Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : SMART IPTV UCRETSİZ İPTV M3U DOSYASI [Konu 4]

Simba
29-01-2021, 23:27
Yeni ücretsiz legal iptv dosyamıza buradan ulaşabilirsiniz

Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link sitemize ve bu konuya telif hakkı ve şikayet eden DAZN.DE SKY.DE Platformuna cevap vermek istiyoruz.Sitemizde platformunuza ait kanallar iptv dosyamızda yoktur.İllegal sistemin çözümleri ile ilgili öneriler,çözümler ve kanalların ucretsiz dağıtımı yoktur.Almanda bundesliga maçlarını yayınlayan kanallar iptv dosyamızda yoktur.Konuda verdigimiz iptv kanalları turkiye ve dunyada yasal ,şifresiz kanalların internet aracılıgı ile izlenen hiç bir ücret verilmeyen kanalları içerir lütfen bunu göz ardı etmeyiniz ve şikayet dmca telif hakkı bildirimleri yapmayınız konuda telif hakkı bildirimi olacak durum yoktur.

DMCA Translate;We would like to respond to our site and the DAZN.DE SKY.DE Platform that complains about copyright and this issue. Channels belonging to your platform are not in our iptv file. There is no free distribution of suggestions, solutions and channels for solutions of the illegal system. which we offer in yoktur.konu iptv channels turkey and in the world legally, the unencrypted channel monitored via the internet with no fees include not given channel it, please do not ignore complaints and dmca copyright notice of copyright to your subject without notice there is no case will be.

Simba
29-01-2021, 23:29
İPTV Dosyamız güncellendi (30.01.2021)
Only the registered members can see the link ATV HD aktif link eklendi
Only the registered members can see the link KUZEY HD YEŞİLÇAM eklendi (36.numarada)
Only the registered members can see the link TRT COCUK HD yedek eklendi
Only the registered members can see the link SHOWMAX HD eklendi
Only the registered members can see the link KADIRGA TV eklendi
Only the registered members can see the link A PARA eklendi
Only the registered members can see the link TV SU eklendi
Only the registered members can see the link BTV BARTIN eklendi
Only the registered members can see the link YOZGAT BEL WEB TV eklendi
Only the registered members can see the link DEM TV HD eklendi
Only the registered members can see the link DRT DENİZLİ eklendi
Only the registered members can see the link AVİVA TV eklendi
Only the registered members can see the link GENC SMS TV eklendi
Only the registered members can see the link SILA TV eklendi
Only the registered members can see the link TV SMS CLUB eklendi
Only the registered members can see the link ZEYNO TV eklendi
Only the registered members can see the link KOCAELİ TV eklendi
Only the registered members can see the link KANAL AVRUPA aktif link eklendi
Only the registered members can see the link VİP TV CGH-VİP TV KEMAL SUNAL-MTV Kanalları aktif linkleri şu an olmadıgı için listeden kaldırılmıştır
Only the registered members can see the link YAYINLARI UZUN ZAMANDIR OLMAYAN KANALLAR LİSTEDEN KALDIRILMIŞTIR
(WOMAN TV-TİVİTÜRK-Agro Tv-Biat TV-BLT Turk-Boztepe TV-Boğaz TV-EGE Live TV-Trakya Türk-4 Eylül TV-Kanal Urfa-Super TV TOKAT-Belediye Gündem-Bursa Tv-Kanal Turan-QABALA Tv)
Only the registered members can see the link Bazı yerel tv kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için yayınlar listede tutulmaktadır.
Only the registered members can see the link Lütfen çalışmayan kanallar için ısrarlı sekilde su acmıyor bu acmıyor diye yazmayın.(Bunun nedenlerini 1 ci mesajda ayrıntılı sekilde yazdık)
Only the registered members can see the link Otomatik iptv linkimiz mevcut değildir guncellemeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Creed
29-01-2021, 23:54
Usta yeni kanallar ve yeni konu icin tesekkurler Kuzey Tv yesilcam super :like_supersat:

Halil67
30-01-2021, 13:16
Nasil alabilirim m3u dosyasini

Editor
30-01-2021, 14:07
Nasil alabilirim m3u dosyasini

Birinci mesajdan indirebilirsiniz :facepalm_sf:

sadem
30-01-2021, 16:05
ustam mümkünse niğde tv bulabilirseniz eklermisiniz ilk sıralara emeğiniz için ayrıyeten teşekkürler

Simba
30-01-2021, 18:20
ustam mümkünse niğde tv bulabilirseniz eklermisiniz ilk sıralara emeğiniz için ayrıyeten teşekkürler
Stabil olarak bulursam eklerim önlere ekleyememde yerel kanal sıralamasında olur yine

Omer09
30-01-2021, 18:52
Teşekkürler

yasin7636
30-01-2021, 20:51
Teşekkürler

sadem
31-01-2021, 10:37
Stabil olarak bulursam eklerim önlere ekleyememde yerel kanal sıralamasında olur yine

inşallah bulursunuz ilgilendiğiniz için ayriyetten teşekkürle

Simba
31-01-2021, 11:33
İPTV Dosyamız güncellendi (31.01.2021)
Only the registered members can see the link ŞABAN TV 1-2-3 Kanalları eklendi (51-52-53 numarada)
Only the registered members can see the link -CBC SPORT AZ-MEDENİYET TV AZ-DUNYA TV AZ-SPACE TV AZ kanalları eklendi(Azeri kanallar su anki guncellemede 333 numaradan itibaren başlamaktadır)
Only the registered members can see the link SPY BOX Kanalları CİNE CİNEMA olarak isim değiştirdi
Only the registered members can see the link Bazı yerel tv kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için yayınlar listede tutulmaktadır.
Only the registered members can see the link Lütfen çalışmayan kanallar için ısrarlı sekilde su acmıyor bu acmıyor diye yazmayın.(Bunun nedenlerini 1 ci mesajda ayrıntılı sekilde yazdık)
Only the registered members can see the link Otomatik iptv linkimiz mevcut değildir guncellemeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Dosyayı konumuzdaki birinci mesajdan alabilirsiniz.

Taner68
31-01-2021, 12:12
Tskler elinize saglik

Hsnbl
31-01-2021, 13:46
Tesekkuler ellerinize saglik

Simba
31-01-2021, 14:01
Ssiptvye yükleniyor ama smart iptv uygulamasına nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz lütfen Only the registered members can see the link m3u uzantısı lazım
Ayarlardaki kodu buraya yazın ben size yuklerim.Bizde m3u uzantısı olmaz dosyayı yukleyin save yapın kanal listesi gelmesi lazım 1 ci mesajdaki talimatları inceleyin

Özbekesat
31-01-2021, 14:07
Ssiptvye yükleniyor ama smart iptv uygulamasına nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz lütfen Only the registered members can see the link m3u uzantısı lazım

Smart iptv mac numarası
çok teşekkür ederim

ssiptvde talimatları gördüm ama dediğim gibi bana smart iptv için lazım size mac numarasını verdim yükleyebilirseniz çok memnun olurum

Smart iptv icin url m3u link uzantısı gerekiyor Only the registered members can see the link

Simba
31-01-2021, 14:33
Smart iptv icin url m3u link uzantısı gerekiyor Only the registered members can see the link
Bizim bu sekil hizmetimiz malesefki yok üzgünüm ssiptv yukleyebilirsiniz onu yukleyin

Muhalif
31-01-2021, 15:51

Smart iptv mac numarası
çok teşekkür ederim

ssiptvde talimatları gördüm ama dediğim gibi bana smart iptv için lazım size mac numarasını verdim yükleyebilirseniz çok memnun olurum

Dosyayı indir Notepad gibi bir uygulama ile aç tüm metni kopyala. Sonra Only the registered members can see the link bu siteye yapıştır. Yükledikten sonra RAW halinin linkini al.

huzo86
31-01-2021, 15:59
teşekkürler elinize sağlık

simokcek
31-01-2021, 20:26
teşekkürler

kilicmuhsin
01-02-2021, 20:59
Simba ustam benim kanallar gelmiş -CBC SPORT sana çooook kocaman teşekkürler ederim

Simba
01-02-2021, 21:20
Simba ustam benim kanallar gelmiş İDMAN TV AZ -CBC SPORT sana çooook kocaman teşekkürler ederim
Kanalları getirdik diğer azeri kanalları ile beraber :wink1:

Simba
02-02-2021, 10:51
İPTV Dosyamız güncellendi (02.02.2021)
Only the registered members can see the link FM TV - SRT SİVAS- YILDIZ EN TV- UZAY HABER -BEYKENT TV Kanalları eklendi.
Only the registered members can see the link RUMELİ TV-TİVİBU SPOR HD-TRAKYA TURK kanalları eklendi.
Only the registered members can see the link CİNE CİNEMA TURK 1-2-3 eklendi (sürekli olmayabilirler ben yinede ekledim)51-52-53 numarada
Only the registered members can see the link ŞABAN TV yayınları kesildigi için kaldırılmıştır (Bu tür kanallar genelde sürekli acık olmamaktadır)
Only the registered members can see the link Bazı yerel tv kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için daha sonra tekrar deneyiniz.

Nht tv
02-02-2021, 20:14
Merhaba sinba nht HD belgesel kanalı listenizde vardı ama şu an yok bizden kaynaklanan bu hatamiz mi oldu acaba

M3u
nhttv.com da mevcut

Simba
02-02-2021, 20:15
Merhaba sinba nht HD belgesel kanalı listenizde vardı ama şu an yok bizden kaynaklanan bu hataminoldu acaba
NHT Belgesel var banu hanım 76.numarada

saktok
02-02-2021, 22:12
Teşekkürler

Xiaoyu
03-02-2021, 11:29
TRT SPOR neden çalışmıyor uzun zamandır acaba ? güzel liste bu arada eline sağlık

serkanguzel
03-02-2021, 11:53
Simba, şu kanal bende kesintili oynuyor. VLC'de denedim. Sanki uzak bağlantıdan gelen bu video akışında, yeterli band genişliği yok gibi duruyor.

IPTV üzerinden pek izlenebilir gibi durmuyor. Genel listede bulunmasını isterseniz ekleyebilirsiniz ;

Yukarıdaki mesajda bahsi geçen NHT Belgesel kanalı da, link'ini verdiğim müzik kanalı gibi 30fps ile oynuyor. Geçmişte TGRT, fox gibi kanallar, uydudan 30fps ile yayın yapıyorlardı. Ama şimdi o kanallar iptv üzerinden normal 25 fps ile yayın yapıyorlar.

Soruma gelince; her iki yayının da kesintili olması, 30fps'den kaynaklanıyor olabilir mi ? 30fps ile yayın yapıp ta, örnek verilebilecek akışkan iptv link'i var mı ?

Simba
03-02-2021, 11:58
serkanguzel hocam nht tv bendede bazen donma yapıyor kanal full hd yayın yaptıgındanmıdır nedir tam anlamadım.NHT tv nin yetkilisi burada onu etiketleyip onu sorsanız cok daha iyi olur.O verdigin kanala bir bakayım

Soruma gelince; her iki yayının da kesintili olması, 30fps'den kaynaklanıyor olabilir mi ? 30fps ile yayın yapıp ta, örnek verilebilecek akışkan iptv link'i var mı ?

bu konuda bilgim yok malesef

- - - Mesaj Birleştirilmiştir - - -

TRT SPOR neden çalışmıyor uzun zamandır acaba ? güzel liste bu arada eline sağlık

TRT SPOR HD VE TRT SPOR SD bende sorun yok ikisidemi calısmıyor sizde ?Çalışmayan kanalları listede cok uzun tutmuyorum hemen silerim trt spor bugune kadar sorunsuz calıstı

saktok
03-02-2021, 19:42
Emekleriniz için teşekkür ederiz. 1060 kanalın arasında Fox, Halk TV, Tele1, KRT, yi de görmek isteriz.

Simba
03-02-2021, 19:51
Emekleriniz için teşekkür ederiz. 1060 kanalın arasında Fox, Halk TV, Tele1, KRT, yi de görmek isteriz.
Bu kanallar yokmu peki? listede daha dogrusu listeyi yukledinizmi?Bu kanallar 2 senedir var zaten :facepalm_sf:

FOX HD-5 numarada
FOX SD-6 numarada
HALKTV-106 numarada
KRT-107 numarada
TELE1-108 numarada

kralkar
03-02-2021, 20:34
teşekkürler

themarasli
03-02-2021, 21:02
Fox HD bende de açılmıyor.

Simba
03-02-2021, 21:06
Fox HD bende de açılmıyor.
FOX SD ile devam edin ustad Bilgisayardamı izliyorsunuz FOX TV hd yi?

Şimdi cektim;

themarasli
03-02-2021, 21:13
FOX SD ile devam edin ustad Bilgisayardamı izliyorsunuz FOX TV hd yi?

Şimdi cektim;

Regal smart TV'de açılmıyor. Fox sd açılıyor ama HD açılmıyor. Ayrıca ve cbc sport kanalları için çok teşekkür ederim.

Simba
03-02-2021, 21:15
themarasli bende vestel4k var regalin abisi ayrıca turk telekom saglayıcı kullanıyorum google dns ler 8.8.8.8 8.8.4.4 seklinde bu acılmama sebeblerine baglı olabilir FOX SD varmı peki sizde ? idman ve cbc acıyorsa fox sd de izliyor olmanız lazım o yüzden bu kanalların listede yedeklerini veriyorum ben her zaman

nusay1000
03-02-2021, 21:19
birinci mesaj nerde bulamadım ben pc de

Simba
03-02-2021, 21:20
birinci mesaj nerde bulamadım ben pc de

nusay1000
03-02-2021, 21:27
vlc player için dosyayı nerden indireceğiz

Simba
03-02-2021, 21:29
vlc player için dosyayı nerden indireceğiz

Only the registered members can see the link Akıllı telefonlar-Android cihazlar için bu konuya BAKINIZ (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link Smart Televizyonlar için bu konuya BAKINIZ (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link cihazları için bu konuya BAKINIZ (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link Bilgisayarda (VLC PLAYER) izlemek için bu konuya BAKINIZ (Only the registered members can see the link)

nusay1000
03-02-2021, 21:32
vlc yi indirdim dosya nerde kb daha yeniyim sayfada

Simba
03-02-2021, 21:36
vlc yi indirdim dosya nerde kb daha yeniyim sayfada
Sizin bilgisayarınızda dosya nereye iniyor bilmiyorum ustadım karsıdan yuklenenler veya indirilenlerdedir burası smart free iptv bölümü teknik detayları bilemeyiz biz sizin bilgisayarınızda

Simba
03-02-2021, 23:32
İPTV Dosyamız güncellendi (04.02.2021)
Only the registered members can see the link KANAL38-ERT ŞAH TV Kanalları eklendi.(Uydu alıcıları+Android Cihazlar ve Vlc playerde çalışmaktadır) SSİPTV-OTTPLAYER da benim cihazlarda bu 2 kanal calısmadı)
Only the registered members can see the link TURK HABER TV HD eklendi.
Only the registered members can see the link KANAL 32 eklendi
Only the registered members can see the link KANAL 42 eklendi
Only the registered members can see the link TOPRAK TV eklendi
Only the registered members can see the link A HABER SD- A NEWS eklendi.
Only the registered members can see the link TRT TURK HD-TRT MUZİK HD eklendi
Only the registered members can see the link SPORTS TV HD yedek eklendi
Only the registered members can see the link Cine cinema turk 1-2-3-CRI TURK DİZİ - CRI TURK BELGESEL Kanallarının aktif linkleri olmadıgı için listeden kaldırılmıştır
Only the registered members can see the link Bazı yerel tv kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için daha sonra tekrar deneyiniz.

BalkanSAT
04-02-2021, 08:54
Mümkünse Edirne TV, Tek Rumeli TV ve Agro TVyi ekler misiniz? Kolay gelsin.

Simba
04-02-2021, 10:58
Mümkünse Edirne TV, Tek Rumeli TV ve Agro TVyi ekler misiniz? Kolay gelsin.
Tek rumeli değilde diğer rumeli tv var :) Agro tv bir ara ekledim stabil değil malesef yayınlarını kendi sitelerinden izlenecek sekilde ayarlamışlar.Edirne tv de stabil değil ben listede genelde stabil olanları vermeyi tercih ediyorum geçici sürekliligi olmayan tv kanalları sıkıntı yaratıyor acılmadıgı için

darkweather
04-02-2021, 13:36
Herkese merhaba. Cine cinema adlı 10 tane kanal var. Burada yayınlanan filmlerin adlarını ya da kanalların yayın programını öğrenmenin bir yolu var mıdır?

Simba
04-02-2021, 14:20
Herkese merhaba. Cine cinema adlı 10 tane kanal var. Burada yayınlanan filmlerin adlarını ya da kanalların yayın programını öğrenmenin bir yolu var mıdır?
Malesef onları ögrenemiyoruz yayın akışları yok supersatforum uyelerine özel kanallar hd kalitede (bazen takılsada) reklamsız logosuz :)

İptv kanallarında özellikle uyduda olmayıp iptv de olan kanalların yayın akıslarını bulamazsınız sadece yansıma tv yayınlıyor sanırım yayın akısını özellikle 34 numarada aksiyon kanallarından başlayıp 62 ci numaraya kadar olan kanalların yayın akışları sabit değil vizyon tv biraz sabit yayın yapıyor bizimkiler karadayı muhtesem yuzyıl normal saatlerinde yayınlanıyor.

Halil67
04-02-2021, 18:32
Simba usta bu linki kopyala yapistir yapabiliyozmu yukluyorum olmuyor kanallar yada bir videosu varmi bunun.

Simba
04-02-2021, 19:44
Simba usta bu linki kopyala yapistir yapabiliyozmu yukluyorum olmuyor kanallar yada bir videosu varmi bunun.
Link olmuyor o sekil calısmaz sizde hangi uygulama var ?

ayhancan1234
04-02-2021, 23:30
teşekkürler

Runoseta
05-02-2021, 12:58
güncel paylaşımlar için çok teşekkürler 1 numarasınız.

Simba
05-02-2021, 23:22
İPTV Dosyamız güncellendi (06.02.2021)
Only the registered members can see the link TV5 TR eklendi
Only the registered members can see the link EDESSA TV URFA eklendi
Only the registered members can see the link HRT AKDENİZ eklendi
Only the registered members can see the link ANADOLU DERNEK TV eklendi
Only the registered members can see the link Cartoon Network Yedek eklendi
Only the registered members can see the link TRT Kanalları içeriklerine göre sıralamalara eklenmiştir

mayadalı köyü
06-02-2021, 15:47
sağol hacam ellerine sağlık allah ne muradın varsa versin

kuruklusero
07-02-2021, 09:52
daha önce yüklediğiniz ıptv'leri sorunsuz izleyebiliyordum şimdiki yüklediğiniz iptv'ler donma yaşıyorum ekran görüntü çıkmıyor bunun nedeni ne olabilir

Simba
07-02-2021, 10:07
daha önce yüklediğiniz ıptv'leri sorunsuz izleyebiliyordum şimdiki yüklediğiniz iptv'ler donma yaşıyorum ekran görüntü çıkmıyor bunun nedeni ne olabilir
İPTV dosyasında sorun yok sorununun nedeni iptv dosyasında değildir .

Creed
07-02-2021, 15:47

Bende philips 4k var sorunsuz izliyorum dunki dosyayi modemi ve tv yi 2dk fisten cekin tekrar takın.

yusuf43
07-02-2021, 17:40
güncel kanallarda ******** kanalları yok

Simba
07-02-2021, 17:42
güncel kanallarda ******** kanalları yok
Şeriatın kestigi parmak acımazmış 1 ay sureyle yasaklandınız.Ya konuyu okumuyorsunuz balıklama atlıyorsunuz olaylara 1 ci mesajda ne yazıyor

crohn
07-02-2021, 23:13
Teşekkürler Ellerine Sağlık

yasargo
09-02-2021, 15:33
eline sağlık kardeşim süper

Xiaoyu
09-02-2021, 18:43
Yok hocam hiçbiri açılmıyor bütün kanallar sorunsuz bir tek trt spor

Simba
09-02-2021, 20:50
İPTV Dosyamız güncellendi (09.02.2021)
Only the registered members can see the link SERHAT TV Müzik eklendi
Only the registered members can see the link ESENLER SEHİR EKRANI TV eklendi
Only the registered members can see the link Bazı Türk tv kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için daha sonra tekrar deneyiniz.

Kayanet
09-02-2021, 22:37
Selamın aleyküm. Hayırlı akşamlar cümleten. Ben siteye yeni üye oldum. Pek anlamıyorum ama size birşey sorabilir miyim ? Multivizyon kanallarını nasıl ekleyebilirim. Cihazım Redline TS 2500 HD plus. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu olmazsa ssiptv var ona ekleme imkanım olabilir mi ? Saygılar.

Editor
09-02-2021, 22:39
Selamın aleyküm. Hayırlı akşamlar cümleten. Ben siteye yeni üye oldum. Pek anlamıyorum ama size birşey sorabilir miyim ? Multivizyon kanallarını nasıl ekleyebilirim. Cihazım Redline TS 2500 HD plus. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar.

Uydu cihazlari icin bu konuya bakıniz.Multivizyonlar kanallari kapanali yillar oldu tabi uydudakilerinden bahsediyorsaniz.

Kayanet
09-02-2021, 22:46
Özür dilerim. Az önce gitti. Seyrediyordum. Artık seyredemiyorum da o yüzden rahatsız ettim. Kusura bakmayın.

- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -

Teşekkür ederim!

sevcan1
10-02-2021, 15:48
fox tv calismiyor calisan bi link var mi?

Editor
10-02-2021, 16:23
fox tv calismiyor calisan bi link var mi?

Fox ta sorun yok.sizde.calismama.sebebleri 1 ci.msjda yaziyor

Xiaoyu
10-02-2021, 19:07
Hocam telefonda denedim açılıyor kanallar ama televizyonda açılmıyor nedeni ne olabilir ? Vestel tv simple smart iptv . 50 mbps internet

Simba
10-02-2021, 19:12
Hocam telefonda denedim açılıyor kanallar ama televizyonda açılmıyor nedeni ne olabilir ? Vestel tv simple smart iptv . 50 mbps internet
Sağlayıcıdan kaynaklı dır benim dns adresim modemde 8.8.8.8 8.8.4.4 turk telekom saglayıcıdayım

Xiaoyu
10-02-2021, 19:19
Aynı internet turknet modemden dns ayarladım ama hala açılmıyor ya

Simba
10-02-2021, 19:23
Aynı internet turknet modemden dns ayarladım ama hala açılmıyor ya
Bende vestel 4k smart tv var SSİPTV-OTTPLAYER da acıyor kanallar diğer uygulamaları bilmiyorum ve yardımcı olamıyorum.

Turknet saglayıcı farklı dns ler kullanıyor.Turk telekom farklıdır

7119
12-02-2021, 15:52
👍👍👍👍👍👍👍

Simba
12-02-2021, 23:13
İPTV Dosyamız güncellendi (13.02.2021)
Only the registered members can see the link ARMA TV-AVİVA-EZO TV-TOP POP TV Müzik kanalları eklendi
Only the registered members can see the link İDMAN TV-SPORT TV1-SETENTA SPORTS 2-TURKMEN SPORTS Kanalları almanya bundesliga maçlarını canlı yayınladıkları için GOOGLE DMCA telif hakları kuralları geregi listemizden kaldırılmıştır.
Translate English:İDMAN TV-SPORT TV1-SETANTA SPORTS 2-TURKMEN SPORTS channels have been removed from our list in accordance with the GOOGLE DMCA copyright rules, as they broadcast Germany Bundesliga matches.
Only the registered members can see the link Karışık dünya kanalları eklendi 1061-1145 numara arasında (ırak-iran-suriye-lübnan-GEM TV serileri kanalları)Liste için Spoilere bakınız

Only the registered members can see the link Bazı Türk tv kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için daha sonra tekrar deneyiniz.

Dosyayı konumuzdaki birinci mesajdan alabilirsiniz

ercizm
13-02-2021, 02:14
Çalışıyormu?

Editor
13-02-2021, 08:43
Çalışıyormu?

