimde gösterilen ayaların aynısını wsp programında uygulayınız( Ayarlar com porttam izleyecegimiz için aynısı olacaktır.
3- start tusuna basıp programla cihaz arasında bağlantı kurulacaktır Baglandıgın PORT OPENED Yazısı cıkacaktır.beyaz boş alanda
4-Server adresini girmeniz lazım.Şu anda aldıgınız server adresleri ücretli veya free servis adresi kısmınıza girmeniz gerekecek sonra kullanıcı adı ve şifrenizi
5-Serverda olan port bilgileri.Genel bu port bilgileri paketlere ait bilgilerdir mesela 00000 dan sct paketi cıkar 000001 den *** view paketi gibi bunlar örnektir.
6-Herşeyi dogruya girdikten sonra 7-ve 8 numaralı işlem bittikten sonra yeşil ısık yanmasını bekleyecez
7-ayarlar kısmına girecez
8- size verilen keyleri buraya girdikten sonra start tusuna basıp yeşil ısık yanmasını bekleyin herşey tamam olduktan sonra kanal üzerinde bekleyip kanalın acılmasını bekleyin
9-Bazı cihazlarda bende mesela next var acılmazsa kumandada yeşil tusa basıp HSIC kısmına gelip hangi paketin id leri varsa ona okey verince kanallar daha hızlı açmaktadır
RESİMLİ ANLTIM İÇİN TEKNOKAYA TEŞEKKURLER EMEGİ VE GUZEL ANLATIMI İÇİN
şimdi sıra server bilgilerini WSP proğramına girmek,
Only the registered members can see the link
®adakoglu
28-12-2006, 09:29
Güzel ve anlaşılır bir anlatım olmuş.Eline sağlık.
resim nerde resim görünmüyor veya başka yerdemi
resim nerde resim görünmüyor veya başka yerdemi
2 ci mesajda var resim
bu programda bazı serverlar açık ve ben şu aizliyorum sever 2 ve 3 ten arkadaşşlar bu programda id caid leri nereye yezıcaz
bu programda bazı serverlar açık ve ben şu aizliyorum sever 2 ve 3 ten arkadaşşlar bu programda id caid leri nereye yezıcaz
id ve caid derken bu program sharemaxa göre daha kolay id ve caid yazmanıza gerek yok server bilgilerini dogru girdikten sonra ve des keyleri kanallar acılıyor
western32483
28-12-2006, 14:02
bilgi ve paylaşım için teşekkürler.kolaygelsin
arkadaşlar PC ile receiver(artı internet) seyrederken sürekli birbiriyle bağlantı halin de mi olacak yoksa birkez bağlantı kurup ayarları yukarıda olduğu gibi yaptıktan sonra receiveri PC bağlantısından çıkarıp TV ye götürüp taktığımızda izleyebilirmiyiz?Bu paylaşım olayına yabancıyım biraz daha açıklar mısınız?
arkadaşlar PC ile receiver(artı internet) seyrederken sürekli birbiriyle bağlantı halin de mi olacak yoksa birkez bağlantı kurup ayarları yukarıda olduğu gibi yaptıktan sonra receiveri PC bağlantısından çıkarıp TV ye götürüp taktığımızda izleyebilirmiyiz?Bu paylaşım olayına yabancıyım biraz daha açıklar mısınız?
Sürekli baglantı halinde olacak.Ve adsl acık olmuş olacak.
engina81
02-01-2007, 00:16
bu program hangi receiverlara uyuyor arkadaşlar sunny at 1030 ile yapılabilir mi
bu program hangi receiverlara uyuyor arkadaşlar sunny at 1030 ile yapılabilir mi
Şu an itibariyle next serisinin bazı modellerine. Humax cihazlara ve goldmaster 40100 serisine ve bir kaç cihazda daha arkadaşım
Sunnylere beklemedeyiz..
arkadaşım şu an için sunny ini kart paylaşımı yazılımı mevcut olmadığı için mümkün değil.
engina81
02-01-2007, 01:46
teşekkürler herkese mutlu yıllar, size bir sorum daha olacak volkan hocam;
next 7500 e paylaşım yazılımını hangi loaderle yükleyeceğiz keymaker17 veya 18 olur mu, ayrıca
bilgisayarda hangi program olacak, yeri burası değil ama kusura bakmayın lütfen
Aşağıdaki Loader ile yükleyebilirsin.
