Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sungate TITAN Iptv Yükleme Resimli Anlatım

memoli1478
21-02-2021, 20:37
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

safari061
21-02-2021, 21:07
Teşekkürler usta

hüseyin
21-02-2021, 22:39
eline sağlık usta..

tr-love
31-03-2021, 16:35
kendimiz hazırladıgımı iptv listemiz nasil olacak
yeni metin belgesi içinde örnek bhaber Only the registered members can see the link
şeklindemi olacak bide yenimetinbelgisi adi ne olacak tvlist.txt mi???

memoli1478
01-04-2021, 00:12
Only the registered members can see the link

istediğin burada mevcuttur m3u linkini bu bölüme girerek kullanabilirsin

tr-love
01-04-2021, 10:42
selam
ben m3u olarak degilde redlinede oldugu gibi tvlist.txt olarak listem var bunu ona girebiliyormuyuz
eger oluyorsa tvlist.txt de siralama su sekilde oluyordu kanaladi Only the registered members can see the link seklinde
1 titanda siralama nasil
2 tvlist.txt titanda hangi isimde oluyor

memoli1478
01-04-2021, 15:16
titanda daha kolaydır asılında elinde bulunan m3u linkini menü ayarlar iptv ayarlarına giriyorsun orada otomatik m3u var linki oraya giriyorsun kaydedip menü iptv otomatik m3u bölümüne girince listeleme yapıyor redlinede manuel ip ekleme var onun işlemi bundan çok daha zordur

guardian46
01-04-2021, 20:37
teşekkürler

tr-love
02-04-2021, 11:59
benim elimde m3u linki yok
elimde olan liste şu tvlist.txt ve içindeki kanal siralamasi
atv1 Only the registered members can see the link
atv2 Only the registered members can see the link
atv3 Only the registered members can see the link
seklindedir şimdi bu tvlist.txt olan dosyayı titana nasil load yapacam ki hazirlamiş oldugumu kanallarim gelsin
memoli hocam sizin dediginizden sunu anladim
tvlist.txt değilde m3u olarak cevir ve titan iptv bölümüne gir ordan otmatik m3u linkine gir ordan load cagir kaydet sonra menü iptv otomatik m3u bölümüne girince kanallarin gelecek
bu daha zor
benim fikrim titan cihazinda senin listen adi aldinda bir menu eklenip usb den listeyi secip izlesek daha mantikli değilmidir.
nedeni kendim hazirladigim liste değişken oldugu ve listenin cihazda kalmasını coluk cocuk kariştirmasini istemem
cihaza usb ni koyarak listeni cagirir izle usb cikar listen gider cihazda kalintı kalmaz
tşk ediyorum

memoli1478
02-04-2021, 15:35
sen local iptv gibi bir eklenti istiyorsun seni anladım senin düzenlediğin şekilde eklenmesini istiyorsun
bende şunu diyorum o tarz listeler vs eskilerde kaldı şimdi onlarla artık kimse uğraşmıyor nedeni sürekli adres değişikliği vs oldugu zaman liste auto guncellemez ama oto m3u bölümünde m3u linkini girince her ok tuşuna bastığında kanallar dahi değişse tekrar çalışacaktır senin bahsettiğin olay çok eskiden redlinede kullandığımız local iptv sistemidir ve çok zahmetlidir o sistemi çok zorunlu olmadıkca kimse kullanmıyor nedeni daha önce
oto m3u gibi sistemler yoktu ondan dolayı şuan buna hiçbir şekilde ihtiyaç yoktur tabi benim görüşüm ama beni dinlersen örnek vereyim hostun varsa
cihaza kendi hostunun linkini verip oradan sürekli liste tanımlayabilirsin hemde onlineden cihaza dokunmadan istediğin gibi listeni düzenleyebilirsin
yani anlayacağın çok şey var biraz kurcalamak gerekiyor

tr-love
05-04-2021, 13:50
tekrardan selam bana vakit ve cvp verdiginin için tsk ederim memoli hoca
dogurudur local iptv sistemin eskidir... senin dediklerinde guzel ve gunceldir. ama benim için ve benim gibi kullanmak isteyenlerin işini görmez
nedeni benim elimde kendime ait m3u adresi yok yani ücretli
ben ne yapiyorum free m3u adreslerinden spor kanallarini aliyorum listemde 30 adet hosttan alınma spor kanalı var mac esnasinda biri kapanirsa digerine gecme sansın oluyor
ama senin dedigin mantıkla 30 daha host girmem lazim
kısasıcı 30 host girecegime 30 kanal tek bir tvlist listesinde