Calismasa hayali olarak verilmezdi sanirim :facepalm_sf:

prestige
13-02-2021, 20:18
Teşekkürler eline saglik

hengame
14-02-2021, 23:59
admin selamlar film listesi varmı veyahut oynatılan filmleri geri alabiliyormuyuz

Simba
15-02-2021, 00:22
admin selamlar film listesi varmı veyahut oynatılan filmleri geri alabiliyormuyuz
Bizim listede vod filmler olmaz (forum kuralları ve telif hakları nedeni ile hiç bir zaman yayınlanmayacaktır) sadece canlı freeiptv kanallarını izleyebilirsiniz.

argincik66
15-02-2021, 12:40
slm guzel insanlar oncelikle herzaman memmunum sizden cok sagolun ellerinize saglik bir ricam var trt belgesel calismiyor varmi iyi bir link tsk ederim

Simba
15-02-2021, 13:20
slm guzel insanlar oncelikle herzaman memmunum sizden cok sagolun ellerinize saglik bir ricam var trt belgesel calismiyor varmi iyi bir link tsk ederim
TRT BELGESEL kanalının HD ve SD sinde problem yok

Simba
15-02-2021, 15:31
Cine cinema kanallarında (1-2-3-4-5-6-7-8-9-10) yeni aktif linkleri olan dosyayı gece verecem arkadaşlar su anki linkler pasif durumda bilginize

Ninken
15-02-2021, 19:00
Allah razı olsun sizden evde çanak yoktu Dreamstar tribün 4k aldık çanaksız tv diye kendi iptv kanalları var ama sürekli takılma donma geri sarma var, firma ilgilenmiyor bakan eden yok ne yapacam diye düşünürken sizi buldum listeyi ekledim çok şükür çalışıyor umarım bozulmaz bu liste, annem babam yaşlı laf edip duruyolardı şimdi rahatladık eline sağlık hocam. bir şey diyeceğim mümkünse TURKAY TV HD diye bir kanal var onun üstüne basınca cihaz kitleniyor elektriği kesip açmak gerekiyor ben listeden sildim ama bilgi olsun diye söyledim sizede teşekkürler.

Editor
15-02-2021, 19:38
Ninken turkay tv benim cihazlarda problem yaratmiyor dediginiz cihaz turkaya takinti yapmis olabilir.Liste 2 senedir simba guncelliyor uzun sure kullaniriz insallah

Simba
15-02-2021, 20:17
İPTV Dosyamız güncellendi (15.02.2021)
Only the registered members can see the link ATV HD kanalı linki guncellendi
Only the registered members can see the link Cine Cinema 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 linkleri guncellendi
Only the registered members can see the link TEBER STAR eklendi (162 numarada)
Only the registered members can see the link Bir önceki dosyada ekledigim karısık dunya kanalları linkleri pasif durumda sayet düzelmezde listeden kaldırılacaktır.

Gogogogi
15-02-2021, 20:36
Teşekkürler

Simba
15-02-2021, 20:47
Allah razı olsun sizden evde çanak yoktu Dreamstar tribün 4k aldık çanaksız tv diye kendi iptv kanalları var ama sürekli takılma donma geri sarma var, firma ilgilenmiyor bakan eden yok ne yapacam diye düşünürken sizi buldum listeyi ekledim çok şükür çalışıyor umarım bozulmaz bu liste, annem babam yaşlı laf edip duruyolardı şimdi rahatladık eline sağlık hocam. bir şey diyeceğim mümkünse TURKAY TV HD diye bir kanal var onun üstüne basınca cihaz kitleniyor elektriği kesip açmak gerekiyor ben listeden sildim ama bilgi olsun diye söyledim sizede teşekkürler.
Dostum o dedigin kanalda bugune denk sorun yasamadım acıkcası cihazın kapasitesi ile alakası olabilir iptv kanallarında direk uyduda gezdiginiz gibi cok hızlı ca hareket etmeyin buda kitlenmeye sebeb olabilir

sanada ekran resmi cektim sorun olsa bende olurdu

Ninken
15-02-2021, 22:55
Dostum o dedigin kanalda bugune denk sorun yasamadım acıkcası cihazın kapasitesi ile alakası olabilir iptv kanallarında direk uyduda gezdiginiz gibi cok hızlı ca hareket etmeyin buda kitlenmeye sebeb olabilir

sanada ekran resmi cektim sorun olsa bende olurdu

Aynen öyle cihazdan hocam mesela bu cihazda yeni listedeki ATV HD yine çalışmıyor, bela gibi cihaz, tekrardan eline sağlık teşekkürler.

Simba
16-02-2021, 09:29
İPTV Dosyamız güncellendi (16.02.2021)
Only the registered members can see the link ÇGH TV eklendi (34.numarada)
Only the registered members can see the link GULDUR GULDUR TV eklendi (35.numarada)
Only the registered members can see the link TV5 Yedek eklendi.
Only the registered members can see the link A SPOR HD-A HABER HD linkleri guncellendi
Only the registered members can see the link Çalışmayan yabancı kanalların iptv linkleri listeden kaldırılmıştır

samiabi
16-02-2021, 15:49
benim samsung 49ru 7100 a net ip tv yükledim acaba bunu flaşa yüklesem olurmu

Ninken
16-02-2021, 16:43
benim samsung 49ru 7100 a net ip tv yükledim acaba bunu flaşa yüklesem olurmu

bu dosyayı flaşa yükleyip tv deki m3u programının içinden veya ayarlarından flaşdaki dosyayı görmelisin. yani sorunuzu doğru anladıysam böyle yapman gerek

marcofix
16-02-2021, 17:51
Teşekkürler

Teşekkürler çalışmalarınız için

samiabi
16-02-2021, 21:19
DogrudurDogrudur

belçikalı
16-02-2021, 21:40
Üstad Merhaba !
ATV Çalışmıyor !!!!!

Simba
16-02-2021, 21:48
Üstad Merhaba !
ATV Çalışmıyor !!!!!
Yeni liste verdim bugun calısması lazım bende calısıyor en kötü ATV SD ile idare edin :)

ekran resmi FULL HD atv :)

sahin1453
16-02-2021, 22:37
veriginiz linklerde neden **********yok

Simba
16-02-2021, 22:51
veriginiz linklerde neden **********yok
1 ay sureyle yasaklandınız.Sordugunuz sorunun cevabı 1 ci mesajda yazıyor bizim sitede alengelli işler olmaz bu yüzden uye olanlar boşa uye olmasın ne siz ugrasın ne biz ugrasalım

Only the registered members can see the link YASAL UYARI & KONU KURALLARI DİKKAT;
Only the registered members can see the linkİP TV listesi % 90 üzerinde calısan ve tamamen ücretsiz listedir.Çalışmayan kanallar silinmekte olup surekli guncellenmektedir.

Only the registered members can see the link verdiğimiz free iptv kanalların hepsi ücretsiz kanalların internet ortamında yayınlayan iptv linkleridir.İPTV üzerinden yayın yapan kanalların içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir.

Only the registered members can see the linkÜcretli Uydu Platformların Kanalları (Digiturk,Bein sports,Dsmart,tivibu) + içerikleri ve Yetişkin TV Kanalları kesinlikle smart free iptv dosyamızda yoktur.Bu tür içeriklerin yer alması kesinlikle mümkün olmamakla beraber forum kurallarına görede bu ortamda verilmesi yasaktır.

Forum kurallarına riayet etmeyen kullanıcılar siteden uzaklaştırılacak ve siteye girişimleri engellenecektir.

Only the registered members can see the linkÇalışmayan kanallar için ve listede olmayan tv kanalları için lütfen bu konuda yazmayınız.İstek olarak hiç bir tv kanalları eklenmemektedir.

Only the registered members can see the link içersinde hiç bir tv kanalının m3u linki verilmemektedir.

belçikalı
16-02-2021, 23:04
Listeyi yeniledim Çalıştı Üstad !
teşekkürler ...

yurdum55
17-02-2021, 13:00
Öncelikle emeğinize sağlık linklerin çoğu sağlam, yapmış olduğunuz m3u dosyalarını paket halinde düzenlemenizi rica ediyorum en azından hangi ülkenin hangi kanalları nerede diye aramaya gerek duymayiz ******** kanalları belgesel turkiye kanalları mesela olsa daha güzel olurdu. Yinede teşekkürler

Simba
17-02-2021, 13:19
Öncelikle emeğinize sağlık linklerin çoğu sağlam, yapmış olduğunuz m3u dosyalarını paket halinde düzenlemenizi rica ediyorum en azından hangi ülkenin hangi kanalları nerede diye aramaya gerek duymayiz ******** kanalları belgesel turkiye kanalları mesela olsa daha güzel olurdu. Yinede teşekkürler
Direk 1 ay süreyle ban atıyoruz şeriatın kestigi parmak acımazmış forum kurallarında uye olurken bunlar yazıyor ayrıca konuda koca punto harflerle yazıyor ,bölüme girerken yazıyor neden anlamamakta direniyorsunuz benim konuda göremedigim birşeymi var illegal kanallar var gelin uye olun falan mı yazıyor bakın direk kapatırız bu bölümü bizim için sakıncası yok sonradan ararsınız free kanalları bilgisayarınıza cep telefonunuza virus girmiş sekliyle oradan oraya reklamdan reklama atlatıyor adamlar olmayan şeyler için

Ninken
17-02-2021, 16:02
Simba aman hocam pireye kızıp yorgan yakılmaz, bu kadar kişi size dua ederek kullanıyoruz arada böyle tipler çıkıyor biliyor niye olmadığını ama genede soruyor, FREE yazdığı için olabilir belki başlık Ulusal/Genel Kanallar gibi bi şey olursa sormazlar pek ihtimal vermezsemde.

Editor
17-02-2021, 16:16
Simba aman hocam pireye kızıp yorgan yakılmaz, bu kadar kişi size dua ederek kullanıyoruz arada böyle tipler çıkıyor biliyor niye olmadığını ama genede soruyor, FREE yazdığı için olabilir belki başlık Ulusal/Genel Kanallar gibi bi şey olursa sormazlar pek ihtimal vermezsemde.

Mudale edilmezse siteye erisim dahi yapamazsiniz. Bu sekil kotu kullanicilarin art niyetli kisilere sitede yer vermiyoruz.Kurallar okunacak hayatin gereksinimide budur zaten Free yazmasi her turlu illegal var demek anlamina gelmez adı ustunde free ucretsiz kanallar

humanhumans
17-02-2021, 20:10
Teşekkürler

serdar67arslan
18-02-2021, 13:22
tesekkurler guzel paylasim

mehmet1971
18-02-2021, 13:45
tesekurker

Creed
20-02-2021, 12:42
Amator free iptv kanallarini begeniyorum timur medya ismi degismis AGRI.MEDYA olmus Teber star surekli icerik ve logo degistiriyor ama yinede guzel kanallar.Afyonturk ve vizyon tv favorim .

Nht belgesel kanali surekli logo degisyiriyor oda yayinlarini begendim.Yetkilisi burada sanirim kanalın

majeste
20-02-2021, 16:52
teşekkürler. fox hd alternatif eklenebilir mi? çalışmıyor.

yaslıkurt1
20-02-2021, 17:37
yeni güncel kanal listesi en yakın ne zaman gelir acaba?

Simba
20-02-2021, 17:42
yeni güncel kanal listesi en yakın ne zaman gelir acaba?
Listede problem yok su an için guncellemeyede gerek yok kanalların %95 i calısıyor

teşekkürler. fox hd alternatif eklenebilir mi? çalışmıyor.
FOX HD ve FOX SD bende sıkıntısız calısıyor bunun nedenlerini 1ci mesajda belirtmiştim üstad

GKHN52
20-02-2021, 21:12
Linklere ulaşamıyorum yardımcı olabilirmisin

Simba
20-02-2021, 21:31
Linklere ulaşamıyorum yardımcı olabilirmisin
1 ci mesaj burada

Güncel SMART TV'ler İçin Free 1060+ Kanal İPTV M3U Dosyası 16.02.2021 (supersatforum.com) (Only the registered members can see the link)

bio44
20-02-2021, 21:36
Elinize emeğinize sağlık

Mümkünse Türk Cumhuriyetleri Devletleri kanallarını Türkiye ve KKTC den sonra Azerbaycan dışında ki devletleri de katarak sıralarsanız süper olur :emoji4:

Bir de Nahçıvan Tv yi eklemeniz mümkün mü ilerde, teşekkürler

bio44
21-02-2021, 00:00
Yerel TV lerden eksik olanlar
Kırşehir Ahi Tv
İzmir Tv35
İzmir Kanal35
Sakarya Tv264
Osmaniye Ort
Bodrum KentTv

Haber Kanalları eksik olanlar
BBNTürk

Teşekkürler, bunların yayını yoksa kusura bakmayın :emoji4:

Simba
21-02-2021, 00:16
Yerel TV lerden eksik olanlar
Kırşehir Ahi Tv
İzmir Tv35
İzmir Kanal35
Sakarya Tv264
Osmaniye Ort
Bodrum KentTv

Haber Kanalları eksik olanlar
BBNTürk

Teşekkürler, bunların yayını yoksa kusura bakmayın :emoji4:
Üstad stabil yayınları yok o kanalların takipteyim ama benim için en önemlisi amator iptv kanalları ve yerel yayınları sizlerle buluşturmak afyon turk-vizyon tv-kuzey tv kanalları-petratv-elit tv--nht tv belgesel-timur medya-yansıma tv vb gibi kanallar cok guzel yayınlar yapıyorlar

bio44
21-02-2021, 00:32
Kanal Ege yazacakken 35 yazmışım pardon bu arada.
Teşekkürler

Alanyalı iş insanlarını tebrik ederim çoğu ilin bu kadar tv kanalı yok :emoji4:

kekeo
21-02-2021, 16:10
Merhabalar,
Güncel emekleriniz için tesekkürler.
Türksat'ta sifresizce yayin yapan belgesel kanali HABITAT TV'nin link'i var mi ?
Tesekkürler

Simba
21-02-2021, 16:11
Merhabalar,
Güncel emekleriniz için tesekkürler.
Türksat'ta sifresizce yayin yapan belgesel kanali HABITAT TV'nin link'i var mi ?
Tesekkürler
Şuan için yok malesef bir ara baktım hiç biryerde rastgelmedi o kanalın linki NHT belgeseli tavsiye ederim yayınları guzel

bio44
21-02-2021, 17:44
Foruma gireli ikinci günüm dolmadan habire istekte bulunarak yüzsüzlük yapmış olmayayım ama bir sonraki güncellemenizde Gagavuz Grt yi eklemeniz mümkün müdür ?
Teşekkürler :emoji4:

Simba
21-02-2021, 18:16
Foruma gireli ikinci günüm dolmadan habire istekte bulunarak yüzsüzlük yapmış olmayayım ama bir sonraki güncellemenizde Gagavuz Grt yi eklemeniz mümkün müdür ?
Teşekkürler :emoji4:
Konu kurallarını okumanızı tavsiye ederim :facepalm_sf:

Only the registered members can see the linkÇalışmayan kanallar için ve listede olmayan tv kanalları için lütfen bu konuda yazmayınız.İstek olarak hiç bir tv kanalları eklenmemektedir.

Simba
21-02-2021, 19:58
İPTV Dosyamız güncellendi (21.02.2021) saat 20:00
Only the registered members can see the link FOX TV HD YEDEK(Alternatif) eklendi
Only the registered members can see the link TRT SPOR 2 HD eklendi
Only the registered members can see the link ARTI TV SD Yedek eklendi.
Only the registered members can see the link CARTOON NETWORK Yedek eklendi
Only the registered members can see the link AGRI MEDYA HD link guncellendi (49.numarada)
Only the registered members can see the link TEBER STAR HD eklendi (genel içerik ve film yayını) 50.numarada
Only the registered members can see the link Cine cinema kanalları-CGH TV-GÜLDÜR GÜLDÜR TV listeden kaldırılmıştır.Yayınlarına artık devam etmeyecekler

Ferdi123
21-02-2021, 21:11
16ŞUBAT MU3 SINEMA KANALLARI VARDI ONLAR YOK ???

Simba
21-02-2021, 21:15
16ŞUBAT MU3 SINEMA KANALLARI VARDI ONLAR YOK ???
Cine cinema kanalları artık yayınlarına devam etmeyecek bugun itibariyle son verdiler yayınlar gitti artık ondan dolayı listeden kaldırıldı

GncAslan1905
22-02-2021, 03:28
Kuru kuruya teşekkür butonuna basmak istemedim. Üstad verdiğin emek için çok teşekkürler.

Simba
22-02-2021, 14:23
Akşama herkesin istek duydugu gruplandırma olarak smart tv listesini rezerver edecem tum hazırlıklar tamam 2-3 saate veririm bekleyin :)

KUZEY55
22-02-2021, 15:07
Merhaba verdiğin bilgi ve paylaşımlar için teşekkür ederim aranıza katılalı daha 2 gün oldu ve sizler gibi usta değilim ama dün 8 yıllık lg samart tv kullanamadığımı daha doğrusu bilmediğimi fark ettim sizden ricam chees-peck isminde bir kanal var balık yakalama tarzında onuda ayarlaya bilirseniz çok memnun olurum.

Bazidli
22-02-2021, 15:44
Böyle seviyeli platform için emeği geçen herkese teşekkür

Simba
22-02-2021, 16:07
İPTV Dosyamız güncellendi (22.02.2021) 18:10
Only the registered members can see the link Listedeki tüm kanallar düzenlenmiştir.
Only the registered members can see the link Listemizi katagorilere ayırarak izleyebilirsiniz. (Sadece SSİPTV Uygulamasında)
*SSİPTV uygulamasında listemizi katagorilere ayırarak izlemek için BURADAKİ (Only the registered members can see the link)ayarlara bakabilirsiniz.

Sefer05
22-02-2021, 16:27
tesekkürler usta liste süper kolay gelsin

Simba
22-02-2021, 16:51
tesekkürler usta liste süper kolay gelsin
1050 tane kanalı tek tek katagorilere soktum ustad SSİPTV de super calısıyor diğer uygulamalar için yapma sansım yok cunki bende ssiptv uygulaması var sadece diğer uygulamalarda baktım ott player da ve next uydu cihazında grupları tanımıyor SSİPTV kurun hayatınızı yaşayın :)

Merhaba verdiğin bilgi ve paylaşımlar için teşekkür ederim aranıza katılalı daha 2 gün oldu ve sizler gibi usta değilim ama dün 8 yıllık lg samart tv kullanamadığımı daha doğrusu bilmediğimi fark ettim sizden ricam chees-peck isminde bir kanal var balık yakalama tarzında onuda ayarlaya bilirseniz çok memnun olurum.
Platformlarda abonelik ile satılan kanal oldugu için bu kanalı dosyamızda yer veremiyoruz.

serkanguzel
22-02-2021, 17:35
Elinize sağlık. Esaslı bir çalışma olmuş.

Peki ssiptv'yi android telefonlara kursak, sizin listeniz aynı kategorilere bölünmüş olarak android telefonda görünecek mi ?

Bir de play store 'a ssiptv yazdım, bir sürü ssiptv çıktı. Telefona hangisini kurmak gerekir ?

Simba
22-02-2021, 17:40

Peki ssiptv'yi android telefonlara kursak, sizin listeniz aynı kategorilere bölünmüş olarak android telefonda görünecek mi ?
SS İPTV telefona kurabiliyorsanız buyuk ihtimal gorebilirsiniz.SSİPTV uygulaması sanırım ücretli

GncAslan1905
22-02-2021, 17:54

Bir de play store 'a ssiptv yazdım, bir sürü ssiptv çıktı. Telefona hangisini kurmak gerekir ?

Playstore'a girip SS IPTV yazdığınızda ilk çıkan uygulama (siyah üzerine sadece çizgili şeritler olan) indiriyorsunuz ve kategorileme nasıl ise o şekilde görürsünüz SS IPTV de ek olarak GSE SMART IPTV de kullanabilirsiniz. GSE SMART IP TV yi android boxlarda veya android tabanlı uydu alıcılarında smart tv lerde kullanabiliyorsunuz ss ıp tv de çoğu smart tv de zaten mağaza içerisinde geliyor mesela benim lg smart tv de var.

Simba
22-02-2021, 18:11
Listede ufak değişiklikler yaptım bazı kanalların logosu cıkmamış duzelttim yeni listeyi indirebilirsiniz.

serkanguzel
22-02-2021, 18:13
SS İPTV telefona kurabiliyorsanız buyuk ihtimal gorebilirsiniz.SSİPTV uygulaması sanırım ücretli

Telefona şimdi kurdum. Evet, belirttiğiniz gibi ücretli galiba. Kullanıcı adı ve şifre istedi.

Playstore'a girip SS IPTV yazdığınızda ilk çıkan uygulama (siyah üzerine sadece çizgili şeritler olan) indiriyorsunuz ve kategorileme nasıl ise o şekilde görürsünüz SS IPTV de ek olarak GSE SMART IPTV de kullanabilirsiniz. GSE SMART IP TV yi android boxlarda veya android tabanlı uydu alıcılarında smart tv lerde kullanabiliyorsunuz ss ıp tv de çoğu smart tv de zaten mağaza içerisinde geliyor mesela benim lg smart tv de var.

SS iptv programının play store'daki ayırıcı tanımını bildirdiğiniz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Creed
22-02-2021, 18:39
Patron sen yaptın ya diyorsunki beni ben gecer diyorsun katagori olayı super number one olmuş.:like_supersat:

GncAslan1905
22-02-2021, 18:47
Patron sen yaptın ya diyorsunki beni ben gecer diyorsun katagori olayı super number one olmuş.:like_supersat:

Katılıyorum. Mükemmel bir liste gerçekten Next'in Free Iptv hizmeti bitse bile daha iyisinin olduğunu bilmek güzel kaldı ki nextinkine hiç girmiyorum bile bu listede aranılan herşey var. Ayrıca kaliteside daha iyi geldi. Lg de kullanıyorum şuan.

belçikalı
22-02-2021, 22:53
IP Tv kullanıyorum Ben Tlf da
Ve herhangi bir ücret söz Konusu değil
Aldığım MU3 dosyalarını Hem Pc de Hem de Tlefonda uyguluyorum !

Sıkıntı Yok...

Simba
22-02-2021, 22:56
IP Tv kullanıyorum Ben Tlf da
Ve herhangi bir ücret söz Konusu değil
Aldığım MU3 dosyalarını Hem Pc de Hem de Tlefonda uyguluyorum !

Sıkıntı Yok...
SSİPTV uygulaması ücretlimi ustad kullanıcı adı ve şifre istiyor bende iptv programlarını kullanıyorum hepsini ucretsiz sekilde bazı programlar reklam cıkmasını istemezsiniz surekli uygulama içi satın alma uyarısı veriyor

Şu programdan cok memnunum katagori olayı yok ama gayet stabil calısıyor

Android Telefonlarda İPTV Dosyasını İzleme Uygulaması (supersatforum.com) (Only the registered members can see the link)

belçikalı
23-02-2021, 00:18
Aynen Üstad Benim Kullandığın Uygulama Bu !
Sıkıntı Yaşamıyorum hiç ( Sadece Tv kanallarının Link değişminde Foruma Uğrayıp Yeni MU3 dosyasını indrip Güncellemek )

halil-04
23-02-2021, 00:22
SİMBA USTA TEŞEKKÜRLER 10 NUMARA İP LER VAR OL

Simba
23-02-2021, 00:36
İPTV Dosyamız güncellendi (23.02.2021)
Only the registered members can see the link A SPOR-KABE TV aktif çalışan linkler guncellendi
Only the registered members can see the link TVO eklendi
Only the registered members can see the link TV 35 eklendi
Only the registered members can see the link GRT eklendi
Only the registered members can see the link katagorilere ayırarak izleyebilirsiniz. (Sadece SSİPTV Uygulamasında)
*SSİPTV uygulamasında listemizi katagorilere ayırarak izlemek için BURADAKİ (Only the registered members can see the link)ayarlara bakabilirsiniz.

Simba
24-02-2021, 09:20
Konu anlamsız şekilde DMCA telif hakkı bildirimi yedigi için yeni konudan devam ediyoruz