f47xfenerli
02-01-2007, 02:15
sayın yöneticim çok güzel anlatım wsp yı bende kulanıyorum aşağı yukarı sorunsuz bı pro anlatımınla da bilmeyen arkadaşlar için çok iyi oldu ellerin dert görmesin saygılar sunarım
sayın yöneticim çok güzel anlatım wsp yı bende kulanıyorum aşağı yukarı sorunsuz bı pro anlatımınla da bilmeyen arkadaşlar için çok iyi oldu ellerin dert görmesin saygılar sunarım
Vaktim olursa resimli anltımı tekrar verecem olmamış:) o gun aceleye gelmişti :)
Sürekli baglantı halinde olacak.Ve adsl acık olmuş olacak.
Çok Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
easypump
02-01-2007, 23:28
ellerine sağlık güzel olmuş serkan hocam teşekkürler
arkadşım bu program amstrad a olumu
arkadşım bu program amstrad a olumu
card paylaşımı varsa olur
Gold Master 9400CI için olur mu bu ?
Gold Master 9400CI için olur mu bu ?
Onlar için olmaz malesef.O cihazlar 1 mb bellege sahip olacagınıda zannetmiyorum
finest plus p6000 fta serisinde olurmu kart paylaşım özelliği var..?
®adakoglu
25-04-2007, 08:43
finest plus p6000 fta serisinde olurmu kart paylaşım özelliği var..?
Paylaşım özelligi olanlara olur.
arkadaşım resimleri göremiyorum. ayrıca bu işlem için rs232 kablosu kullanıcaz dimi? ben bu kabloyu taktım. makina xp olmasına rağmen görmedi. çıkarılabilir diski hemen görüyor.bunu görmüyor. nasıl olur?
arkadaşım resimleri göremiyorum. ayrıca bu işlem için rs232 kablosu kullanıcaz dimi? ben bu kabloyu taktım. makina xp olmasına rağmen görmedi. çıkarılabilir diski hemen görüyor.bunu görmüyor. nasıl olur?
2.mesajda var
resimler açılmıyor. 2.mesajıda bulamadım. yardım ltf.
bu program sayesinde discovey ve naitonal georaphic seyredilirmi?
benim makinamın kart paylaşımı var mı? next superplus 2000cx
Ayrıca 2. mesajda anlatılanı tam kavrayamadım. Cihaz bilgisayara baglıyken cihaza aynı anda çanaklar da bağlı olacak mı?
yardımcı olursanız sevinirim.
hocam ilginize binlerce teşekkür ben de yumatu IQ nün en son serisi var ve truman en son yazılımı yüklü wsp ayarlarını yapıyorum yeşil yanıyor ama cihaz ayarlarındamı yoksa cihazın yazılımımı yanlış anlamadım rs232 kablosunu ben yaptım (2-3,3-2,5-5 pinlerini leimleyerek )
hocam ilginize binlerce teşekkür ben de yumatu IQ nün en son serisi var ve truman en son yazılımı yüklü wsp ayarlarını yapıyorum yeşil yanıyor ama cihaz ayarlarındamı yoksa cihazın yazılımımı yanlış anlamadım rs232 kablosunu ben yaptım (2-3,3-2,5-5 pinlerini leimleyerek )
Yumatuda malesef serversa cok kişi var algılayamıor o yüzden bosuna ugrasmayın bence
®adakoglu
23-10-2007, 14:06
Bilgisayarınızda DNS Uptader programı yüklü olmaldır.Dns uptaderi bilgisayara yüklediğinizde sağ kösede yeşil renkli onay çıktığında server çalışır.
Kabloyu dogru yapmışsınız
hocalar cyfra açık hemde kolay açılmasına karşılık eutelsat neden açılmakta zorlanıyor onu anlamadım farklı bir ayarımı var bilen varsa anlatırsa sevinirm
hocalar cyfra açık hemde kolay açılmasına karşılık eutelsat neden açılmakta zorlanıyor onu anlamadım farklı bir ayarımı var bilen varsa anlatırsa sevinirm
Eutelsat derken?
eutelw3 uydusu
O konular bizi aşıyor malesef.Ne demek istedginiz anladım ama malesef bu konuda yardım istemeyiniz..:rtfm: